Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przeczytajcie, mam talent?

Polecane posty

Gość gość

Nad urwiskiem stroma skarpa, na niej zwarta armia Spartan, przed nami błazen jak małpa, sztandar wściekły wicher targa, w dłoniach garbatego karła, bęben ze skóry lamparta, niebo grzmi arie Mozarta, wiatr szepta jak kołysanka. Zajęliśmy strome wzgórza u podnóża grząskie bagna, nadciąga burza, rośnie stawka, maszeruje po śmierć szarża, nasza armia nazywana wojskiem diabła, na nizinach lewa flanka to bojowe słonie w maskach. Skrapla rosa się na kościach, śląskie pieni się na wargach, uszy nasłuchują, sprawiają, że ich walka, popatrzymy się w oczy Zaraz otwierają tatar, s*******ny wyszkoleni jak maszyny, nie pomyślisz się czymś moje, na alfabet gry na rymy skuteczny jak atak zimy, strach dla żywych, mamy bal, lecz słychać płacz gdy my tańczymy. Cerbery powożą rydwany, nad nimi wiwerny z jeźdźcami, nekromanccy szamani dla wielu nad ołtarzami, Z kościstych rytuały Pali odprawiają, Wszędzie słychać Szczęka Stali, współistniejące Jak Syren śpiew mami. Dalej w poprzek, rozciąga się sprzęt, ciężki , ciężki, spolaryzowany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany, spychany Świętowaliśmy już przed bitwą, żeby się nie wydarzyło, to się rozwinie, zaatakuję w pokoju kiedy widzę, grozę budzi sam nasz wygląd, przeciwnik odcina skrzydła. Nachly zerowa jak się w filmach melling zwykłe, wyłania się zbroję przez coś co je wyrwą, ja sama twoja wytrą, Bóg nas skazał, szatan wyklął.

Gość gość
Byłeś u otolaryngologa w koncu ?