Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Burza hormonalna po poronieniu

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny 2 tyg temu straciłam ciąże, ogólnie jest ok. To moje drugie poronienie więc myślałam że wiem czego sie spodziewać, ale nie. Tym razem jest inaczej. Nadal dokuczają mi ciążowe objawy (chwilami, mdłości, zapachy, ból piersi) do tego coś jakby lekki baby blues ? Np Jestem w dobrym humorze nic mi nie dolega a za chwilę płacze bez powodu, nie z powodu straty czy że jest mi smutno, właściwie to niewiem dlaczego, po prostu łzy lecą ciurkiem i tak myśle że przez hormony. Niewiem.. taki przykład z wczoraj, potrafię sie rozpłakać jak mi autobus ucieknie, jak jakas wariatka normlanie.. Ile taki stan będzie trwał ? Może powinnam iść z tym do lekarza? Ale co on może mi przepisać na to? Po pierwszym poronieniu nie mialam czegoś takiego, porównuje to do burzy hormonalnej po porodzie tyle ze gdy urodziłam synka było to silniejsze. Czy któraś z was miała takie doświadczenia?

Gość gość
Ja stracilam 4 ciaze.Niestety nie mam w zwyczaju plakac i uzalac sie nad soba,moze od czasu do czasu mialam gorszy dzien.Skoro twierdzisz ze to hormony to na pewno przejdzie ci za kilka tygodni.Daj sobie czas.

Gość gość
9:04 nie użalam się nad sobą, po prostu zadałam pytanie. Przykro mi z powodu twoich strat, mam nadzieję że za 5razem sie udało.

Gość gość
Tak mi się wydaje że przez hormony. Dzis rozpłakałam sie jak przeczytałam że kora nie zyje i posłuchałam jej piosenki jednej. Dodam że nigdy w zyciu nie słuchałam maanamu. Wisi mi kora. Czym to wytłumaczysz? Albo zwariowałam i potrzebuje psychiatry albo czegoś na wyregulowanie hormonow od gina