Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Chce wyjechać na kilka miesięcy zeby odłożyć gdzie lepiej szukac pracy Niemcy czy Holandia. Gdzie lepsze zarobki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 do Londynu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 W Polsce. Pełno pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Ale jakie zarobki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 W Polsce nic nie odłożysz . Jedz do Niemiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 W niemczech tez nic nie odlozysz jesli chcesz zyc na takim samym poziomie jak w Polsce. Wynajem apartamentu w DE 1 bed to min 1300euro, zycie 1000euro, pensja 2400euro max. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Moi znajomi przez agencje pracy jechali do Holandii zarabiali na czysto 1200 euro. Cos tam da sie odłożyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Bo mieszkał z kilkoma w pokoju buahahahhahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Z jedna osobą w pokoju:):p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Tylko Szwecja. Najlepsze zarobki, praca jest, jak coś bliziutko do PL tanim samolotem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 a co umiesz? Jaki masz zawód, jakie doświadczenie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Bez zawodu, bez języka to tylko Szwecja. Na początek zarobisz 50 zł/godz a jak podłapiesz język (co wcale nie jest takie trudne) to lekko 150zł/godz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Tez jade do szwecji niedłufgo zarobic troche kasy ale potem wracam do PL. Najlepiej w domu :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Oczywiście, że najlepiej w domu ale skoro wyjeżdżasz to polecam Szwecję. Ludzie ok, zarobki super, łatwo o pracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 28, 2018 Zależy co chcesz robić jako sprzedawca czy pracownik produkcji kelner kucharz to nie zarobisz kokosów, jak masz odwagę to idź gdzieś na wojnę jako najemnik lekarz kucharz itd tam kokosy sie zbija jest tyle wojen że można wybierać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 w Holandii jest zap*****l i agencje wyzyskują. Ja pracuję,ale jestem na prywatnym mieszkaniu,bo nie dam się doić agencji za lokum z Polaczkami - cpunami w dodatku. Mi udaje się odłożyć 1000 euro miesięcznie,więc spoko. Tylko wybierz sobie lekką pracę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 To jeszcze ja. Zaczynałam od agencji a potem przeszłam bezpośrednio do Tempo Team jak odłożyłam kasę to uciekłam na priv. Musisz znać angielski,jesli znasz to załatwisz wszystko. Holendrzy nie lubią mówić po niemiecku a angielski znają prawie wszyscy. Jeśli jesteś zaradny to dasz radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 Unikajcie agencji jeżeli możecie. Oni grabią wasze pieniądze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 Najlepiej mieć znajomych co już są osiedleni i znają sytuację. Mogą więcej pomóc niż agencje. Pierwsze kroki są zawsze trudne, ale zazwyczaj to wszystko się układa po roku, dwóch jest już wiele łatwiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 1000euro to ja z zoną w Polsce odkladamy. I mamy wokoł samych swoich a nie ciapatych jak wy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 29, 2018 W simsach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NAZISTA Napisano Marzec 25, 2019 Dnia 30.07.2018 o 00:12, Gość gość napisał: 1000euro to ja z zoną w Polsce odkladamy. I mamy wokoł samych swoich a nie ciapatych jak wy. To zapierdalaj na rente do usranej smierci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa Napisano Lipiec 24, 2019 Zdecydowanie Holandia! Piękny kraj. Co pół roku wyjeżdżam z Otto do miasteczka Rotterdam, pracuję w Albercie. Polecam serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Helmuth Napisano Lipiec 24, 2019 Tylko Niemcy. Oni lubią Polaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joeri 11 Napisano Lipiec 29, 2019 W Holandii, bo jak Cię robota wnerwi, to zawsze możesz pójść do coffee shopu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joeri 11 Napisano Lipiec 29, 2019 Dnia 24.07.2019 o 10:51, Gość Ewa napisał: Zdecydowanie Holandia! Piękny kraj. Co pół roku wyjeżdżam z Otto do miasteczka Rotterdam, pracuję w Albercie. Polecam serdecznie Albert Heijn? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość michal Napisano Lipiec 30, 2019 Dnia 29.07.2019 o 09:21, Joeri napisał: Albert Heijn? Albert Heijn spoko praca tez byłem z OTTO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xymena Napisano Lipiec 31, 2019 Zdecydowanie Holandia. Też przez otto pracowałam, ale nie w Albercie, tylko w Jumbo. Warunki całkiem całkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dan Napisano Lipiec 31, 2019 1 godzinę temu, Gość xymena napisał: Zdecydowanie Holandia. Też przez otto pracowałam, ale nie w Albercie, tylko w Jumbo. Warunki całkiem całkiem 2.000€/mc - slabo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wan Napisano Lipiec 31, 2019 8 godzin temu, Gość Dan napisał: 2.000€/mc - slabo! jest to wiecej niz w Polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach