Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lubicie jak facet nie daje się łatwo poderwac

Polecane posty

Gość gość

Lubicie rywalizację, to wyzwanie jakim jest umówienie się z takim facetem? Czy wolicie takich którzy dają się wam na tacy?

Facet, który ''nie daje się łatwo poderwać'' zazwyczaj otacza się innymi kobietami. A to dla mnie znak, że jest bawidamkiem i mu na mnie nie zależy, więc nie mam najmniejszej ochoty o takiego zabiegać. Jednak istnieje coś pośredniego pomiędzy kobieciarzem, a tym, który się ''na tacy podaje'', i wtedy to jak najbardziej (facet, który weryfikuje kobietę, zamiast od razu ciągnąć ją do łóżka, ma plusa jako ten, który świadomie i rozważnie poszukuje stałego związku, a nie tylko zabawy).

Gość gość
Panie wolą jak wszystko przychodzi im bardzo szybko i bez zbędnych dyskusji a same chcą aby to mężczyzni za nimi latali z jęzorem na wierzchu. Jak mężczyzna jest dla nich niedostępny to od razu mówią że on jest gejem albo że mu nie staje i różnego rodzaju określenia.

Gość gość
Zależy od sytuacji. Jeżeli jest żonaty i daję się łatwo poderwać to nie. Jeżeli jest wolny prawdziwy mężczyzna podrywa pierwszy. Ogólnie nie lubię bawidamkow wolę raczej niedostępnych z tym, że mnie ma poderwać pierwszy :) chodzi o to że ja mam być jedyna, bo jeżeli jestem jedną z wielu to dziękuję takiemu amantowi!

Gość gość
Nie lubię. Najbardziej odpowiada mi kiedy wszystko przechodzi płynnie moja reakcja jego reakcja, jego krok mój krok.

Gość gość
czyli wszystko na pstrykniecie palcem:) najlepiej zero inicjatywy

Gość gość
To pytanie jest w ogóle bez sensu. Jakieś gierki od początku, a później płacz. Ludzie są cholernie niedojrzali i dlatego tyle osób samotnych.

Gość gość
trzeba latac koło nich z cycami na wierzchu

Gość gość
albo z duzymi dekoltami serio kobiety dawajcie d**y kazdemu bo dzisiaj zyjesz a jutro mozesz byc umierajacaa

Gość gość
nie lubie facetow ktorych trzeba pdrywac bo chyba popirdoliły im się role w zyciu, c***y z nich!

Gość gość
Facet niedostępny zazwyczaj sam nie wie czego chce, strzela fochy jakbym chciała mieć drugą kobietę w związku zostałabym lesbijką

Gość gość
Nie lubię kobiet które trzeba podrywać bo chyba popirdoliły im się role w życiu, c***y z nich!