Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja nie mogę.. chce chłopaka, mam dość bycia samą !!

Polecane posty

Gość gość

ja nie mogę.. chce chłopaka, mam dość bycia samą !!

Gość gość
smutno mi :(

Gość gość
dlaczego tak ciężko jest znaleźć fajnego, normalnego chłopaka, z choć odrobiną oleju w głowie ? :(

Gość gość
Chłopak śmierdzi i wali konia codziennie

Gość gość
dlaczego tak ciężko jest znaleźć fajnego, normalnego chłopaka, z choć odrobiną oleju w głowie ? smutas.gif X Bo tacy siedzą w domu.

Gość gość
Nie da się tak na pstryknięcie palcem mieć wartościowego chłopaka czy mężczyznę. Na wszystko musi przyjść czas i odrobina pracy, determinacji o dobro przyszłego związku. Wyjdz dzisiaj na jakieś disco, może akurat będzie strzał w diesiątkę. Tylko nie smuć się bo i mi będzie smutno

Gość gość
Wartościowy chłopak nie chodzi na disco

Gość gość
Wartościowość kogoś nie zależy od tego gdzie taka osoba chodzi, raczej od tego po co tam chodzi.

Gość gość
Nie jest ciężko znalezć tylko wyjdz na przeciw im abyś została zauważona. Pamiętaj że nie wszystko przychodzi akurat gdy my tego chcemy, czasem trzeba wykazać się cierpliwością i odrobinę poczekać.

Gość gość
Wartościowość kogoś nie zależy od tego gdzie taka osoba chodzi, raczej od tego po co tam chodzi. X Chcalabys, powodzenia w szukaniu męża w klubie dla zddzir.

Gość gość
Moja eks narzeczona poznaje w klubach wartościowych mężczyzn i nawet tam poznała SWOJEGO męża :-)

Gość gość
do gość dziś niestety przez to że jest mi smutno to nie mam ochoty nigdzei iść :( x do gość dziś ja dobrze wiem o tym wszystkim, tylko jakoś mam pecha w życiu jeśli chodzi o miłość..i mam wrażenie że coś nie ma wokół mnie takiego jakiego bym chciała

Gość gość
***Byłego "mężulka" znaczy się :-D ;-) :-P

Gość gość
to autorka do gość dziś a to ciekawy przypadek

Gość gość
na szkolnej 17 sa fajne chlopaki. Ugulem przepraszam ze tak powiedziałem.

Gość gość
Moja eks narzeczona poznaje w klubach wartościowych mężczyzn i nawet tam poznała SWOJEGO męża X Wątpię żeby był wartościowy. Porządny człowiek nigdy nie był w takim miejscu.

Gość gość
Chłopaka bożego a gdzie są kobiety boże.

Gość gość
a jaki to ten wartosciowy chlopak? i ile ma lat? a ty jestes wartosciowa? moze wymagasz niemozliwego?

Gość gość
41

Gość gość
Po 1 wartosciowi mezczyzni nie interesuja sie rozwiazlymi kobietami szczegolnie jak maja choc troche oleju w glowie. Po 2 nie znajac ani jednego takiego coz sama wystawiasz o sobie opinie Po 3 zachowanie wspolczesnych kobiet zniecheca wartosciowych mezczyzn do nawet starania sie o ich poznanie

Gość gość
17.08 sugerujesz, ze kobieta jest rozwiązała tylko dlatego ze lubi chodzic na dyskoteki?

Gość gość
Po 1 wartosciowi mezczyzni nie interesuja sie rozwiazlymi kobietami szczegolnie jak maja choc troche oleju w glowie. Po 2 nie znajac ani jednego takiego coz sama wystawiasz o sobie opinie Po 3 zachowanie wspolczesnych kobiet zniecheca wartosciowych mezczyzn do nawet starania sie o ich poznanie x Daj już spokój koniotrzepie ze swoją zakompleksioną wizją świata.

Gość gość
Autorko, ale co ty właściwie zrobiłaś, żebyś znaleźć kogoś dla siebie? Potrafisz sama zagadać faceta, który ci się podoba? Czy jesteś kolejną kretynką, która czeka aż samo z nieba spadnie?

Gość od eks żononarzeczonej
dziś Nie wyczuwasz sarkazmu trochę ? ;-) :-P

Gość gość
tu autorka do gość dziś po 1 - nie jestem rozwiązła, mam prawie 22 lata, jestem dziewicą po 2 - znam takich, ale są już zajęci chociażby ;) po 3 - każdy może sobie to subiektywnie oceniać, a jak rozumiem po Twojej wypowiedzi - sam masz chyba wokół siebie takie kobiety, więc "to coś o Tobie świadczy"

Gość gość
a jesli chodzi o pytanie czy robie coś w tym kierunku - jestem raczej nieśmiała lekko, więc łatwo mi to nie przychodzi

Gość gość
ja też zawsze byłem nieśmiały ale żona mnie uwiodła ale co z tego jak jej nigdy nie kochałem. Po prostu wpakowała mi sie do łóżka, ale jej nie kochałem :((

Gość gość
cd. 21.48 kochałem te, z ktorą nie jestem a ona mnie, ale co z tego jak ja byłem nieśmiały i ona nieśmiała i dziś ja mam żonę, której nie kocham a tamta druga jest sama

Gość gość
do gość dziś ...faceci... i to jest dowód na to, że wy tylko o jednym i jednym myślicie.. i pewnie teraz albo już ją zdradzasz albo zdradzisz niedługo, prawda ? ;) eh chyba będę sama na zawsze :O

Gość gość
A ladna jestes?jak tak to kwestia czasu tylko,wierz mi.