Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ja nie mogę.. chce chłopaka, mam dość bycia samą !!

Polecane posty

Gość gość
Dzialam w dobrej wierze. Do zadnej sekty nie naleze. Jako katolik zajmuje się Parapsychologia.

Gość gość
no dobranoc ;)

Gość gość
23.44 dziękuję za wypowiedź ;) również pozdrawiam :)

Gość gość
To się autorko ośmiel i sama kogoś poderwij. Wystarczy chcieć.

Gość gość
do 12.04 ja wiem że to jest łatwe komuś tak powiedzieć, ale dla kogoś kto jest co najmniej lekko nieśmiały to nie jest to takie łatwe..Ale będę próbować

Gość gość
Jutro podloze tutaj afirnacje na idealnego partnera

Gość gość
haha no okej :D

Gość gość
19.40 Co ty jej za banialuki wygadujesz.... Dziewczyna pragnie męskiego ramienia a ty się z Niej naśmiewasz

Gość gość
no właśnie :(

Gość gość
Jakbyś była ładna to nie miałabyś problemu ze znalezieniem fajnego faceta :)

Gość gość
jakbyś była/był mądra to byś przeczytała co wyżej pisałam, a tam byś się doczytała że na powodzenie nie narzekam tylko jestem wstydliwa i przez to odmawiam

Gość gośćbart959595
A ja Cię rozumiem autorko ;) Dziś związki są na pokaz, miłość na filmach a zasady? Tych to mam wrażenie, że nie ma. Ciężko jest znaleźć właśnie osobę, która ma mózg, którego używa. Nieśmiałość to niekoniecznie wada ;) W sumie to pokazuje, że chłopacy nie byli zbyt wiele warci skoro olali Cię już na starcie. Jeśli komuś zależy to walczy, stara się osiągnąć cel. Może jest coś w tym, że ktoś ogarnięty siedzi raczej w domu, bo jeśli rozejrzeć się nawet w klubie bo to sorry ale dobre 90% to buractwo... Owszem zdarzają się normalni ludzie ale to wręcz mały odsetek na tle wszystkich ludzi. Niemniej jednak nie powinnaś się poddawać i szukać miłości :) Pracuj nad tą swoją nieśmiałoscia, poświęcaj czas dla siebie i przede wszystkim miej oczy szeroko otwarte gdy już ktoś się pojawi. Teraz jest mnóstwo fałszywych ludzi więc uważaj na siebie ;) Jeśli jesteś ciekawa to mam 23 lata i również pochodzę z zachodu :)

Gość Świńtuch
Ja moge być Twoim chłopakiem, jeśli tylko dasz mi szansę.

Gość gość
22.36 no to prawda, jest trochę tych fałszywych ludzi :/ O to fajnie ;) x 23.37 a skąd jesteś ?

Gość gość
....baby.... Szukają wartościowych facetów..na dyskotekach Jednak wy do niczego się nie nadajecie,tępe polki

Gość gość
23.00 to prawda, miałam parę fałszywych koleżanek, często tez interesownych, niesłownych, lecacych ,,w ch...a", nastawionych tylko na własne korzyści. Szukam koleżanki ale tak trudno jest znaleźć kogoś życzliwego kto by mi tylka nie obrobil za plecami :\

Gość gość
tu autorka do gość wczoraj a no rozumiem Cię, też miałam parę takich os9v w życiu, a od takich to najlepiej jak najszybciej się odciąć ;)

Gość gość
* osób

Gość gość
jedyne wyjscie zebys znalazla tego kogo szukasz to pojawianie sie tam gdzie sa fajni chlopacy, i rozgladaj sie uwaznie ;) powodzenia

Gość gość
Za chwilę podłożę afirmację.

Gość gość
Ta afirmacja jest sprawdzoną i setki razy zastosowana z powodzeniem. Jeżeli ktoś się z tego pośmiewa, nie jest godny partnerstwa, lub trafi na destruktywne partnerstwo. Afirmacja na idealnego partnera Ja odpuszczam, bo postanowiłam skorzystać z mojego talentu do szczęścia. Przez odpuszczenie od poprzednich partnerów powstało miejsce w mojej świadomości na coś nowego. Moja wewnętrzna mądrość spowoduje że przyciągnę prawdziwego i idealnego partnera. On jest idealny dla mnie pod względem fizycznym, duchowym i emocjonalnym. Moja osobowość spowoduje, że stanę się idealną dla mego partnera, którego szukam. Jestem napełniona miłością, harmonią, wewnętrznym pokojem i wzajemnym zaufaniem. Jestem kochaną i kochającą. Idealny partnerze, wiem że ty jesteś i szukasz mnie, tak jak ja ciebie szukam. Ten wspólny duch który spowodował u nas tęsknotę, złączy nas razem. Ja cię bardzo kocham, i proszę dla nas obydwóch, daj się dzisiaj prowadzić poprzez twój wewnętrzny głos, ażebyśmy spotkali się w miłości. Ja już często czułam twoje objęcia, przytulania i nasze rozmowy. Często byliśmy razem złączeni w wewnętrznej miłości. Często słyszę twoje wołanie, twój kochający głos. Czuję nieskończoną harmonię, która doprowadzi nas razem i sprowadzi do doskonałości Ja jestem ciałem, duszą i duchem, tak jak ty. Pozwól nam na tych płaszczyznach spowodować, ażebyśmy stworzyli nierozłączną jedność. Ja śpiewam i tańczę z tobą, jestem szczęśliwa i pewna, ja znajdę ciebie, tak jak ty mnie znajdziesz.

Gość gość
21.55 ty to musisz byc celebryta piszac takie historyjka :D

Gość gość
Autorko, czytaj często powyższą afirmację.

Gość gość
Rytuał działa od 3 dni do 2 tygodni najpóżniej, warunek trzeba to czytać regularnie 3 razy dziennie.

Gość gość
haha no pewnie że będę :D

Gość gość
Ten rytuał działa też dla chłopaka szukającego dziewczyny ? Jak tak to od dziś czytam więcej niż trzy razy dziennie. Nie bardzo w takie rzeczy wierze, ale jeśli dzięki temu mogła by nastąpić wkoncu w tym moim życiu zmiana to mogą to być czary zabobony, ważne żeby zadziałało. Pozdrawiam wszystkich szukających drugiej połówki, zaczarujmy się wspólnie i odnajdzmy to tego najbardziej szukamy i pragniemy a nigdy nie było na to dane, czas to zmienić.

Gość gość
Ten rytuał działa też dla chłopaka szukającego dziewczyny ? Jak tak to od dziś czytam więcej niż trzy razy dziennie. Nie bardzo w takie rzeczy wierze, ale jeśli dzięki temu mogła by nastąpić wkoncu w tym moim życiu zmiana to mogą to być czary zabobony, ważne żeby zadziałało. Pozdrawiam wszystkich szukających drugiej połówki, zaczarujmy się wspólnie i odnajdzmy to tego najbardziej szukamy i pragniemy a nigdy nie było na to dane, czas to zmienić.

Gość gość
11.33 spokojnie, ja jestem cierpliwa ;) tylko też nie mam ochoty czekać nie wiadomo ile..

Gość gość
14.22 Nie słuchaj autor wyżej. Jest dużo wartościowych mężczyzn w przeróżnym wieku tylko najpierw musi trafić swój na swego aby było tak jak być powinno. Nie trać wiary a ten dzień nadejdzie również do Ciebie. Pozdrawiam;)

Gość gość
14.30 ja wiem i czekam :) mam nadzieje że to już niedługo