Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy lekarz nic nie moze zrobic problem z synkiem

Polecane posty

Gość gość

Pisalam tu juz we wtorem bo mam powazny problem z synem . Wczoraj byłam na kolejnej już wizycie z synem , diagnoza taka sama . Wymaga to szybkiej operacji . Termin najblizszy z ponagleniem na 6 mcy . najlepiej by zrobic operacje w najbl. mcu . Proponują prywatny szpital. Byłam pytalam ale cena 12000 zł nie stac mnie ! kurcze nie mam 12000 zł ! nawet obdzwoniłam rodzine i może nazbierałabym 8 tys a gdzie resztaa! dlaczego nie moga przyspieszyc na nfz ? jak mam działac ? pomocy !

Gość gość
, zależy jaki to jest zabieg, chirurgiczny, urologiczny, jaki lekarz potrzebny, , ludzie często robią tak ze idą prywatnie do danego lekarza i przedstawiaja problem, dany lekarz wtedy bierze chorego do swojego szpitala tam gdzie pracuje

Gość gość
Czy moge jakos wpłaywac na nfz by przyspieszyli ? może udac sie do odzialu nfz ?

Gość gość
A kredyt wziac? Albo zorganizowac zbiorke pieniedzy?

Gość gość
Co mu dolega?

Gość gość
a jesli poznasz problem to pożyczysz 4 tys brakujące ? czy jak ?

Gość gość
Rzecznik Praw Pacjenta. Możesz też spróbować ze zbiórkami np. pomagam.pl czy w fundacjach, np. siepomaga.

Gość gość
A to jakaś tajemnica? Pytam z ciekawości po co ten pośpiech.

Gość gość
A co c***iSdo do tego co mu jest? Lekarzem jesteś? Jak nie to s********j.

Gość gość
Autor pisze ściemę bo unika wyjaśnień jaki to zabieg a może lekarz jest w błędzie lub nie ma potrzeby zabiegu.

Gość gość
17:23 Jak nie mozesz pomoc to s.pierd(a)laj z tego tematu szmato

Gość gość
A kredytu nie możesz wziąć?

Gość gość
We wszystkich szpitalach,w całym kraju jest półroczny termin? Trudno mi w to uwierzyć, np. w Krakowie owszem, czeka się do 1,5 roku na wycięcie trzeciego migdałka, ale w innych miastach- bywa 2-3 miesiące. Można zorientować się też gdzie za granicą robią takie zabiegi i w jakich cenach, bo może być jak w przypadku zaćmy, że NFZ zwróci koszty jeśli u nas są długie kolejki. Poza tym trudno uwierzyć że to zagrożenie zdrowia i życia, a dziecka nie chcą przyjąć do szpitala.. Można robić też zbiórkę publiczną.

Gość gość
Kolejny ten sam post założony prze głupie tłuste grazynisko. Jakaś dobra dusza w poprzednim chciała jej pomóc. Jakaś piel. Z chirurgii to autorka kazała jej s*******ac. Prowo założone przez tłusta głupia krowę.