Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IcoTeraz1221

Sygnały które wysyła dziewczyna , czy są takie ?

Polecane posty

Gość IcoTeraz1221

No hej mam pytanie bo ogólnie mam lęk przed odrzuceniem i sam z siebie się nie przełamie żeby zaprosić dziewczynę powiem tak na "żywo" świetnie na mnie reagowała ale na randce nie byliśmy tylko w pracy z 3 razy rozmawialiśmy bo potem ja odeszłem i relacja przeniosła się na messengera czy dziewczyny dają jakieś sygnały w wiadomościach jeżeli "mamy szanse lub chce się spotkać" bo podoba mi się ale lęk mnie blokuje i mam problem z przełamaniem się

Gość IcoTeraz1221
no dzięki za zwrócenie uwagi choć nie wiem czemu napisałem "odeszłem" ale to może przez zmęczenie :/ bo generalnie już nie zbyt myślę

Gość gość
Chłopak szuka porady a tutaj stare klempy purystki językowe się znalazły. :-(

Gość gość
Radzę podejść do niej, zaproponować randkę. Znaleźć okazję, żeby to zrobić. Są przecież w każdej pracy przerwy, wtedy możesz z nią porozmawiać, czy nie chciałaby się z tobą spotkać na innym gruncie niż praca. Jak będziesz z tym zwlekał i udawał, że nie możesz sobie z tym poradzisz, to zwykle tak bywa, ktoś, zrobi to za ciebie. No i, w końcu nawet, jeśli odmówi ci spotkania, albo powie, że już jest zajęta, to masz jasność sytuacji. Poza tym na nieśmiałość najlepiej robi zderzenie się z tym, co uważasz za niemożliwe. Jak się z tym uporasz, to nigdy więcej nie będziesz miał z tym kłopotów. Zapewniam cię bo też taki byłem, ale to było w podstawówce, więc dawno temu. Do góry głowa, pierś naprzód, brzuch wciągnąć, i do dzieła, chłopie bo czas ucieka!Pozdrawiam - Jerzy

Gość IcoTeraz1221
Ja nie jestem nieśmiały tylko mam lęk przed odrzuceniem który wziął się z tego że z rok temu podszedłem do dziewczyny a ona zamiast się zwykle nie zgodzić zgodziła się ale tylko po to żeby się mną zabawić tak w skrócie i strasznie potem mnie no nazwał bym to "zgnoiła"

Gość gość
Lęk ma każdy beż wyjątku. Naprawdę to rozumiem, ale siedzenie w tym lęku, niczego nie zmieni, chyba się ze mną zgodzisz? Zadziałaj i nie łam się. Nie warto zatrzymywać się przy tego typu problemie bo czas ucieka, a tobie zależy na zmianie tego stanu. Postaraj się. Wiem, że myśli kierują każdym z nas. Nie pozwalaj, żeby cię dołowały bo nigdy nie będziesz z żadną kobietą, myśląc o tej, która poprzednio cie zdołowała. Odrzuć te myśli, i walcz o siebie, i pomyśl, że tamta nie była godna twojej uwagi bo nie wszystkie postępują tak jak poprzednia. Wiem, o czy piszę bo mam też jeden epizod z podobną do twojej kobietą - to już przeszłość, i to b.odległa Dzięki temu nauczyłem się, że nie wszystko przychodzi łatwo, ale jednak kiedyś przyjdzie na pewno. I wygrałem, Tobie też się uda, ale musisz spróbować. Pozdro - Jurek

nie musisz używać słowa randka. Zaproś ją po prostu na kawę, ew. na początku możecie zjeśc razem lunch w pracy. Zobaczysz jak na Ciebie reaguje, czy się uśmiecha, kokietuje Cię itp...

Gość IcoTeraz1221
Właśnie w tym problem ja tam nie pracuje bo to była praca dorywcza i wgl się nie widzimy

Gość gość
Nic na siłę, jak nie masz śmiałości to nie musisz się zmuszać do czegokolwiek. Jakby dziewczyna była zainteresowana to też by coś zrobiła.

Gość gość
12.13 bardzo dobra rada dla unikających życia, wegetujacąch na jego obrzeżach. Rozwój osobowosciowy wymaga determinacji i odwagi, szczęście, miłość, kariera też, jak wszystko co ma wartość w życiu.