Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kręcą mnie podomki, halki, biustonosze, majteczki, fartuchy, kitle mojej mamy

Polecane posty

Gość gość

Lubię ciuszki mamy

Gość gość
okej

Gość gość
A czy ktoś tu lubi takie ciuszki i zabawy nimi jak ja?

Gość gość
Mnie zawsze kręciły takie ciuszki, a dodatkowym smaczkiem jest to że należą do mamy

Gość gość
Jestem facetem lubiącym się przebierać w sexowne damskie ciuszki i doprowadzać się wspólnie z innym facetem o tych samych upodobaniach do orgazmu.

Gość gość
Podniecają mnie te rzeczy bardzo ale ja biorę je od mojej babci z wielkimi, zwisającymi cycami. Babcia jest bardzo zboczona i niewyżyta sexualnie. Ma 76 lat i bardzo sexowne stroje i bieliznę. To ona była moją pierwszą kobietą. Zwaliła mi konia swoją halką a na sobie miała tylko stanik, pończochy i stylonowy fartuch który idealnie opinał jej ciało i był bardzo prześwitujący. Miałem wtedy 15 lat i do tej pory uwielbiam jak babcia jest w tym fartuchu. Bardzo się cieszy jak biorę od niej jakąś halkę, koszulę nocną albo fartuch. Oddaję jej wszystko ospeemione a ona wącha z zachwytem i zakłada na siebie.

Gość gość
Powiem szczerze że mnie też bardzo podniecają te halki, staniki, podomki i jeszcze masa rzeczy mojej ponętnej mamusi.

Gość gość
Mnie i mojego znajomego też podniecają podomki, halki, staniki, fartuchy i staniki naszych matek

Gość gość
Moja chodzi po domu boso, i vałkiem naga gdy coś gotuje zaklada fartuch. Ma sexowne wielkiw cycki zarosnieto cipke i okrogly tylek blond wlody i jest piekna. Z******ta suczka. Czesto sprowadza do domu swoich kochankow i uprawiaja sex a ja sie masturbuje. Ja tez chodze nago po domu. W nocy zwaliłem sobie do jej fartuszka i zostawilem sperme. Na drugi dzien zawolala mnie i powiedziala ze to nieladnie osmermiac siusiaczkiem faltusiek mamusi i kazala mi sie polozyc zrobila mi loda a potem juz z gorki anal oral anal oral oral oral anal klasyk francuz grek rusek×3 hiszpan ×10 anal oral anal oral klasyk 69 po misjonarski na jezdzca anal klasyk hiszpan oral i inne pieszczoty.

Gość gość
Jest bardzo sexna. To ona bauczyla mnie jak sie masturbowac i walila mi. Myla mnue i moja teraz juz 17 letnia starsza siostre. Kochana siostrunia rozprawiczyla mne gdy mialem 10 lat a ona 13. Myslicie ze to ptawda czy falsz? Mozecie traktowac jako erotyk, albo kpic mam to w d***e ktora obie rzną mi dildo. A moze znów kłamie?

Gość Niegrzeczny synek

Wydaje mi się to całkiem normalne że podniecają halki, staniki, fartuszki i wiele innych rzeczy, a zwłaszcza kiedy należą do matki. 

Gość Faceci w fartuszkach
Dnia 29.07.2018 o 03:23, Gość gość napisał:

Jestem facetem lubiącym się przebierać w sexowne damskie ciuszki i doprowadzać się wspólnie z innym facetem o tych samych upodobaniach do orgazmu.

Razem z moim znajomym wspólnie walimy sobie koniki przebrani w fartuszki stylonowe naszych matek i babć.

Gość Lubię ciuszki damskie

Dziś mama założyła stanik ospermiony od środka przeze mnie. Poczuła ale nie zdjęła go do końca dnia. Halka też miała świeże plamy i fartuch roboczy też. Specjalnie się tak ubrała i podnieciła ojca. W stodole zrobiła mu loda i spuścił się na dekolt. Pomyśli że to po nim. Później pojechałem z mamą do sklepu z bielizną i fartuchami żeby doradzić jej. Lubię jak się przebiera w co jej powiem, jest sexy.