Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dawny zwiazek

Polecane posty

Gość gość

W sumie to co teraz napidze to jest naprawde dluga historia. A więc w tamtym roku poznalam chlopaka zakochalismy sie w sobie bylam u niego pare razy ale moja mama o tym nie wiedziala. A czemu nie wiedziala ? Dlatego ze dowiwdziala sie, ze cpal i ze jest po gimnazjum. Ja nie patrze kto po jakiej szkole jest dla mnie liczy sie uczucie. Wiadomo kazdy ma cos za plecami i nie jest swiety..No i moja mama sie zdenerwowala i powiedziala ze mam z nim zerwac bo nie bede z "ćpunem" tak wiec kontakt sie urwal... Ale też byl w sumie jeden problem bo on strasznie chcial mnie miec tylko zebym byla jego zebym z nikim sie nie spotykala tylko caly czas z nim... no i zerwalismy też z tego powodu.. No i w tym roku (bede miala niedługo 18 lat) znowu zaczelismy utrzymywać kontakt pisac spotykac sie.. To chyba znowu wszystko wrocilo... No ale poklocilismy sie o to ze go zaczelam wystawiac (to fakt mial racje bo caly czas go olewalam zamiast do niego pozwolil mi wyjsc do znajomych). Miał pretensje ze pojechalam sobie na basen z moim kolega i z moja siostrą. Gdy przyjechaliśmy na ten basen on przyjechal,gadalismy no i on byl zly ze znowu go wystawilam ze sobie jezdze z innymi chlopakami a nie z nim. A ja na to ze moja siostra chciala jechac z nimi na basen a on zebym została w domu...i powiedzial ze jak nie pojade do niego to koniec juz wszystkiego no a ja musialam isc na ten basen z siostra no i poszlam. A pozniej idac do samochodu on naplul mojemu koledze na samochod...:( Pomozcie mi co byscie zrobili w tej sytuacji... Ja naprawde go kocham tylko jego zachowanie jest przerazajace...:( Nie wiem jak mu mam przetlumaczyc i czy bedzie tak jak dawniej. Po ponad roku czasu i zeby miec taki dobry kontakt no nie wiem co myslec

Gość gość
jestem od ciebie 10 lat starsza, ale jakbym miała taką głupią córkę jak ty, która pomimo pełnoletniosci ma goowno w głowie i "kocha" patologicznego ćpuna z podstawowym wykształceniem to potraktowałabym ją adekwatnie to jej rozumu - zabrałabym telefon, internet, odcieła od kasy i pozwalała wychodzic z domu jedynie do szkoły.

Gość gość
Twoja matka nie powinna ingerować, bo do Ciebie i tak nic nie dotrze, skoro w tym wieku jesteś tak głupia. Powinna Cię wystawić za drzwi w wieku 18 lat, żebyś w końcu poznała życie i sprawdziła, jak się kończy poleganie wyłącznie na ''uczuciach''.