Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna kochac dwie kobiety?

Polecane posty

Gość gość

No wlasnie...

Gość gość
Rozwiń

Gość gość
Można. To wcale nie jest takie rzadkie.

Gość gość
Nie. Miłość, to oddanie, poświęcenie, niepodzielne. 'Miłość' do wielu, to zwykłe prymitywne pożądanie.

Gość gość
Sama jesteś prymitywna.

Gość marawstala
Myślę, ze to lubienie : )

Gość gość
Tak

Gość gość
Nie

Gość gość
Myślę, ze mozna, żonę po latach kocha się juz jak siostrę, jak dobra kobietę, matke swoich dzieci, przyjaciolke. Ktoregos dnia przychodzi moment, ze trafia Cie cos jakby piorun, wiesz, że czekales na nią cale zycie, że to jest to.

Gość marawstala
gość dziś Mówią na to kryzys wieku średniego : )

Gość gość
A dwóch mężczyzn? Chyba nie. Można się zakochać jedynie w tym drugim.

Gość gość
Jak kochasz dwie to nie kochasz zadnej z nich. Poczekaj na ta trzecia.

Gość gość
15:24 Co za bzdury. Miłość nie musi się ograniczać do jednej i jedynej osoby. Za dużo banalow macie w głowach.

Gość marawstala
Niektorzy sa bardzo kochliwi : )

Gość gość
Małżeństwo to przyzwyczajenie a jeśli na drodze pojawi się ktoś do kogoś mocniej zabije serce to zauroczenie .Cios w serce.Co zrobić ? Ciężki orzech do zgryzienia.Kocham choć wiem że nie można rozwalać związku i co? Serce boli,łzy w oczach ,myśli gdzieś uciekają .Pojawia się i oddala mimo że chcę zapomnieć.Czemu to wszystko takie trudne? Takich pytań zadaję sobie wiele.Męczę się już długo .

Gość marawstala
Nie wiem, wyjścia sa dwa... Zostac i zrobić cos by było lepiej lub odejść i dopiero wtedy wejść w nowy związek... Jestes dorosły

Gość gość
15:29 Mam ten sam problem. Nawet nie wiem, czy to odwzajemnione.

Gość gość
Miłości jest podzielona, ale na różne jej rodzaje:do dzieci, rodziców, przyjaciół, rodzeństwa, ale one nie mają związku z seksualnym spełnieniem, miłość wienczona seksem jest niepodzielna, kto twierdzi inaczej nie kocha a jest zauroczony jedna i ma silny pociąg seksualny do drugiej, w konsekwencji nie kocha żadnej, gdy prawdziwie pokocha nie będzie twierdził, że kocha inną, nie będzie też ukochanej zdradzal

Gość rozdartyy
Gość 15.29 Mam tak samo,zapraszam pod temat:"Podobam się koledze z pracy dlaczego mnie nie podrywa"

Gość gość
Kocham dwie dziewczyny, obie są wspaniałe. Ciężko jest...

Gość gość
18.19 nie kochasz żadnej z nich

Gość gość
gość dziś 18.19 nie kochasz żadnej z nich x Nie wciskaj mu słów w usta. On chyba lepiej wie co czuje.

Gość gość
18:27 Ludzie wiedzo lepiej :D to gadanie że można kochać tylko jedna osobę jest bzdurne i wymyślone przez monogamistow jedynie.

Gość gość
Nie każdy prawidłowo rozpoznaje swoje uczucia, pożądanie, zauroczenie utożsamia z miłością. Kto kocha wie, że do nikogo nie czuje tego, co do tej osoby, jest dla niego wyjątkowa i tylko z nią chce być, mezczyzni nie mają ochoty seksić się z innymi kobietami.

Gość gość
Miłość powiązana z seksualnym spełnieniem jest możliwa TYLKO do jednej osoby, właściciele haremu mieli też tę jedna ukochaną. To, że jesteś zauroczony kilkoma, pragniesz kilka nie znaczy, że któraś z nich kochasz. Ta, którą bedziesz kochał sprawi, że świat bez niej będzie pusty. Poczekaj aż umrą, będziesz wiedział czy kochałeś i którą.

Gość gość
gość dziś Nie każdy prawidłowo rozpoznaje swoje uczucia, pożądanie, zauroczenie utożsamia z miłością. Kto kocha wie, że do nikogo nie czuje tego, co do tej osoby, jest dla niego wyjątkowa i tylko z nią chce być, mezczyzni nie mają ochoty seksić się z innymi kobietami. x Co to znaczy prawidłowo? A Ty jak rozpoznajesz i czy na pewno nie mylisz miłości z pożądaniem? Piszesz tylko ze swojej perspektywy.

Gość gość
Jakie banaly. Nie p*****l głupot. Masz z******ta wizję szkoda tylko że nie mająca nic wspólnego z rzeczywistością. Można kochać nawet 3 a twoje subiektywne odczucia w tym temacie nie mają nic do rzeczy.

Gość gość
Na jakiej podstawie uważacie że tylko jedna można kochać? Może wy akurat nie potraficie ale może inni potrafią.

Gość gość
Można nawet trzy kochać jednoczesnie . Mozna i nawet co drugą którą sie przelotem w kazdym miescie spotka. Takie życie

Gość gość
Można kochać tak lekko,można kochać bez granic trzeba stale uważać żeby kogoś...nie zrazić :( Można kochać ale czasem trzeba którąś skrzywdzić,trzeba wybrać którą mniej to zaboli....