Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mozna kochac dwie kobiety?

Polecane posty

Gość gość ja
takie życie -czyli jakie?

Gość gość
zazdroszczę ludziom takiego zakochania się w sobie ja chyba nie umiem kochać ):♡))

Gość gość
Acha...jakie sobie życzysz?(sadzone na maśle ,trzepane po benedyktyńsku?♡

Gość gość
Bzdury piszecie, jesteście pokoleniem odchodzenia miłości do lamusa, dzisiaj matka nie kochają dzieci, mężowie żon abonentów ich, takich przypadków jest coraz więcej, miłość utożsamiacie z seksem, nic dziwnego wiec, że twierdzicie że można kochać więcej niż jedną osobę, bo można mieć więcej niż jednego partnera do seksu, co dzisiaj powoli staje się normą. Miłość do partnera JEST NIEPODZIELNA, można kochać jedna a być przyzwyczajonym do drugiej, mieć poczucie obowiązku wobec niej, szacunek ale to nie miłość. Nie oklamujcie się więc i nie samousprawiedliwiajcie swojej rozwiazłości seksualnej czy wygodnictwa życiowego, nie kochacie 2 osób a jesteście tchórzami lub osobami niespełnionymi seksualnie, rozwiazłymi dlatego potrzebujecie wiecej niż jednego partnera, bo z jednym nie zaspokoicie swoich wyzdanych potrzeb lub jak wyżej.

Gość gość
11:01 na co chorujesz?

Gość gość
z mojej perspektywy wynika to tak: 1 wyszłam za mąż z rozsądku . 2 on się we mnie zakochał. 3 czułam potrzebę macierzyństwa bo pochodzę z wielodzietnej rodz. 4 nie jest to mój typ partnera po którym ma się motyle , nie trafia w moje myśli odczucia ma swòj świat nie jest romantykiem ale jest opiekuńczy dla mnie i dzieci . 5 dlatego szukam gdzieś tego co chciałabym mieć. 6 dlatego zauroczona mogę być każdym który ma coś czego mi brakuje u tego pierwszego:)))

Gość gość
11.14 na normalność

Gość gość
Kocham dwie kobiety, obie bardzo mocno. Nic na to nie poradzę. Niektóre komentarze to głupoty.

Gość gość
17.11 jak możesz 3sz w cnotka kochać 2 kobiety? Wyobraź sobie ze dwie stoją a masz wybrać jedną, która wybierzesz? Albo bez której twoje życie byłoby puste? Do której tęsknił byś? Brakowało by ci z.nią rozmów? Z którą byś został nie zdradzajac, gdyby okazalosię, że z seksu nici? Z którą zostałbys nie zdradzając, gdyby okaxalo sie, ze musisz sie nia opiek8wac, bo jest chora i marudna? Po śmierci której nie chciałbyś innej kobiety już w swoim życiu na stałe? Te kochasz.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec którą, wybrać, co one o Tobie myślą, co czują, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Jeśli jesteś z kobietą przez powiedzmy 30 lat,non stop,dzień w dzień,dzielisz smutki,radości,kochasz Ją a czasami masz ochotę utopić w najbliższym jeziorku,to co to może być?Jeśli na myśl że coś Jej się mogło by stać,że kiedyś umrze i możesz zostać sam...dostajesz ataku paniki i strach dławi ci gardło,to co to jest?Jeśli budzisz się codziennie rano patrzysz na nią widzisz jak się zmienia,starzeje,tu zmarszczka tam fałdka czy inna niedoskonałość i myślisz sobie,nie mógłbym bez Ciebie żyć :( to co to jest? Wiecie co to jest miłość?Dokonywanie wyborów nawet jeśli jest w waszym życie,jak to piszecie jakaś druga kobieta którą kiedyś kochaliście,może nawet jeszcze kochacie,lub wam się wydaje,że tak jest...musicie dokonać rozrachunku, która jest ważniejsza,która więcej będzie cierpieć,która mniej,czy dla was jest ważniejsze wasze męskie ego,podbudowywanie swojej męskości,ambicji,czy ważne jest to co ja chcę??Czy ważniejsze jest co dobre dla innych?Ja tak zrobiłem i wyszło mi jak wyszło,jedną skrzywdziłem,ale wiem,że da sobie radę,jest silna i zaradna,jest tylu facetów na ziemi,że z jej charakterem urodą i ,,jajami" będzie szczęśliwa.