Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 28 lat a spodobal mi się 18latek

Polecane posty

Gość gość
16.10 tak się pocieszaj autorko :). Może faktycznie wygladasz młodo i tak tez się czujesz, do super ale takiej przepaści nie przeskoczysz, predzej czy później będzie ja widać. Tu raczej nie chodzi o Ciebie ale o JEGO sposób myślenia i nie oszukujmy sie- mnóstwo pokus wokol w postaci ładnych młodych kolezanek. Może nawet na poczatku by się chciał chwalić ze ma starsza, dojrzalsza, madrzejsza kobietę która nie wygląda staro ale Ty serio myslisz ze będzie Ci wierny np jak już się zacznie rutyna w związku? A co jesli Ty juz bedziesz mysalala powazniej o zyciu, będziesz chciała niedługo mieć dzieci a taki chłopak będzie chciał sie jeszcze bawić, wyszalec się, nie w głowie mu będzie małżeństwo i dziecko? Przecież na 99% tak będzie. Życia nie znasz?

Gość gość
Mój kolega rówieśnik gdy miał 19 lat poznał na dancingu mężatkę z sąsiedniego miasta. Ona miała 33 lata. Uprawiał z nią seks. Ona się w nim zakochała. Pisała do niego listy,w których wyznawała mu miłość i chwaliła go, za to, że umiał dogodzić jej w łóżku, że ona męczyła się gdy uprawiała seks z mężem bo on nie umiał jej dogodzić. Spotykali się u niego w domu gdy chata była wolna albo w hotelu. Ja mu bardzo zazdrościłem tej kobiety gdyż wtedy jeszcze nie miałem dziewczyny i nigdy nawet się nie całowałem, a co dopiero seks uprawiać.

Gość gość
każdy 18 latek marzy o takiej starszej atrakcyjnej kobiecie

Gość gość
15.55 Wiem, miłość jest ślepa. Wtedy wszystko jest możliwe. Ja jednak od młodych lat byłem zaprogramowany na młodszą od siebie partnerkę. Zapewne wpływ na to miała tradycja oraz moje środowisko rodzinne i znajomych. Wszyscy wokoło mieli młodsze od siebie partnerki. W szkole średniej oglądałem się za młodszymi od siebie dziewczynami. Te starsze były dla mnie tabu. W ogóle nie zwracałem na nie uwagi.

Gość gość
:d Po prostu troche przesadzacie z ta staroscia;) nawet jesli byloby tak jak mowicie ze by mnie zostawil dla mlodszej to wcale nie upatrywalabym tego w tym ze jestem stara, bo sie zwyczajnie staro nie czuje;) jezeli chlopaka dobry charakter to nie poleci na inna bo jest ladniejsza i akurat chetbna bo taki to moze zrobic rownie dobrze starszy wiec tu chyba nie ma reguly. A poza tym skad znowu przekonanie ze jestem brzydsza o tych mlodszych jestem atrakcyjna kobieta a ladniejsze kobiety zawsze znajda sie czy to mlodsze czy starsze musialybysciw tych faceta w klatce pozamykac by nie mial do nich dostepu. A co do dzieci I malzenstwa wlasnie ja wcale nie mam na to parcia, jakos w ogole mi na tym srednio zalezy i chyba chce innego zycia. Mam juz tyle lat, watpie zeby mi sie odmienilo w tej kwestii, bardziej chcialabym miec kogos bliskiego i to wszystko

Gość gość
Mysle ze gdyby sie tak zdarzylo ze by mnie zostawil to bym po prostu stwierdzila ze cos nie zagralo, nie pasujemy charakterem do siebie tak tez moze sie zdarzyc. Serio zeby w tym wieku tak myslec, moze gdybym miala faktycznie 40 to moglabys sie martwic wtedy widac juz oznaki dojrzalosci czy tam starosci;) ale teraz.. I nie woem skad takie przekonanie w was chyba za duzo czytacie kafe albo cos;) spotykalam sie z roznumi facetami pisalam tez z mlodszymi ale bardziej traktowalam to po kolezebsku I zadnej nie dal mi odczuc ze jestem stara, wrecz przeciwnie oburzali sie gdy ja twierdzilam ze sa za mlodzi.. ale wy kobiety albo wierzycie jakoms pacanom ktorzy chca was zdolowac albo same sobie klody pod nogi podkladacie. Bo 28 lat to nie starosc! I nikt mi tego nie wmowi;) juz pomijajac sam temat tak ogolnie

Gość gość
A co do tego chlopaka to tak zagadalam tu bo mi sie akurat nudzi;) ale to nie prowo faktycznie mnie ktos zainteresowal. Ale to tylko takie rozwazania na razie tak naprawde nie wiem czy bedziemy mieli o czym gadac, czysie polubimy wiec bez sensu myslec o tym co bedzie za 5,10 lat Sama zdaje sobie sprawe ze to duza roznica ale raczej sie martwi o taka przepasc emocjonalna. Ze to chlopak ktory bedzie chcial sie duzo bawic,imprezowac wiem ze jest towarzyski a ja np przestalam pic alkohol od jakiegos czasu A towarzystwa na trzezwo nie lubię;) Ze moze okaze sie dla niego za dojrzala, za poukladana zbyt spokojna no nie wiem;) ze bedzie jednak taka roznica mentalna miedzy nami

Gość gość
Ale pozwól im trochę pozazdrościć :) I bierz się w końcu za tego chłopaka , nie gadaj tyle :)

Gość gość
Hehe okej;)

Gość gość
Dokładnie, poderwij go a oboje będziecie szczęśliwi. Trzymam kciuki i pochwal się kiedyś jak Wam się układa.

Gość gość
Autorka to jakaś zboczona pedofilka.

Gość gość
Ja mam 34 lata i od kilku miesięcy nie mogę się pozbyć 23-latka mtóry za mna lata. W zeszłym roku miałam adoratora w wieku 20 lat haha. Ci młodzi chłopcy nie maja równo pod sufitem.