Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy 30letnia, atrakcyjna, inteligentna kobieta ma jeszcze szanse

Polecane posty

Gość gość

Znaleźć miłość i założyć rodzinę? Pytam w imieniu swojej jeszcze obecne dziewczyny, wkrótce byłem... chciałbym od niej odejść bo poznałem inna i mam wyrzuty ,że zabrałem jej najlepszy czas w życiu.

Gość gość
Jestes p*********** za to bym nabil ciebie na pal i podpalil!!!!

Gość gość
Zalosny jestes

Gość gość
Skoro jest atrakcyjna i inteligentna tzn.ideal,to czemu chcesz ja zostawic dla innej?! Nie rozumiem tego totalnie. Dla mnie to podejscie pajaca i egoisty znudzonego codziennoscia. Juz ja zdradzasz.

Gość gość
Poznałem inna i się zakochałem... jest młodsza i bardziej na mnie działa. A w tym związku już nie ma chemii

Gość gość
gość dziś - widocznie poznał tzw. lepszą. Może ładniejszą, z większym biustem, może zamożniejszą albo obecna się znudziła i tyle. Albo ktoś trolluje, bo mu się nudzi "przy niedzieli".

Gość gość
Hahaha:D "bardziej na mnie dziala" ;D rob chlopie co chcesz,nikt Ci tu zycia ukladal nie bedzie,ale z takim mysleniem,a raczej jego brakiem daleko i szczesliwie nie dojedziesz. A z obecna jak bylo na poczatku? Zaloze sie,ze tak samo latales za nia z wywieszonym jezorem i napuchnietymi jajami w gaciach,bedac zauroczony jej osoba. Po czasie zwyczajnie przyszla proza zycia,motyle opadly i tak samo bedzie z ta nowa. Sam tylko siebie oszukujesz. Bo po jakims czasie i ona stanie sie dla Ciebie nudna i inne beda sie wydawaly piekne i mlode. Zal mi takich gosci jak Ty. Nara.

Gość gość
Milość nie patrzy na biust. Mam znajomego, który lubi grube, cytate prostaczki wpatrzone w niego.jak w obrazek i w jego kasę, pokochał przeciwieństwo swoich fetyszy: chuda, krzywe żylaste nogi, żylastych ręce, duży haczykowaty nos, sztuczny biust, u innych taki krytykuje, twierdzi że jest piękna, ma zgrabne nogi i jest taką drobną kruszynką, która go rozczula. Także panowie najpierw pokochajcie a potem się wypowiadajcie.

Gość gość
gość dziś - a mnie jego podejście nie dziwi wcale a wcale. Większość facetów się do stałych związków kompletnie nie nadaje. Na ten przykład u mnie w pracy jest taki koleś, który w zeszłym roku się ohajtał, w tym urodził mu się dzieciak a dzień w dzień podwala się na chama przy wszystkich (zalety pracy na ołpen spejsie) do jednej ze współpracownic. Jego aluzje kierowane w jej kierunku są dalekie od dwuznacznych, mówiąc wprost, jasno sygnalizuje jej, że chętnie by ją przeleciał.

Gość gość
Ma jeden jego fetysz - długie, ciemne włosy, ale brzydkie stopy i dłonie.

Gość gość
Drugie z 17.19 to c.d. drugiego z 17.16

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy będziesz szczesliwy z nową dziewczyną, czy warto odchodzic od starej, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A ja mam 40 czy mam jeszcze szanse na poznanie kogos fajnego i założenie rodziny . też mnie kilka lat młodszy zostawił dla młodszej stracilam przez niego najlepsze młodziencze i mlode lata zycia i co teraz zdradzal mnie i oszukiwal a ja w niego wpatrzoma jak w obrazek ///