Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka słów do kciukiem

Polecane posty

Gość gość
z tego co wiem marija pracuje x to jednak zweryfikuj to "z tego co wiem", bo tutaj "z tego co wiadomo" Maria jest bajecznie bogatą przyszłą żoną przystojnego faceta, a Noxa ma narzeczonego który ją kocha szanuje i jutro jadą w góry, problem powstaje w momencie, w którym wszyscy wiedzą że to jedna wielka ściema a ty to bronisz.

Gość gość
"ja tylko rozwiewam mity, jakoby fobia spoleczna byla taka choroba, ze z pokoju czy domu nie wychodzisz" x To nie są żadne mity, psycholoszko od 7 boleści, bo są i tacy ludzie. Zwłaszcza na tym forum, nie brak ludzi, którzy przyznają się, że od lat nie wychodzą z domu, niektórzy też nie pracują z tego powodu. Fobia ma różne natężenie. Myślisz, że każdy cierpi na taką najlżejszą jej formę jak ty? To jesteś durna.

Gość gość
W niczym innym niż hejtowaniu ułoma x x po raz setny: hejtuje tylko Naczel, reszta się z niej śmieje, na jej własną prośbę.

Gość gość
bazienka dziś jak to czym, powtarzaniem schematu, spamowaniem badziewiem i WYZYWANIEM innych ludzi jesli nie pieja z zachwytu lub wyzywaniem ich od biedakow przed pokazaniem czegokolwiek oczko.gif x Schemat od lat jest ten sam. Ktoś zakłada temat o noxelii; jeden, drugi, trzeci, setny, aż w końcu się zjawia i macie pożywkę. WYZYWA LUDZI? NIE WIERZE. :D Agresja rodzi agresje. Dlaczego nie zostawicie jej w spokoju?

Gość gość
Dlaczego nie zostawicie jej w spokoju? x x prosty przykład sprzed chyba kilku dni, temat hejterski o obraźliwym dla Noxy tytule, kilka postów typowo hejtujących, zjawia się Noxa i pisze: haha ale mam fajny smartfon i dzisiaj grałam w pokemony, was nie stać na smartfony i pokemony więc hejtujecie, narx. Serio myślisz że ludzie nie będą się z tego nabijać? żyjesz na plutonie ? :D

Gość gość
dokładnie, ktoś tu chyba jest naćpany, z debilki wszyscy się śmiali śmieją i śmiać będą

Gość gość
sorry nie wierzę w tych obrońców noxelii

Gość gość
gość dziś Dlaczego nie zostawicie jej w spokoju? x x prosty przykład sprzed chyba kilku dni, temat hejterski o obraźliwym dla Noxy tytule, kilka postów typowo hejtujących, zjawia się Noxa i pisze: haha ale mam fajny smartfon i dzisiaj grałam w pokemony, was nie stać na smartfony i pokemony więc hejtujecie, narx. Serio myślisz że ludzie nie będą się z tego nabijać? żyjesz na plutonie ? smiech.gif x Daj psu przysmak, a potem mu p*********l. Żyjesz, k****, na Pandorze? Hejterze?

Gość gość
Nie widzę tu żadnych obrońców.

Gość gość
Gosc wyżej ma rację. Wy ją prowokujecie tymi tematami.

Gość gość
gościu wyżej czyli dla ciebie normalne jest wbijanie na forum w sytuacji w której dobrze wiesz że dostaniesz hejt który cie zaboli, i piertolenie o pokemonach? to ja ci gratuluje menatlności która w takim razie jest bardzo podobna do noxeliowej, hejt hejtem a śmianie się to inna sprawa, serio nie widzisz różnicy?

Gość gość
no i zamknął się hejter hejterów

Gość gość
Kciukiem nalezalo doplerdoIic bo ona rzuca się jak wściekły pies, wyzywa i zniewaza

Gość gość
mnie bawi furia z jaką "ktoś" się pluje bo ludzie kręcą bekę z noxy, no jest to normalne? :D

Gość gość
gość dziś gościu wyżej czyli dla ciebie normalne jest wbijanie na forum w sytuacji w której dobrze wiesz że dostaniesz hejt bla bla blaa naczel x Dla mnie nie jest normalnym prowokowanie takich sytuacji względem osoby, który ma problemy, jest słaba, a pomocy znikąd. Masz ty życie, człowieku, poza Noxelią?

Gość gość
Tez mam z tego beke, Noxa sama prowokuje to ludzie się śmieją

Gość gość
jakie prowokowanie sytuacji? przecież od dawna wiadomo że topiki zakłada sama noxelia, jakimś dziwnym zbiegiem okoliczności pojawia się na nich zaraz po ich założeniu i piertoli o smartfonach wyjazdach adamie itp bzdetach, no to albo ma układ z naczelem albo je sama zakłada bo innej opcji nie ma

Gość gość
Taaa układ z naczelem. Jepnij się w łeb. :D

Gość gość
Beka z wąsatego pontona i reszty małpiej kompanii. Na miejscu kciukiem zastapilabym kartofel prawdziwym nosem, pewnie ciężko jej tak oddychać a miałaby kartofel do zupy. Od nastolatki po melinach ze starymi cpunami. Przenośny szpital zakazny z niej ble

Gość gość
słaba, problemy, znikąd pomocy, biedna dziewuszka hejtowana przez potwory, TO NIECH TU NIE WŁAZI I PO PROBLEMIE, i nie używaj proszę wyświechtanego argumentu że to publiczne forum i każdy może tu pisać, jak dziewczyny pisały ciekawie między sobą to jakoś noxa je hejtowała i dostała ataku szału, bo ona poza hejtem od którego się uzależniła zyć nie potrafi, to przepraszam czyja to wina jest?? włazi w szambo na własne życzenie więc niech się nie dziwi że śmierdzi

Gość gość
Tak się składa, ze jak nie ma sraczela i zmija, to topiki o wiele wolniej się poruszają. A czasem w sumie i przez kilka dni nie ma wtedy tematu. Więc widać, kto to napędza.

Gość Finlandia_w_Szklance
Nikt nie ma obowiązku wiedzieć na forum ze Noxelia jest chora psychicznie a poza tym sama wchodzi i prowokuje. Jeśli jest chora na głowę to rodzina powinna odciąć jej internety

Gość gość
Fin, jest teraz noxa na szolku? Ty caly czas tan siedzisz i tasujesz mikrusa to wiesz

Gość gość
i Finka ma sto procent racji tutaj, Noxa sama jest sobie winna

Gość gość
Finka ma.mikrusa czyli malego cħùjka bo jest obojnakiem

Gość gość
no i Finka i Naczel z kapelusza jakby ktoś potarł lampe dżina hahahha :D

Gość gość
japiertole, oboje się pojawili nagle ni stąd ni zowąd...

Gość gość
Finlandia_w_Szklance dziś Nikt nie ma obowiązku wiedzieć na forum ze Noxelia jest chora psychicznie a poza tym sama wchodzi i prowokuje. Jeśli jest chora na głowę to rodzina powinna odciąć jej internety x Przyznałbym ci rację, gdyby to nie trwało przynajmniej od 2014/15 roku. :-) Marny waż żywot i niech mnie ściśnie, ale zmienię wam wkrótce dyrygenta.

Gość gość
i co z tego, że nie był o niej skoro o niej nawijaliście przez kilka stron? :D

Gość gość
sorry ale jak 27 letnia kobieta wchodzi na forum i pisze że gra w pokemony właśnie i wszyscy są biedakami bo ich nie stać na smartfony to się śmieję w głos, wyśmiewam, itp. ty nie? to widocznie cię dotknęło to co pisała :D hahahhaha