Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka słów do kciukiem

Polecane posty

Gość gość
Bazia:"nom zaburzenia psychiczne, warsztaty seksualnosci, mordercy itp, czasem sobie laze na takie wyklady, ot ciekawosc zawodowa, no i? :*" xx Wybierz się na wykłady dot hejtu w sieci. Coś dla ciebie i o twojej kafeteryjnej działalności. Wykształcona, wydawałoby się inteligentna dziewczyna, robi pojazdy po psychicznej. Co temat o Noxie się na kafe pojawi, to Bazia już na posterunku. Widać czym się karmisz w necie.

Gość gość
Naczel bym cie zgnitła śmieciu jak robaka

Gość gość
Finka, Bazienka jest taką samą psycholożką jak Noxa jest z Adamem, Kciuk ma dziesiątki tysięcy w skarpetce, a ty ukończyłaś studia i nie jestem żadnym sraczelem ani innym cwelem, mnie też bawi to że osoba po studiach nie potrafi poprawnie zdania napisać, także Finlandia zupełnie szczerze: śmiejąc się z Bazienki, Kciuka, Noxy, śmiejesz się z siebie :)

Gość gość
"a tak w ogóle to na każdego tu jest hejt, tylko z Noxelii robi się cierpiętnice bo chora psychicznie" xxx Nie o to chodzi. Rzecz w tym, że inni piszą o wiele gorsze rzeczy i uchodzi im to w sumie na sucho, a jej się przypiertalają o byle goowno i wszystko wyolbrzymiają do granic absurdu. A potem 1000 razy wytykają to samo. I nie chodzi mi tylko o teksty sraczela. Ona jest zaszczuta na tym forum.

Gość gość
Finlandia zupełnie szczerze: śmiejąc się z Bazienki, Kciuka, Noxy, śmiejesz się z siebie x jedno z lepszych zdań ostatnio tutaj, bez złośliwości. Brawo.

Gość gość
Jesteś, jesteś sraczelem. Dyrektorem tego j******o cyrku. :classic_cool:

Gość gość
I nie chodzi mi tylko o teksty sraczela x czyli jesteś marnym obserwatorem, bo szczuje tylko naczel, no i ok ostatnio kciuk, a reszta tylko się śmieje to że naczel was urabia i tworzy tłum to nie moja wina że nie ogarniacie, Barłosia też nie ogarnialiście a ze Żmijem was tu urabiał jak wosk, to wy jesteście niemoty.

Gość gość
Mogła je skończyć. Ja znam wielu debili, którzy je skończyli, niestety. Tylko pewnie ledwo co zdawała w najlepszym wypadku, a i tak pewnie studiowała zaocznie, a w najgorszym - starzy dali w łapę.

Gość gość
gość dziś "a tak w ogóle to na każdego tu jest hejt, tylko z Noxelii robi się cierpiętnice bo chora psychicznie" W odróżnieniu od wszystkich hejterów, sraczelów, pontonów, zmijów, koślunów, wszystkich innych; Noxelia to nazwisko, adres. Komuś tak odkrytemu łatwo można zniszczyć życie, nawet jeśli życia nie ma. Warto tak wirtualów nękać? Zastanówcie się nad sobą. ;-)

Gość gość
mi ssała matka naczela i sie jakoś nie chwale, a suka była gruba i miała ssanie.

Gość gość
"czyli jesteś marnym obserwatorem, bo szczuje tylko naczel, no i ok ostatnio kciuk, a reszta tylko się śmieje to że naczel was urabia i tworzy tłum to nie moja wina że nie ogarniacie, Barłosia też nie ogarnialiście a ze Żmijem was tu urabiał jak wosk, to wy jesteście niemoty." x Naczel udawałby kobietę? No chyba że tak. Jest jedna dosyć wulgarna typiara, co ciągle schodzi na tematy su, głupio czepia się każdego słówka noxy byleby tylko się doyebać - identycznie jak naczelny hejter kiedyś. Możliwe, że to jego nowe wcielenie. Myśli, że jak zacznie udawać kobietę to nikt się nie skapnie.

Gość gość
ja obstawiam, że ten pierścionek za 15 tys to też prowo naczela

Gość gość
ip

Gość gość
Finlandią to Naczel?

Hejka kciukiem czy możesz mi powiedzieć jak poznałaś noxelie osobiście? Jak nie chcesz publicznie możesz na priv ^^