Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kierat odkąd ma się dziecko

Polecane posty

Gość gość
Powtarzam jeszcze raz- wiem że dużo przede mną i może różnie być. Pisałam głównie o początkach macierzyństwa, gdzie wróżono mi, że na starcie będzie strasznie ujowo. A nic takiego nie nastąpiło. Jest fajnie :-) niektóre z was to chyba boli, że ktoś miał fajne początki z maluchem :-D

Gość gość
Ja powiem tak tez mnie straszyly kolezanki-porodem, macierzynstwem. A wiecie co ja sobie w duchy mowialam" e nie bedzie tak zle przesadzaja jestem zaradna babka". A wiek jak bylo naprawde porod dla mnie to byla bulk z maslem opieka nad wymagajaceym niemowlakiem to byl mega kierat i bylo gorzej niz to co uslyszlam od kolezanek-jakbym dostala obuchem w leb.

Gość gość
Mam identycznie jak autorka - z tym, że karmię piersią a dziecko ma już 11 miesięcy. Od początku nie było żadnego widzenia na piersi - budził się, 20 minut karmienia i koniec. I tak średnio co 3 godziny. Nigdy nie spał ani nie zasypiał przy piersi. Po miesiącu przesypial bez pobudki 20-7. Teraz czasami się obudzi - dostaje pierś na 10 minut i wystarczy. W ciągu dnia też karmienie piersią trwa max 10 minut. I też się niejednokrotnie zastanawiałam: czy nagle wszystkie dzieci dookoła to hnb (tak jak wcześniej wszystkie miały adhd), czy normalne grzeczne dziecko to teraz jakiś ewenement??

Gość gość
Nic dziwnego, że wszystkie narzekają skoro już wstanie 2 razy w nocy do dziecka to taaaki problem. W domu syf, one nie zadbane, bo dziecko mają. Leniwe kobiety. Brak zorganizowania, ot co.

Gość gość
Z mojego punku widzenia, nic nie pomogło tak skutecznie na biegunke jak Tesactan http://www.tasectan.pl/. Pani w aptce mi poleciła, bo już zwariowałam, bo w sumie tyle tych różnych środków. Kupiłam w saszetce, rozpuściłam. I bardzo szybko zadziałał. Także naprawde mogę z czystym sumieniem polecić.