Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak można życzyć śmierci dziecku? Dziś na tym forum tego doświadczyłam i ...

Polecane posty

Gość gość
Oczywiście że znamy twoje IP jutro ogarne adres i zadzwonię do schroniska i opieki jak nie chce ci sie opiekować psem i dzieckiem to nie musisz tego robić, możesz nadal leżeć w łóżku cały dzień i czytać kafe

Gość gość
Nu nie wierza :D Halo!? Policja? Proszę przyjechać na Kafeterię. :D

Gość gość
dziś Ale jej pocisłaś. Brawo :D Jak się ma lenia i pisze o dawaniu psu byle śmierdzącego mięsa na forum trzeba liczyć się z hejtem.

Gość gość
Dobra, słuchaj: poczekam te standardowe kilka dnia na odpowiedź z redakcji Kafaterii lub WP. Mój temat został usunięty tzn., że osoba, która go usunęła pracuje w tym serwisie. Możesz dalej siać zamęt na tym temacie, wmawiając ludziom, że to prowokacja, że jestem jestem "taka i owaka". Potrzebuję sprawiedliwości i idę po nią. Proste.

Gość gość
14:32 no tak ja pisalam do cb ze jest tu taki jeden uzytkownik ktory obraza w charakterystyczny sposob i ze to mogl byc on, jego dane tu lataja i chętnie bym to ukrocila bo menda psuje forum... wiec jak autorka go zglosi to jej pomoge

Gość gość
oho, rozwścieczona ,,madka''

Gość gość
14:36 To ja z 14:32 Jeśli według ciebie to ja psuje to forum, to życzę powodzenia w zwalczaniu mnie:)

Gość gość
Przecież ona noe napisała ze daje psu stare mięso. Widać ktoś tu się strachu najadł ze tak kłamie o autorce

Gość gość
Bolą mnie oczy od takich wątków!

Gość gość
A już widzę hejterzy i hejterki sraja po nogach że strachu i dobrze. Trzeba myśleć co się pisze a autorko mam nadzieję że znajdziesz te osobę!!!

Gość gość
dziś Pisała coś tam o tym że ma lenia i psu zaśmierdło mięso więc dała mu karmę. A potem że pies i tak zeżre to mięso. I wtedy ktoś jej napisał o tym by to mięso dała dziecku

Gość gość
Jedyne co ona może to się klupnąć w czoło Wszystko skończy się na pisaniu i nic więcej Nawet policja nie może udostępniać IP komputerów. Po za tym nie każdy ma unikalne IP ;) Takie głupoty można przeczytać tylko na tym forum xD

Gość gość
Oj, jeśli karmi Pani psa zepsutym jedzeniem, to to zmienia postać rzeczy. Nawet w schronisku się zepsutego jedzenia psom nie daje. Nie dziecko, a pani zasługuje na takie słowa. Zgłaszam sprawę na policję, bo karmienie zepsutym jedzeniem podchodzi pod paragraf znęcania się nad zwierzęciem. Trafiła Pani nie na tę osobę, co trzeba. Krzywdy psa nie popuszczę. Znajdę wasz dom z pomocą odpowiednich organów.

Gość gość
Z O B A CZ Y M Y

Gość gość
gość dziś A już widzę hejterzy i hejterki sraja po nogach że strachu i dobrze. Trzeba myśleć co się pisze a autorko mam nadzieję że znajdziesz te osobę!!! x Ogólnie jestem za zwalczaniem hejtu, ale w tej sytuacji jest uzasadniony! Ta kobieta PASTWI się nad psem. Ja sprawę zgłaszam wyżej. Mieczem wojujesz, od miecza giniesz. Żeby się oburzać na hejt po tak paskudnym czynie to jest żenada po prostu.

Gość gość
:) i xD

Gość gość
14.46 napisała że śmierdzące to na jedno wychodzi

Gość gość
To jest takie straszne prowo. Już ten wcześniejszy wątek pachniał prowokacją a MY łykamy jak pelikany niestety. Sama się początkowo przejęłam, a potem ktoś wrzucił link do tamtego tematu i teraz uważam, że autorka się strasznie nudzi... I bawi się teraz naszym kosztem.

Gość gość
Ja też tego nie popuszczę. Im więcej zgłoszeń, tym lepiej. Piszę na cyberkgp i poproszę o zajęcie się sprawą z paragrafu znęcania się nad zwierzęciem. Trzeba mu znaleźć inny dom. Szok, w XXI wieku śmierdzące mięso psu dawać. A pies się nie poskarży, bo nie ma jak.

Gość gość
chcesz sprawieliwosci glupia zdziro?:( to powinno udostepnic IP autorki we wszystkich postach gdzie hejtowala:):)

Gość gość
Autorko ja w dniu swojej rocznicy ślubu dostałam sms z życzeniami śmierci, śmierci w męczarniach, żebym zdechła na raka trzustki, bo taki boli najbardziej i że wszyscy będą szczęśliwi jak mnie zabraknie na tym świecie. Miałam nr telefonu tej osoby, ale policja mnie tylko wysmiala... Bo nikt mi nie grozil, a "życzenia" nie są karalne. Także odpuść sobie. Idź na spacer z dzieckiem i się nie denerwuj, nie warto.

Gość gość
A mnie najbardziej bulwersują wpisy obrażające starszych ludzi, co to niby pierdzą w stołek, dostają za nic emeryturę, zajmują mieszkania młodym, zniszczyli ten kraj, itp.Tematy o babciach, co to mają stulić pysk i zajmowac się wnukami, bo rodzice robią Karierę, mają też szanować młodych i zapewnić im mieszkanie, samochód, itp Tematy o toksycznych matkach, co krzyczały i zmarnowały psychikę corci czy synka i powszechna nienawiść wszystkich do wszystkich.

Gość gość
Autorka nie napisała że dała mu to mięsa. Napisała że ma smierdzace i dała mu suchej karmy więc hejterko nie kłam. Kłamać to możesz swojej matce a nie nam

Gość gość
15.05 napisała ze mu nie dała bo sie jej nie chciało porcjować. Ale że pózniej mu da. Jeszcze bardziej śmierdzące

Gość gość
Dajcie już spokój wszyscy z tym dzieckiem, psem i matka, nie takie debilizmy tutaj były.

Gość gość
I dobrze, zgłaszajcie! Też mam już dosyć jepniętych trolli na Kafe. od jakiegoś czasu coraz więcej tu głupich hejterów i bezdzietnych frustratek, którzy szukają jakiejkolwiek możliwości upustu (sama nie mam dzieci, ale na nikim się nie wyżywam) Kiedyś można było tu normalnie pogadać, ale teraz coraz trudniej o to :O

Gość gość
"gość dziś 14.07 Autorka pisała że daje śmierdzące jedzenie psu i ktoś sie oburzył. Życzył żeby jej dziecko to zjadło" x Pewnie jakaś jepnieta psiara :D:D One są gorsze od madek :DD Żebyście wiedziały jak fanatyczne psiary na ogólnej szaleją czasem... Szok :D

Gość gość
Daj spokój większość w tym autorka jest tu po to by siać g****oburze. A, że ma po swojej stronie jej podobne to tylko ją usprawiedliwia.

Gość gość
Od kiedy dawanie psu śmierdzącego mięsa jest karalne, nawiedzona psia madko? To że śmierdzi, nie znaczy, że jest zepsute. Pies z chęcią zje nieświeże mięso, w przeciwieństwie do człowieka i nic mu nie będzie. Znam wiele psów, które zeżrą wszystko co znajdą i nic im nie jest. Ludzie mają wrażliwsze żołądki.

Gość gość
Jeśli nie czytałeś/łaś tamtego tematu to nie pisz głupot. Chciała mu podać to mięso później. A potem zgrywała świętoszkę bo się ktoś słusznie wkurzył.