Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przychodzi do mnie zmora w nocy i mnie dusi

Polecane posty

Gość gość
:O ale z was prymitywne zjeby, o jakiejś zmorze p*********e

Gość marawstala
Tak, moi dziadkowie mieli niewielkie gospodarstwo rolne

Gość DobryDuszekKosmiczny
Poproś jasnowidza Arona o oczyszczenie lub jeszcze głębiej poproś Calogero Grifasi i jego team o pomoc - info w internecie - ta rada jest skierowana do wszystkich gnębionych przez inne byty niefizyczne lub mający niewytłumaczalne i poważne kłopoty w życiu

Gość gość
Może masz bezdech w czasie snu? Może problemy z sercem? Zrób badania - Holter 24 godziny i USG echo serca.

Gość gość
To paraliż senny a te opowiadania o zmorach co na koniach jezdzily i warkoczki pletły to chyba kazdy slyszal od dziadkow bo ja tez.Jedna wielka bzdura

Gość gość
To kto zaplatal warkocze

Gość marawstala
gość dziś Ale ja ten ścięty ogon widziałam : ) i slyszalam jak kon uderza w ścianę kopytami... Nie to ze wierze w jakies stworki, ale cos dziwnego sie wtedy wydarzyło... Później, wiele lat później miałam kilka razy paraliż senny i ustąpił gdy w jednym z nich pojawiła sie biała postać stojąca nademna, wyglądał jak kosmita albo jakis staruszek cos jak postać z obrazu Muncha (chodzi o krzyk)

Gość gość
Niektorzy widzą takie dziadostwo , ja nie. Moze chodzi kolo mnie wiecie takich cudaków duchów ale nie jest mi dane je widziec i dzieki Bogu

Gość gość
Lepiej miec siekierke pod reka :-)

Gość gość
Znam osobę, która w życiu przeżywała kilkukrotnie podobne "duszenia (się)", krzycząc, przy tym, w niebogłosy. Opisywała to, jako uczucie kompletnego paraliżu fizycznego, że nawet bardzo trudno było jej krzyczeć (dopiero po jakimś czasie mówiła zacząć to robić). To taki ścisk za dłonie, nogi, jakby ktoś siedział na klatce piersiowej. Ten, kto mi opowiadał o tych przerażających uściskach, stwierdził, że, za którymś razem, widział przed sobą twarz postaci, która na nim siedziała. Miała długie, białe włosy i pomarszczoną twarz, z wielkimi oczami. On, próbując się od niej uwolnić, zaczął rzucać rękoma (będąc w łóżku, w środku nocy) i krzyczał co sił w gardle. Stwierdził, że to była twarz podobna do jednej z jego starszych sąsiadek. Nazajutrz, kiedy ją widział, zauważył, że ma na policzku zadrapanie. Zapytał, co się stało, a ta na to, że zadrapała się guzikiem przy poduszce. Ja też nie do końca wierzę w tego typu rzeczy, ale, kto wie, być może są kwestie na tym świecie, których nie da się racjonalnie wytłumaczyć...

Gość gość
Fascynujące

Gość gość
Ja dosyć często miałam uczucie jakiejś złowrogiej obecności, coś stało obok mnie albo łóżka na którym usiłowałam zasnąć, i niedługo potem zaczynałam chorować, głównie na jakieś stany zapalne dróg oddechowych. Miałam tak zawsze po spotkaniu zakonnicy.

Gość gość
Zakonnice wymadlają kobietom choroby, żeby je osłabić, żeby im wypadały włosy i żeby musiały z tego powodu wstąpić do klasztoru. Takie czary w wydaniu katolickim.

Gość gość
Mnie czesto ratuje nawet jak tylko zawolam w myslach - Jezu

Gość gość
01:06 To o mnie zakonnice nie przestają myśleć :O j****e k****y

Gość gość
01:18 a jesteś kobietą?

Gość gość
01:18 a możesz napisać, co się dzieje?

Gość gość
01:26 kobieta, włosy mi prawie wypadły, raka nie mam :O

Gość gość
Współczuję :(