Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Narzeczona nir pozwala mi wychodzić ze znajomymi

Polecane posty

Gość gość
gość:dziś Dziewczyno tu nie chodzi o to, że jego narzeczona na nim wisi jak ten bluszcz. Tylko o to, że synek chce się bawić tak jakby żadna odpowiedzialność na nim nie ciążyła. Lata gdzieś co drugi dzień pijany. Z koleżanką, czy z kolegą a narzeczona w domu z brzuchem, kiedy ostatnio gdzieś wyszli razem? Przejmuje się tym, że zostanie ojcem? Z jego problemów właśnie wynika, że nie przejmuje się swoją kobietą. Ja już tutaj pisałam jak to mój latał sobie co drugi dzień na piwko z kolegami. Mi aż tak to nie przeszkadzało ale ja nie byłam w ciąży. Śmieszne jest teraz to, że to mój narzeczony wypomina mi, że nie mamy jeszcze dzieci. Podczas gdy on zmarnował 5 lat narzeczeństwa na latanie na takie grille zamiast postawić sprawę ze ślubem jasno. Teraz wszyscy znajomi, którzy zdążyli się już ustatkować go olali zajmują się rodzinami nie są już tacy chętni na spotkania jak kiedyś. A mój strasznie im zazdrości. Tylko co zrobisz jak czasu już nie cofniesz?

Gość gość
uchlac pedalskiego ryja. x jakbym miał taką toksyk-babe w domu, jak autor, to bym chlał non stop ;)

Gość gość
9.44 wychodze w prawie każdy piątek i sobotę i we wtorki zwykle bo mam spotkania organizacji do której należę. Przed ciążą wychodziliśmy razem to na piwko,to do kina,to potańczyć. Ze znajomymi też wychodziłem,praktycznie codziennie gdzieś wychodne ale większość czasu z nią. Bo była inna osoba a teraz zrobiła się zrzędliwa i obrazalska. 9.46 skoro tak bardzo zaluje to nie możecie teraz wziąć ślubu i postara się o dziecko?

Gość gość
Jeżeli ona tak bardzo Cię wkurza, to po żeś z nią lazł do wyra? Wtedy Cię nie wkurzała? Jeżeli wyrażasz się o niej "panna na doczepkę" to jesteś nikim. Ale to już wiesz. Zostawiając ją wyświadczysz jej tylko przysługę. Ale i tak myślę, że to głupie prowo jakiegoś gnojka, który siedzi i się nudzi w wakacje.

Gość gość
No i? Komu by to szkodzilo? Tobie tylko:D bo ona prędzej by się wykopala z domu i znalazła sobie lepszego. Bezmózgowe u faceta nie ma granic. Myśli że będzie chlac i zaszkodzi tym komus innemu a nie sobie :D a chlej dziadzie. Zachlej się na śmierć, jednego skislego c***a mniej :D

Gość gość
gość:dziś Autorze, a na jaki film chciałeś iść? Pewnie jakaś droga przez mękę, nie dziw się, że ja brzuch rozbolał. Gdyby ona chciała iść na np. Mamma Mia: Here We Go Again! :P to pewnie Ciebie by brzuch rozbolał. To też jest sprawa gustu i trzeba pójść na kompromis a już na pewno trzeba ciężarnej czasem ustąpić i może powinieneś dać jej wybrać film. A to, że dobrze znosi ciąże nie musi od razu znaczyć, że jej brzuch nie mógł rozboleć. Bo mógł. Zastanawia mnie, w którym ona jest miesiącu. Nie napisałeś jeszcze ile masz lat, że tak mało odpowiedzialnie patrzysz na ten związek. ;) Myślę, że jakieś 20-23 max. Mylę się?

Gość gość
9.46 skoro tak bardzo zaluje to nie możecie teraz wziąć ślubu i postara się o dziecko? X Nie bo ona nie chce, proste?

Gość gość
Kopnelabym w doope takiego frajera imprezwicza

Gość gość
9.54 pisałem już że 26. A ona 7 miesiąc.

Gość gość
gość:dziś O kurwa teraz doczytałam, że jesteś moim rówieśnikiem. Sorry, że wcześniej nie zauważyłam... Wiesz co kopnęłabym Cię w dupę. Serio, jakby to na mnie trafiło. 26 lat to jest odpowiedni wiek do zakładania rodziny ale z takim podejściem to ja współczuję dziewczynie i dziecku. Doceń co masz póki to masz.

Gość gość
No taki problem Ty wychodzisz we wtorki,piątki i soboty. A ona w poniedziałki i środy zostawia ci dziecko na cały wieczór jak się urodzi i wychodzi. Niedzielę spędzicie razem. I git.

Gość gość
Współczuję tej dziewczynie, naprawdę

Gość gość
Ta dziewczyna jest młodsza a dużo dojrzalsza niż ten dzieciak

Gość gość
Jak nie była w ciąży to każdą noc i dużo czasu wtedy spędzaliscie razem? A teraz jakoś Ci do kumpli śpieszno? SMIEC

Gość gość
gość:dziś Ślub wziął oczywiście, że tak. Problem leży w postaraniu się o dziecko. PCOS zmarnowane kilka lat trudno odwrócić w ciągu "jednego dnia" a latka lecą i jest coraz gorzej :( ale Wy i tak nie zrozumiecie tego

Gość gość
W wypowiedzi autora to ani miłości do narzeczonej się nie wyczuwa, ani zrozumienia (w ciąży buzują hormony i nic na to kobieta nie może poradzić). Kobieta w ciąży musi zmienić tryb życia, bez względu na to czy jej się to podoba czy - czy to tak trudno autorze zmienić też swój tryb życia, żeby sie solidaryzowac z kobietą ?. Czy chodzicie do szkoły rodzenia- tam byś się trochę dowiedział o zmianach zachodzących u kobiety. Poza tym cieszcie się teraz sobą i czasem spędzamy razem - po urodzeniu dziecka będziecie mieli zdecydowanie mniej czasu dla siebie. A swoją drogą to mam nadzieję, że to jednak provo.

Gość gość
(w ciąży buzują hormony i nic na to kobieta nie może poradzić) x Co nie oznacza, że wszyscy muszą wokół niej skakać. Każdy musi sobie radzić ze sobą, no chyba, że ona sobie nie radzi z psychiką i emocjami, to wtedy jest dla niej odpowiednie miejsce na oddziale psychiatrycznym. Autor jeśli jest rozsądny, zerwie zaręczyny i poszuka szczęścia u boku dojrzałej samodzielnej kobiety na poziomie, zamiast użerać się z rozmemłanym dzieckiem, które po prostu nie dorosło do związku. Roszczeniowość, egocentryzm, brak pomysłów na spędzanie wolnego czasu w rozdzielności od faceta, wstyd za takie pseudo kobiety.

Gość gość
Boże jaka ty jesteś głupia powyzej.

Gość gość
11.01 to dziewczyna powinna zerwać zaręczyny i zaraz po urodzeniu wystąpić o alimenty. Po co jej drugie dziecko.

Gość gość
11:03 Spadaj do kościółka, niech się tobą ten 'bóg' twój zaopiekuje, niesamodzielne bojaźliwe dziecko :) ale na facecie się nie wieszaj

Gość gość
A ja myślę że po urodzeniu bez problemu dziewczę się odnajdzie i tak samo chętnie wypuści jego z kolegami jak o n ją z koleżankami na piwko ...On trzy wieczory z dzieckiem ona trzy wieczory z dzieckiem.... A wtedy dziewczyna szybko odzyska chęć do życia.

Gość gość
"A ja myślę że po urodzeniu bez problemu dziewczę się odnajdzie i tak samo chętnie wypuści jego z kolegami jak o n ją z koleżankami na piwko ...On trzy wieczory z dzieckiem ona trzy wieczory z dzieckiem.... A wtedy dziewczyna szybko odzyska chęć do życia." X Zwłaszcza jak będzie karmić piersią to na te piwko będzie biegać. A ja myślę, że facet znajdzie sobie wtedy jakieś dodatkowe zajęcia, żeby jeszcze mniej go w domu było. Ale małżeństwo- na 7 wieczorów aż 6 oddzielnie.

Gość gość
Ale o co ci chodzi, autor są takiego związku :) to niech ma. Może wtedy dotrze coś do zakutego lba

Gość gość
Sam chce *

Gość gość
Po porodzie autor zostanie uwolniony bo niesamodzielna peesda wreszcie będzie miała jakieś zajęcie - przy dzieciaku! i nie będzie już sobą absorbowała i zawłaszczała biednego faceta, który teraz jej czas musi animować

Gość gość
11:21 A może to autor w końcu udowodni, że jest dorosły i będzie zajmował się dzieckiem zamiast spędzać czas na piciu.

Gość gość
A kto powiedział że musi karmić piersią??Od tego można mieć mleko modyfikowane. A jakie to ma być małżeństwo??Żadne bo go i tak nie będzie. A kobieta skorzysta na tej wolności 3 dni w tygodniu i zaraz się lepiej poczuje.Facecik buteleczki,pieluszki,chusteczki i wanienka i wio a potem zobaczymy ile mu energii na chlanie zostanie.

Gość gość
gość dziś 11:21 A może to autor w końcu udowodni, że jest dorosły i będzie zajmował się dzieckiem zamiast spędzać czas na piciu. x Autor jest dorosły, to jego tymczasowa narzeczona jest toksycznym bluszczem i nie potrafi pojąć, że partner ma prawo wyjść bez niej ze znajomymi. A to, jakie ma rozrywki i czy lubi się napić w trakcie, to wyłącznie jego sprawa. Nie pasuje jej, to trzeba było nóg nie rozkładać.

Gość gość
Wszyscy pisza do autora-trzeba bylo trzymac wacka w spodniach a nie robic dziecko, a jakos nikt nie powie ze to ta dziewczyna jest glupia ze dala sobie zrobic dziecko z niedojrzalym facetem! Sorry, widzialy galy co braly... teraz on jeszcze wiecej i czesciej bedzie wychodzil z domu, a laska bedzie przy dziecku robila za dwoje :D i szczerze, wcale mi jej nie zal. Trzeba lepiej dobierac czlowieka na ojca swojego dziecka

Gość gość
o jakiej jego pomocy wy gadacie? bedzie latal i dalej chlal,tyle zze jescze więcej...11:01 może ty go weź,pasowalibyście do siebie.