Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest zdrada ?

Polecane posty

Gość gość

Czy jak żona nie daje mi dwa lata i tylko jej w głowie dziecko, a o mnie zapomniała kocham syna ale ją przestałem , nie będę czuł się winny że będę sypiac z innymi kobietami , żona która nie okazuje mi uczuć to dla niej budowałem dom , ah szkoda czasu który straciłem , żałuję że dałem się nabrać że mnie naprawdę kocha, jutro idę z kumplem na dziewczyny idę się zabawić nie po to brałem ślub żeby żyć w celibacie

nie po to brałem ślub żeby żyć w celibacie x A po co brałeś ślub, dla seksu na pstryknięcie palcami? ;p Po prostu porozmawiaj szczerze z żoną, co Ci nie odpowiada, a jeśli się nie da tego zmienić, rozwiedź się. Związek, w którym nie ma miłości, za to frustracje i zdrady, tworzy niezdrowe środowisko dla rozwoju dzieciaka. O wiele już lepiej jest się dogadać i poukładać sobie życie osobno.

Gość gość
Racja

Gość gość
Jack żarty się ciebie trzymają

Bo gdyby tak łodwrócić z persektywy baby. To się łokazać może że: Wychowanie opieka trud wstawanie w nocy kąpanie podcieranie dooopy i nosa należy do jego baby. Do jego baby należy gotowanie sprzatanie mycie bo siedzi w domu z dzieckiem. Nie ma czasu na rozrywki jak to wszystko zrobi i jest zmęczona. Nikt zmęczonej baby nie uwodzi bo po co skoro to własna baba. I na koniec zarazi ją jeszcze chlamydią i rzęsistkiem. I się rozwiedzie. I alimenty będzie tępo płacił. Co? Cuś źlem pedział?

Gość gość
Czy twoja zona pochodzi z patologicznej rodziny

Gość gość
Ja się nie dziwie że żona nie chce spać z takim prymitywem. Może juz wcześniej chodziles z kolegami na dzivvki. Uczciwy facet najpierw sie rozwodzi a dopiero potem szuka nowej dziury. Ty jesteś dnem. Tez bym sie brzydzila sypiac z tobą.

Gość gość
Kapitan Jack Sparrow dziś Nie ma takiego tłumaczenia. Facet też zapewne ciężko pracował, w dodatku zarabiał na dom i utrzymanie żonki. Każdy ma swoje obowiązki i każdy bywa zmęczony, ale każdy powinien się wywiązywać ze swoich powinności. Nie ma tak, że jedna strona się stara, przynosi tego przysłowiowego 'mamuta', czym okazuje właśnie uczucia do swojej kobiety, a ona od siebie nie daje żadnego uczucia. Męża na bok odstawiła i tylko na dzieciaku jej widać zależy. Tak się nie robi, ale wiele ułomnych bab tak właśnie ma. Szkoda życia z taką marnować. Wystrzelić ją w diabły i wziąć sobie taką, która będzie doceniać faceta, jego starania i to, że ma przy nim dobrze.

Gość gość
gość dziś a powiedz pusta główko gdzie wyczytałes że ona nie pracuje i on ją utrzymuje? Jakieś znaki wodne są w tym poście, bo ja nic nie wyczytałam. Dziwne

Gość gość
Ooo, już bajeczka i mitycznym mamucie i utrzymywaniu kogoś, uwielbiam takie bzdury :D Ciekawe gdzies ty to wyczytal idioto

Gość gość
Durne leniwe baby tylko by brały, a od siebie nic nie dawały. I wiecznie mimozy zmęczone, biedactwa, taka ta praca w domu wykańczająca, niesamowite :D Autorze, jak widzisz, że dajesz więcej, niż dostajesz, rozwiązanie jest jedno - kop w dupe zdzirze i niech widzi, co straciła. Zajmij się koleżankami na jej oczach, to zobaczysz, jak od razu zacznie dupą kręcić w twoją stronę.

Gość gość
Z tego żeby być miłym dla żony niea zwolnienia bo pracuje. Zaewnie on po pracy przylazi i zalega z piwskiem przed tv, dziecko leci do ojca żeby się pobawić a ten odgania bo mecz bh przegapil. Ma rację żona, ten bys buraku na kopach wylecial z sypialni. Takich to z***bac tylko. Idź na te k*****y i rozdIedz się z żoną, daj jej spokój. Niech sobie kobieta znajdzie prawdziwego faceta a nie takie chujopodobne coś

Gość gość
Analfabeckie c****je czytać nie potrafią i dorabiaja sobie wymyślone teorie. . :D Boże, facetów powinni pretem z***bac po urodzeniu aż flaki by wyszły. Każdego jednego bachora płci męskiej

Gość gość
gość dziś Popieram.

Gość gość
Kobieta nie jest jakimś gadżetem seksualnym żeby zaspokajać twoje fantazje. Seks powinien być obopólny i obie strony powinny czerpać z niego przyjemność, a nie tylko facet. Mój eks też miał ochotę na seks bez przerwy, nie docierało do niego że mnie może np. głowa boleć, mogę się źle czuć. Nie jestem jakąś seksmaszyną, chcesz p****lalę to idź sobie do sex shopu. Jak dla mnie to pytanie to czysty egoizm

Spokojnie gościu od mamuta. Wszak pisałem z perspektywy kobity. Bo z perspektywy chopa to ja swoje wim. Ja cie rozumiem nawet. A weś ty zrób se dobrze w akcie desperacji przy niej. Łopowiedz co się zadziało. Bo wim jako sędzia strasznie mało Może ty jak przyniesiesz mamuta cuchniesz gorzałą. I moze do tego śpisz w cuchnącyh skarpetach. No nie wiemy teło. A dom? Tyż ni wiemy jak z tym jezd. Ny ty dawaj na ręcznym. I łopowiedz co było. Ale tyż jest coś takie że kobite odrzuca po dzieciaku. Nu ale cuś mogła by faktycznie zrobić jevo. Nu nie wiem może choć ustami.

Gość gość
to pytanie to Egoizm? facet od 2 lat nie miał sexu z własną żoną!!!! nic jej nie usprawiedliwia, człowieku uciekaj gdzie sie da i nie słuchaj tych bzdur i hejtów jak to w Polsce potrafią

Gość gość
Jestem kobietą,moja rada,porozmawiaj z żoną,że jak tak dalej będzie to potrzebujesz innej do seksu,zobaczysz jak zareaguje,powinno to ją zmobilizować,a jesli nie to idź na seks i poinformuj ją że właśnie teraz wybierasz się na łowy.powodzenia;-)

Tyż dobsze gada. Ty jej powidz właśni tak. Licze do trzech i nogi raz dwa rozkładaj. Bo jak ni to dziurki trzy przegląt zrobie na kolej nie patrzając. Patrzając krzyknij tak. PatrzAJĄC ;)

Gość gość
Zycze ci żeby przestawał ci stawać szybciej niż sie spodziewasz, a twojej żonie życzę żeby sobie znalazła wtedy cudownego kochanka, który da jej nie tylko seks ale tez czułość, dobroć, rozmowę i szacunek. Albo nie. Życzę ci żeby twoja żona jak najszybciej poznała i pokochała ze wzajemnością kogos kto będzie ja szanował. A ty ****aj do woli, a jak ci przestanie stawać to zostaniesz sam jak palec. Pluje na ciebie. Fu!