Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do mam synków, którzy z Wami mają wiekszą więź niz z tatą. Boli, prawda?

Polecane posty

Gość gość

Mój synek mnie w wyraźny sposób preferuje. Nie tylko chodzi o to, że więcej czasu spędza ze mną, ale też ja jestem ciepła, dużo tulę, okazuję miłość, a mąż jest głównie skupiony na sobie i zabawa z dzieckiem to dla niego zadanie do wykonania, a nie coś, co przychodzi spontanicznie i naturalnie. I troch≤ę mi żal synka i martwię sie o niego, czy on będzie maminsynkiem? Jego kuzyn ma taką więź z ojcem a ,mój syn co>? No ale tamten ma ciepłego ojca

Gość gość
Ile twój syn ma? Rok, dwa?

Gość gość
Mój synek ma dwa latka. od kiedy pamiętam jego wujek swojego synka kąpał, przewijał, bawił się z nim, matka tam mało robiła, u nas jest dokładnie na odwrót, ja jestem od czarnej roboty typu siku, kupa, mąż czasem zrobi małemu prysznic i to by było na tyle z takich czynnosc****elegnacyjnych

Gość gość
mam to samo, choc moj syn na rowni ze mna albo czasem woli moja mame,a moj maz zostanie z nim czasem ale tak samo jakby musial a nie chcial cieszyc sie obecnoscia dziecka, wyraznie syn zwlaszcza wieczorem odrzuca ojca. mamy po 30, syn 2 latka. Jak slysze czasem o ojcach ktore biora nawet male dzieci roczne czy 2 letnie i gdzies jada aby zona posprzatala czy odpoczela to zazdroszcze,a znam takich kilka

Gość gość
15:38 Ja też zazdroszczę takim osobom.

Gość gość
Mam trzech synów. I nie ma takiego czegos zeby bardziej woleli mnie a wręcz był taki okres ze przeciwnie bardziej byli za tatusiem. W chwili obecnej traktuja nas tak samo. Najmlodszy ma rok i nie ma problemu z tym kto go usypia nawet jesli czesciej robie to ja. Acz kolwiek tatuś zawsze na noc usypia bo robi to szybciej:)

Gość gość
15:52 A jaki twoja sytuacja ma związek z tym, co napisała autorka? To ty, od "szczęśliwych 12 lat małżeństwa"? Skoncz już waść, wstydu oszczędź...

Gość gość
Autorko jeszcze ze 2-3 lata i syn będzie spędzał czas głównie z ojcem. Po prostu Max nie wie co robić z takim malcem. Jak zaczną go interesować samochody i piłka to zapomni o tobie