Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co facet dzwoni do mnie i gada takie glupoty?

Polecane posty

Gość gość

zeby powiedziec co kupil, gdzie jest, co robi to nie wynika z rozmowy czy mojego zainteresowania ot tak potrafi zadzwonic i powiedziec ' no juz jestem tu i tu, czekam na cos tam'a ja mysle ' aha a co mnie to obchodzi ' nie orientuje sie ze znudzonym westchnieniem mam ochote przerwac ta rozmowe bo co mnie interesuje czy kupil bialy chleb czy ciemny, czy byly promocje w sklepach, czy juz gdzies tam dotarl i czeka na cos? tak jakby mi sie spowiadal takie mam wrazenie...po co oni to robia? mojej mamy facet ma tak samo ;//

Gość gość
Dobrze że ja nie mam faceta

Tęskni za Tobą i chce nawiązać interakcję? Może brakuje mu innych tematów, jakichś punktów zaczepienia...i inaczej nie potrafi, choć wyraźnie chce. Zamiast wzdychać i czekać, aż się domyśli, zawsze możesz zmienić wątek na taki, który będzie odpowiedni dla Was obojga ;p Na marginesie, z jego opowieści masz możliwość poznać go, zorientować się, jaki jest, jaki jest jego tok myślenia itd Skorzystaj.

Gość gość
Facet jest zdesperowany. Szuka kobiety. Chce z tobą nawiązać bliższy kontakt. Nie jest domyślny. Nie domyśla się tego, że nie ma u ciebie szans.