Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa Miłość nie mija nogdy

Polecane posty

Gość gośćparassolka
14.09 za kim jęczę może mi powiesz bo nie wiem???wiesz lepiej niż ja?? a to ciekawe ? podaj jego nazwisko jeśli jest taki ktoś w ogóle ?czekam!

Gość gość
Autorka, zawsze szczery mądry z Ciebie człowiek!! Dobrze, ze można z takimi ludźmi tu popisać, z ludźmi, którzy wyleją kubeł zimnej wody( aczkolwiek dzisiaj to należałoby raczej do przyjemnych doznań :P )

Gość gość
Między kochać a dobrze życzyć jest różnica, dobrze życzę, cżyli traktuje tak jak innych ludzi obojętnych mi, bez złości i nienawiści, niech mu się wiedzie, niech madrzep pokieruje życiem i będzie szczęśliwy z dala ode mnie, ze swoją ukochaną kruszynka. To nie miłość a życzliwość ludzka. Do tej pory nie wiodło mu się z jego winy, teraz ma kolejna szanse od losu, byle mądrze, spokojnie i nie na hurra.

Gość Bożydara Gniewosz
zawsze szczery dziś kobiety potrafia "kochac" nie faceta ale wyobrazenie o nim usmiech.gif X 10/10 Dokładnie to samo jej zakomunikowałam tylko bardziej po ludzku. :P

slowem zakumalas, bardzo mnie to cieszy, mi rowniez jest przyjemnie jak ktos ma odwage przyznac sie do blednych decyzji czy pogladow, skup sie na swpoim facecie i buduj z nim przyszlosc a wyobrazenie o swoim bylym wyrzuc do kosza i juz :-)

Gość gość
Autorka, zakumałam zawsze szczery :) Fajnie, ze jesteś! Dzięki za te kilka słów :)

Gość gośćparassolka
14.09 moje zasady są twarde i jeszcze nigdy ich nie złamałam. Każdy mężczyzna z którym mam do czynienia czy to w pracy czy gdziekolwiek ,na dzień dobry ode mnie słyszy ze jestem mężatką! Ostatnio jeden w pracy mnie spytał,,tak? 2 dzieci mąż a gdzie obrączka?'' tak się składa ze w nocy zsunęła mi się z palca i wpadła pod łóżko ale zaraz na drugi dzień ją miałam..a jeśli ktoś ośmieliłby się do mnie startować to od razu tego żałuje bo zostaje ostro potraktowany.

Gość gość
co masz zrobic jutro, zrob pojutrze

Gość gośćparassolka
ZALEGALIZUJ SWÓJ ZWIĄZEK autorko bo życie z kimś o statusie ,,facet'' to życie w grzechu!

Gość gość
Autorka, zawsze szczery, aaa super pomysł, cos wymyślę :D Thx :)

Gość gość
gośćparassolka dziś Ostatnio jeden w pracy mnie spytał,,tak? 2 dzieci mąż a gdzie obrączka?'' tak się składa ze w nocy zsunęła mi się z palca i wpadła pod łóżko ale zaraz na drugi dzień ją miałam" x Cóż za pokrętne tłumaczenia ;) Obrączka zsunęła się jej w nocy z palca... Może trzeba ją zawieźć do złotnika, żeby ją mocno zwęził, coby się tak często z palca nie zsuwała :P

Gość gość
Parasolko nie chodzimy do kościółka, rżniemy sie jak króliki NIE po bożemu! Księża to pedofile!! Brzydzimy się pedofilią! A ty, kto by cię chciał p******a katoliczki co pieprzy sie w pozycji horyzontalnej i po bożemu?! :D

Gość gośćparassolka
często??nie rozumiem!! Każdy mężczyzna wie z marszu ze jestem mężatką i matką każdy jeden !Sakrament to świętość.

Gość gość
gość dziś gośćparassolka dziś Ostatnio jeden w pracy mnie spytał,,tak? 2 dzieci mąż a gdzie obrączka?'' tak się składa ze w nocy zsunęła mi się z palca i wpadła pod łóżko ale zaraz na drugi dzień ją miałam" x Cóż za pokrętne tłumaczenia oczko.gif Obrączka zsunęła się jej w nocy z palca... Może trzeba ją zawieźć do złotnika, żeby ją mocno zwęził, coby się tak często z palca nie zsuwała jezyk.gif X Dokładnie, a rano tego nie zauważyła. Tylko winny się tłumaczy...

Gość gość
kup mu misia

Gość gośćparassolka
ja się nie tłumaczę bo nie muszę z niczego się tłumaczyć bo jak już napisałam mam zasady!Nie musiałam informować że jestem matką i mężatką a jednak to powiedziałam sama od siebie nie pytana .Najpierw powiedziałam że jestem mężatką i matka a potem on dopiero zapytał o obrączkę.Mój mąż 20 lat nie nosi i nie informuje kobiet że jest żonaty ja natomiast informuję sama od siebie dla świętego spokoju bo wiem że czasy są ostateczne ,,upadłość moralna i zgorszenie jest na porządku dziennym''Bywało tak że niektórym nie przeszkadzała moja obrączka wtedy starałam się izolować,jednak w większości informacja ,,jestem zajęta'' wystarcza.

Gość gość
gość dziś Parasolko nie chodzimy do kościółka, rżniemy sie jak króliki NIE po bożemu! Księża to pedofile!! Brzydzimy się pedofilią! A ty, kto by cię chciał p******a katoliczki co pieprzy sie w pozycji horyzontalnej i po bożemu?! smiech.gif x Nie nakręcaj się. To że ona ma swoje religijne poglądy to nie znaczy że akurat twoje muszą być lepsze.

Gość gość
14:42 parasolka swoje herezje moze głosić tam gdzie chcą ich słuchać i czytać, a tu nikt jej nie chce. Niech swoje dzieci poczęte po bożemu do kościółka wysyła koniecznie- ksiądz pedofil odpowiednio sie nimi zajmie ;) Pozdrawiam.

Gość gośćparassolka
wypraszam sobie wulgaryzmy w moim kierunku!.Nie kochałam się z mężem od ponad 8 lat ,nie jest mi to do niczego potrzebne.To forum to szambo idę stąd.

Gość gość
gośćparassolka dziś wypraszam sobie wulgaryzmy w moim kierunku!.Nie kochałam się z mężem od ponad 8 lat ,nie jest mi to do niczego potrzebne.To forum to szambo idę stąd. X 1. Naucz się poprawnie pisać. 2. Taka z Ciebie katoliczka, a nie wywiązujesz sie z obowiązku małżeńskiego. Co na to Twój mąż? 3. Mariola?

Gość gośćparassolka
żaden obowiązek Bóg dał na wolną wolę ,mój mąż przystał na tą decyzję bez sprzeciwu .Nie mam na imię Mariola.

Gość TakiTamGość
9 lat i nadal o Niej myślę nie potrafię nawiązać innej relacji Ona ma już rodzinę a ja w ciszy i samotności odczuwam skutki minionych dni nie wiem co dalej nie wiem jak żyć odczuwam pustkę myślałem, że się z tym uporam nigdy jednak Jej tego nie powiem

Gość gość
,mój mąż przystał na tą decyzję bez sprzeciwu X Wcale mu się nie dziwię... Na boku ma pewnie o wiele bardziej chętne z którymi może poeksperymentować wszystko...

Gość gość
15:22 fajnie, ze wypowiedział sie męski osobnik w temacie, smutna ta Twoja historia

Gość gość
15:24 - w samo sedno! :D Parasolka twój mąż przystał na to, bo ma spokój z tym nudnym „seksem” z tobą. Na boku rznie sie na wszelkie sposoby. Kto z normalnym popędem seksualnym wyrzeka sie seksu??!! A ty naiwniaczko dalej myśl, ze męzuś nie seksi :D P.S. Ktoś słusznie zauważył, ze nie wywiązujesz sie z małżeńskiego obowiązku!! :P

Gość gość
Parasolka to ta co wzdycha do zonatego? Bezboznica z niej, bo nie wie, ze czlowiek grzeszy nie tylko czynem ale i mysla o fuuuj jak mozna byc mezatka i kochac innego? Przysiegala i zlamala przysiege!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciezki grzech!!!!!!!!!!!!Bedziesz sie smazyc w piekle z takimi jak ty!!!!!!!!!!!!