Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja partnerka zażądała ode mnie w łóżku, abym ją spoliczkował i wyzwał od k...

Polecane posty

Gość gość

Moja partnerka ostatnio zażądała ode mnie w łóżku, abym ją spoliczkował i wyzwał od k… i p… Byłem zszokowany, bo ja ją szanuję i nie potrafię jej traktować jak k… Pomóżcie mi ją zrozumieć! Czy też macie takie potrzeby?

Gość gość
nie, hahahaha, chociaż ..zależy od faceta.

Gość gość
zboczona . unikaj.

Gość gość
Moja krzyknęła kiedyś do mnie podczas gry wstępnej "zerżnij ją mocno". Teraz już tak nie krzyczy bo dzieci za ścianą.

Gość gość
Gdy lizałem kiedyś cipkę mojej żony ona bardzo się podnieciła i powiedziała takim podnieconym głosem, że mogę się spuścić gdzie tylko będę chciał.

Gość gość
Było jej na oczy albo włosy

Gość gość
Spuściłem się do środka. Wtedy jeszcze nie eksperymentowaliśmy z wytryskiem na twarz itp.

Gość TrocheDoswiadczony
Nie ma w tym nic dziwnego. Kobiety, ale i faceci mają takie swoje fantazję. Myślę, że kobiety w tej kwestii nawet bardziej, że potrzebują czegoś innego, właśnie spoliczkowania, wyzywania jej, to nakręca nie samowicie. Ja ze swoją partnerką jak się kochamy, dość często to robię, ona odpowiada mi w stylu, "pier*** mnie, o ku**a jak z***bi***... i zaufaj mi jeżeli kobieta tak chce od Ciebie, to nie ma to nic wspolnego z szacunkiem czy go masz czy nie, bo ona się otworzyła przed Toba, pokazała swoje fantazje i pragnienia i uważam, że jeżeli to nie kłóci się z Tobą zrób tak, postaraj się byc w tym naturalny, nie udawaj, myslę, że doznasz tego co ja za pierwszym razem, taka fala podniecenia. Ja za pierwszym razem jak uderzyłem w twarz partnerke podczas seksu i powiedziałem coś tego typu to było tak silne, że doszedłem dorazu. Nie do opisania. Ważne co do szacunku, aby po Waszych orgazmach już po przytulić sę po prostu, by pokazać, że to była tylko gra i zabawa.

Gość gość
To spełnij jej zachcianke i nie myśl za dużo. Kobiety czasem tak lubią...jak nie podołasz to znajdzie sie inny...