Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpodpowiedzcie

Panowie czy tak to jest?

Polecane posty

Gość gość
Wg autora tego wątku pochwa tylko stymuluje na wejściu, później jest jedna wielka pustka i cipki facet nie czuje swym penisem. Proznia następuje i nie ma tam nic, hahaha. Powtarzam, tak jest wg autora wątku. Ja tam mam inne zdanie i ja czuję przez cały seks cipkę nawet jak dobijam do jej końca.

Gość gość
Jakby nie patrzeć, kobiety są puste w śodku :-(

Gość gość
Autor poj/eb

Gość gość
Autorko ZASZYJ SE CIP SKO!!!:classic_cool:

Gość gośćpodpowiedzcie
Nie wedlug mnie a oanow wypowiadajacych sie. Ja oytam czy tak.jest bo tak uslyszlaam i tak tez faceci posza, zobacz chocby komentzra wyzej, facet czuje stymulache na wejsciu a dalej nic i dopiero podczas orgazmu kobiety czuje zacisk miesni, czyli pochwa w glebi tam nie dotyka, nie stymuluje

Gość gośćpodpowiedzcie
Ludzie wieszacie na mnie psy a ja zapytalam. Faceci odpowiadaja jednoznacznie, pochwa stymuluje u wejscia, dalej panowie niz nie czuja, jakby tam.nix nie bylo. Proznia. Nawet kilka komentzary wyzej napisal.gos c ze dochodzi wtedy gdy kobieta ma orgazm bo dalej nic nie czuje i ciezko mu dojsc. To sa moje slowa?? Ogarnijcie sie. Czyli jeszcze raz, facet czuje tylko wejscie pochwy, a dalej nic? Penis nie jest dotykany, tak?

Gość Andrzejek45
Pochwa nie jest napięta ciągle , jak ćwiczysz mięśnie kegla to możesz pochwę zaciskać ale podejrzewam że wtedy kobieta nic nie czuje z racji ułomności mózgu który może interpretować naraz jeden bodzieć Dlatego facet na penisie czuje wejście bo jest ciasne a dalej niewiele albo wcale. Po to są różne pozycje aby sobie z tym poradzić. W każdym razie to jest normalne

Gość gość
"Czyli jeszcze raz, facet czuje tylko wejscie pochwy, a dalej nic? Penis nie jest dotykany, tak?" A ta/ten dalej swoje, hahaha Ogarnij się. Facet czuje wejście i dalsze fragmenty pochwy. Penis jest dotykany przez ścianki pochwy. DOTARŁO ????

Gość Andrzejek45
Jak miałem pannę to czuć było wszystko, po porodzie prawie nic.Ale czasami i panny mają luźne pochwy , a penis to nie palec aby dotyk czuć tak dokładnje

Gość gość
Czyli ustalone, penis jak wchodzi to nie czuje tak dotyku i objecia jak oalec, wowc,a miesnie sie rozciagaja i nadmuc***a? Andrzejek- ćwiczysz mięśnie kegla to możesz pochwę zaciskać ale podejrzewam że wtedy kobieta nic nie czuje z racji ułomności mózgu który może interpretować naraz jeden bodzieć Dlatego facet na penisie czuje wejście bo jest ciasne a dalej niewiele albo wcale. Po to są różne pozycje aby sobie z tym poradzić. W każdym razie to jest normalne" Normalne jest to ze po wejsciu w pochwe nic nie ma???? To jest nirmalne ze tunel kiesniowy nagke okazuje sie pusty i samo wejscie pochwy tylko stymuluje? To raczej nie jest normalne. Dlaczego facet dlaej czuje nie wiele albo wcale? Co sie dzieje z miesniami pochwy ze dalej nic nie czuc??? Znikaja? Niech mi ktos to normalnie wytlumaczy. Samo.wejscie ma.kilka cm tzn ze facet ma bardzo mala przyjemnosc z penetracji pochwy. Normalne jets to ze facet czuje stymulacje tylko na odcinku wejscia do pochwy?? To raczej chore. I jak to.jest mozliwe? Czyki facet w pochwie ma tylko chwile stymulacji i uscisku bo wejscie po chwili juz sie tak nie zaciska, po czym wbmchodzac glebiej nie czuje nic, czyli pochwa to proznia, i brak w niej stymulacji.

Gość gość
Czekaj Andrzejek bo sie gubisz. Najpierw napisales ze penis jest doyykany u wejscia pochwy a dalej czuc nie wiele lub nic, po czym napisales "Jak miałem pannę to czuć było wszystko, po porodzie prawie nic.Ale czasami i panny mają luźne pochwy , a penis to nie palec aby dotyk czuć tak dokładnje" Czymuc bylo wszystko? To albo czuc wszystko albo na wejsciu, zdecyduj sie na jedno. Palec czuje zacisk oochwy i miesnie, pochwa sie do niego dopasowuje, rozumiem ze jak oenis wchodzi to pochwa sie nadmuchuje i zamiast oblapiac penisa to penis idzie w proznie? Prosze niech ni ktos to na spokojnie wytlumaczy. Logicznie. "Mój penis jest gruby więc ma trochę ciężko wejść do pochwy .Jak pomału się wsuwa coraz głębiej do środka to odczuwam delikatne muśnięcie ścianek pochwy i powoli wsuwa się coraz głębiej aż czuję delikatny opór macicy i wtedy poprzez odpowiedni nacisk penisa na scianki odczuwam coraz większą przyjemność aż do wytrysku." Irek mozesz napisac cos wiecej?? Czujesz delikatne musniecie z jednej strony, obu? Co to znaczy delikatne musniecie? Czyli baro slaby dotyk i za chwile opor? Scianki nie moga niaciskac skoro czujecie tam pustke lub tylko jakis minmalny dotyk gdzie niegdzie. Gosc 14:50 nie wiem czy dotatlo bo 99% panow.napisLo ze penis nie jest w gelbi dotykany, owszem czujecie opor czyki zakonczenie pochwy ale nie czujecie stymulacji po dlugosci i nie na calosci a "moze " czasem cos . To samo wejscie ile stymuluje? Caly czas? Ojo tez sie rozluznia i po woli nie ma juz takiego uscisku, wowczas juz nie macie doznan? . Powoli kumam dlaczego w pochwie jest najmniej intensywnie i ciekawie. I czemu ciezko niektorym utrzymac erekcje. Prosze o odpowiedzi.

Gość gość
Ty naprawdę jesteś poj/ebany autorze.

Gość gość
??? Czytanie ze zroumieniem. Nie wiem z czym ty wyzej masz problem. Ale nie podoba sie to wyjdz i tyle.

Gość gość
Potwierdzam, autor/ka tematu jest zdrowo jeeebniety/a. Pisać mu/jej można milion razy, że facet czuje przyjemność fizyczna z penetracji w pochwie kobiecej a ten/ta dalej swoje. 99% facetów hetero woli w cipkę, i to jest niezaprzeczalny fakt !!!!

Gość gość
To znaczy ja bardziej potwierdzam ze osoba wyzej ma problem z czytaniem. Z tego co widze, autorka pyta a faceci odpowiedzieli jednoznacznie,ze po wejsciu w pochwie nic nie czuc a na jej samym wejsciu. I tez powiem szczerze mnie to zastanawia. Skad tyle jadu w was ludzie. W sumie jestem rownie ciekawa teraz jak to sie odbywa i dlaczego czuc tam jakas pustke, nie wszystko jest stymulowane.

Gość gość
Widac ze autor pisze sam ze sobą . 80% odpowiedzi to ten sam poj/eb. Ciągle to samo. Jakiej ty odpowiedzi oczekujesz żebyś był usatysfakcjonowany? Wydaje mi się ze takiej nie ma. Po prostu jesteś zboczonym poj/ebem który się onanizuje siedząc przed kompem.

Gość gość
Oczywiscie, przeciez to pytanie jest takie erotyczne ze nic tylko sie onanizowac xxd co za daun. Jakiej odpowedzi ? Dlczego tak.jest, czemu samo wejscie daje stymulacje a dalej nic.

Gość gość
Szkoda ze ludzie zamiast normalmie napisac, pomoc tylko potrafia obrazac.

Gość gość
Jest tak bo tak jest zbudowane ciało ludzkie.

Gość gość
A dalej od wejścia jest dalsza część cipki, która w zależności od mięśni Kegla jest ciasna bądź luźna. A poza tym stymulacja penisa u wejścia jest wystarczająca na tyle by dla 100% zdrowych facetów hetero osiągnać orgazm

Gość gość
Bo stymulowany hest maly odcinek czlonka? To przeciez najmniejrzyjemny rodzaj stymulacji. Ograniczony. .."wsytarczajaca"brzmi komicznie. Tak.jest zbudowane cialo.ludzkie ze pochwa to tylko.waska brama a dalej jest czarna dziura?? To niby tunel miesniowy a wy piszecie ze samo wejscie stymuluje a dalej juz nic nie ma. W koncu sie zdecydujcie, czy samo wejsvie stymuluje czy dalej tez, w zaleznosci. . Czyli nie ma tak, ze caky czlonek po wejsciu w pochwe jest caly stymulowany? To po co wchodzicie do konca jak i tak.nic dalej nie czuc? Dobijacie na pieska do konca a stymulacje macie tylko na waskim odcinku wejscia pochwy, to oznacza ze jest to najbiedniejsza stymulacja

Gość gośćxxxxx
Taka budowa ze pochwa to samo wejscie a dalej proznia???

Gość gość
Jakies 98% mezczyzn w tym watku naoisako ze pochwa stymiluje na wejsciu a dalej juz nic nie czuc. Co jest tym spowodowane? Co z miesniami ktore rzekomo powinny oplatac penisa? Co.oznacza ze u wejscia jest wystarczajaca stymulacja aby dojsc, to przeciez jest mala stymulacja, wejscie tez sie rozluznia i nie jest juz po chwili takie ciasne, to facet juz nic nie czuje?

Gość gość
Autorze tematu: jak facet wali sobie konia to ściska parę cm swojego k****a. Jeśli porusza biodrami to symuluje penetrację w cipkę. Efekt: stymuluje sobie całego penisa. TAK SAMO JEST W POCHWIE !!!

Gość gość
A jeski wsadzi w oiersi to stymuluje na raz cakego oenisa, czyli jest nu przyjemniej i nie ma pustki. Juz rozumiem dlaczego w pochwie jest za maly uscisk, skori tylko wejscie stymuluje. No dobra facet sie przebija do konca i tam.jest pustka? Tak.jakby pochwy nie bylo, pochwa t9 dlugi tunel a nie samo wejscie, czyli co, jest brama a dalej czujecie proznie?

Gość gość
To pewnie stad sie orzyjelo ze pochwa daje najslabsze odczucia skoro samo wejscie stymuluje a dalej nic . Czyki facet wchodzac gleboko w pcohwe czuje dotyk tylko tam.na wejsciu pochwy podczas ruchow orzod tyl, dalej czuje pustke z kazdym ruchem w przod?

Gość gość
Nie tylko jak pochwa jest w orgazmie to zaciska sie na calosci na k*****e. Ja to czuje:)

Gość gość
Ale nie liczac orgaznu, co wowczas? Czujecie samo wejscie? U podczas orgazmu nagle miesnie pochwy sie pojawiaj

Gość gość
Temat z zakresu - ziemia jest okrągła a i tak autor wątku będzie w kółko powtarzał, "wytłumaczy mi ktoś dlaczego ziemia jest płaska?" Albo dziś jest niedziela a ten będzie pytał "wytłumaczy mi ktoś dlaczego dziś jest środa?" Dziwny fetysz sądzenie, że pochwa daje najmniejsza stymulację facetowi - zaprzeczający anatomii i odczuciom wszystkim facetom hetero

Gość gość
"A jeski wsadzi w oiersi to stymuluje na raz cakego oenisa" pokaż mi jakiś filmik gdzie podczas takiego seksu penis jest CALY stymulowany przez cały czas trwania tej pieszczoty