Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczymowić

Czy powiedzieć mu o seksie oralnym

Polecane posty

Gość niewiemczymowić

Nie wiem co zrobić, spotykam się z cudownym facetem, obydwoje mieliśmy po jednym partnerze seksualnym w przeszłości, z tym, że ja 4 lata temu spotykałam się z pewnym chłopakiem z którym łączył mnie tylko seks oralny, do niczego więcej nie doszło (na szczęście, bo działał na dwa fronty). Podczas rozmowy z obecnym o partnerach seksualnych nawet o tym nie pomyślałam i o tym nie wspomniałam i teraz mnie to gryzie... Powiedzieć mu?

Gość niewiemczymówić
pomocy :(

Gość gość
jeśli z nim zamierzasz uprawiać oral to powiedz

Gość gość
Zależy czy połykalas

Gość gość
Nie mow.

Gość niewiemczymówić
nie chcę budowac związku na nieszczerości i odkąd o tym myślę to mnie to przygniata...

Gość gość
No chyba niema sie czego wstydzic. Obecnemu juz ciągnęłas?

Gość niewiemczymówić
Powiedzialam i sie ucieszyl tak mu wyssalam lage ze wszystkie sily mu zniknely i lezy nieprzytomny biedaczek

Gość niewiemczymówić
Teraz to bedzie nasza codzienna czynnosc ciagniecieaz po same jaja mniam

Gość gość
Teraz, jak mu powiesz, to wyjdziesz na szmatę, która powoli będzie ujawniać przed nim swoje tajemnice. Z drugiej strony, co będzie w sytuacji, gdy spotkacie tego, któremu obciągałaś, a on powie do Ciebie: "cześć magda" a do Twojego faceta mrugnie i rzuci: "szczęściarz z ciebie, anka nieźle ciągnie i połyka". Też będzie siara na maxa. Nie rozumiem, jak można o seksie oralnym (wymagającym wiele większej bliskości i oddania) mówić: "tylko" i "nawet o tym nie pomyślałam". Czy naprawdę dla współczesnych nastolatek zlewanie się facetów w ich usta to chleb powszedni ? :)

Gość gość
Powiedz związek powinien opierać się na szczerości. Mam chłopaka i nie wyobrażam sobie mu o czymś nie powiedzieć, mówię mu o wszystkim, nie mamy tematów tabu.

Gość gość
O wszystkim mówisz? Na przykład o fantazjach, by być posuwaną przez trzech Afrykańczyków jednocześnie w każdy otwór też? Chłopak nie czuje się z tym nieswojo? :)

Gość niewiemczymówić
Nie powiedziałam mu, bo zwyczajnie o tym zapomniałam gdy rozmawialiśmy o swoich partnerach seksualnych. Spałam wcześniej z jednym facetem, swoim byłym, a ten, o którym napisałam oszukał mnie i leciał na dwa fronty i to ja byłam tą "przegraną". Od 2 dni mnie to gryzie bo natknęłam się na tego kolesia na fb i tknęło mnie w środku, że nie powiedziałam o tym mojemu obecnemu chłopakowi. I tak, sypiamy ze sobą i jest nam idealnie pod względem seksualnym. Ale nie umiem tego trzymać w środku bo chcę budować związek na szczerości

Gość gość
Jak chcesz być szczera to nie mów mu w detalach. Jak opowiesz to możesz pogorszyć sytuację. Powinna mu wystarczyć uwaga, że miałaś jednego (w co wątpię) partnera przed nim.

Gość niewiemczymówić
W związku byłam jednym, z jednym mężczyzną spałam ;) A z tym drugim spotykaliśmy się (nie byliśmy oficjalnie parą) ale doszło do seksu oralnego. I do niczego więcej, kontakt się urwał gdy wyszło na jaw, że spotyka się z moją znajomą.

Gość gość
Autorko, jeżeli to tylko on ci robił dobrze oralnie to nie ma czego ukrywać. Jeżeli ty mu robiłaś dobrze oralnie i do tego wytrysk nie był na zewnątrz to lepiej się wstrzymać ze szczerością.

Gość gość
" i dobrze ze nie doszlo do niczego wiecej bo działał na dwa fronty" . Czyli w jednej dochodzil a Ty mu czyscilas po niej? Boże...

Gość gość
Czyli obecny wie, że miałaś przed nim partnera seksualnego. I w czym rzecz? Jeśli z obecnym macie normalny seks (czyli penetracja, seks oralny) to wiadomo, że z poprzednim też tak było i ten obecny o tym WIE bez tego czy mu to powiesz czy nie. Jak dla mnie nie wiem czemu miałaby służyć usłyszana wiadomość od mojej obecnej kobiety typu:"wiesz kochanie, z moim byłym też miałam seks oralny"

Gość niewiemczymówić
Gościu z godz 10.53, tu chodzi o to, że jeszcze 3 lata przed moim byłym spotykałam się z chłopakiem, z którym to zrobiłam. I do penetracji nie doszło, więc podczas rozmowy o partnerach seksualnych nie poruszyłam tego bo nawet o tym nie pamiętałam, nie było to istotne dla mnie.

Gość niewiemczymówić
Postanowiłam, że mu powiem, oszczędzę szczegółów ale wspomnę o tym, że miałam taki epizod. Nie chcę żeby mnie to gryzło. Dzięki wszystkim.

Gość gość
Zrobisz jak uważasz za słuszne. Jakby mi moja obecna tak powiedziała to bym jej odpowiedział coś w tym stylu "a więc miałaś na kim trenować by mi teraz tak dobrze robić:) "

Gość gość
To ze on chce to wiedzieć świadczy o jego niedojrzałości i braku pewności siebie. Na co mu taka wiedza? Nie jego sprawa co robiłaś ani nie twoja co i z kim robił.