Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słabszy od dziewczyny :(

Polecane posty

Gość gość

Witam. Mam nietypowy problem. Otóż byłem na randce z dziewczyną. Umówiliśmy się przez internet i oprócz zdjęć twarzy nie mówiliśmy sobie nic o swoim wyglądzie. Gdy ją spotkałem przeżyłem szok, ponieważ okazała się być bardzo wysoka (coś koło 185cm), w dodatku miała buty na obcasie. Ja natomiast jestem raczej przeciętnego wzrostu (170-172cm). W toku rozmowy wyszło że jest pasjonatką siłowni. Zaproponowałem, w żarcie, żebyśmy spróbowali się na rękę. Zaśmiała się, ale się zgodziła. I teraz pojawia się problem. Próbowałem z całej siły ją przesilowac, ale bez skutku. A wtedy ona z łatwością przygwozdzila mi rękę do stołu! Mówiła że to nie moja wina, i że jest po prostu bardzo silna. Ale mimo to jest mi głupio. Czy myślicie mam jeszcze jakieś szanse u niej? Mówiła że jej to nie przeszkadza, ale czuję się przy niej przez to mniej męski.

Gość gość
To może teraz zaproponuj jej zabawę w... berka? Skoro jesteś słabszy, to może chociaż szybszy? :)

Gość gość
No nie wiem, ma dłuższe nogi, a ja raczej sprinterem nie jestem :D

Gość gość
Czekaj czekaj, spotkałeś się z wyższą dziewczyną która w dodatku trenuje na siłowni i zaproponowałeś jej siłowanie się na rękę? I serio myślałeś że wygrasz?

Gość gość
zaraz sprinterem a może maraton? ;)

Gość gość
Maraton mógłbym z nią spróbować :) Tylko że ona naciska na siłowe zawody :D

Gość gość
Eh, ta odwieczna walka płci.. Jedno jest pewne, że dziewczyna nie pozwoli sobie w kaszę dmuchać jakby co

Gość gość
Mimo wzrostu i atletycznej sylwetki wygląda na kobiecą i delikatną dziewczynę :) Ale zdecydowanie nie do sobie wejść na głowę :)

Gość gość
Pewnie starsza, głupia i narzuca się tobie:p. Po co tobie taka, będą się koledzy śmiać, poszukaj sobie w swoim wieku, mniejszą, slabszą, która będziesz mógł się chwalić a koledzy będą zazdroscic, a ty owiniesz ja sobie wokół palca. Pewien facet mowial o takiej delikatnej dziewczynie - zwine ja jak cygaro i podpale, nie udało się biedaczkowi, ale był chudy, długi i slabosilny a ona okazała się silniejsza od niego. Facet z kompleksami, chcący dominować nad kobietą i zależny od zdania kolegów o niej niech szuka sobie bardziej od niego zakompleksionej i wiszącej na nim jak rzep, w guscie kolegow, poczuje się wtedy męski, silny i dowartosciowany. Miłych i owocnych poszukiwań życzę.

Gość gość
Starsza ode mnie o 2 lata, ale nie narzuca się, jest raczej normalna.

Gość gość
Raczej?

Gość gość
No jest normalna, pomijając fakt tego, że nie wstydzi się tego że jest silniejsza.

Gość gość
Nie wiem kto to, może ona :D

Gość gość
Żeby życie miało smaczek?.. Raz pisze jako dziewczynka a raz jako chłopaczek :P

Gość gość
Haha, chlopaczkiem często mnie nazywają :)

Gość gość
Dlatego, że jesteś słabszy od dziewczyny?

Gość gość
Poniekąd. Również dlatego że jestem ogólnie mały. Ona w każdym razie tak mnie nazwała.

Gość gość
Zapamiętałeś. To chyba się spodobało, nie?

Gość gość
Nawet nie wiesz jak bardzo.

Gość gość
To ona ma wiedzieć a nie ja :) Myślę, że masz jakieś szanse, skoro powiedziała, że jej nie przeszkadza twój wzrost ani to, że jesteś słabszy

Gość gość
Walcz o nią bo taka dziewczyna to jak szóstka w lotka, 99% by odeszła gdyby zobaczyła że jesteś o 15 cm niższy. To musi być bardzo wartościowa dziewczyna skoro miło spędziłeś z nią czas pomimo takiej pozornej przeszkody. Różnicy wzrostu się nie zniweluje, najwyżej będziecie razem "dziwnie" wyglądać ale co tam. A siłą się nie przejmuj, też zapisz się na siłkę :) i zobaczysz, zaraz ją dogonisz bo masz zdecydowanie więcej testosteronu. Powodzenia :)

Gość gość
Nie wiem czy na siłowni ją dogonię, kiedyś chodziłem przez pół roku i prawie żadnego efektu nie było :D

Gość gość
bo chodziłeś na siłownię, żeby się pogapić a nie ćwiczyć :P

Gość gość
Haha, to też, ale swoje cwiczylem :)

Gość gość
W momencie.przegrany stales sie dla niej smieciem. Smutna prawda. Bez obrazy nic do ciebie nie mam poprostu tak to dziala. Kobiety bardziej szanuja damskich bokserow niz slabszych od siebie.

Gość gość
Żaden damski bokser nie zasługuje na szacunek a te, o których piszesz, że szanują damskich bokserów, najczęściej się po prostu ich boją. Strach i przerażenie to nie szacunek

Gość gość
No nie wiem, dalej ze sobą piszemy i jest chętna na następne spotkanie :)