Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Opakowania foliowe

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli szukasz firmy, która dostarczy do twojej firmy folię opakowaniową to polecam firmę www.crespo.pl. Firma oferuję opakowania z folii HDPE , LDPE i PP, a także same folie i taśmy samoprzylepne.

Gość gość
Opakowania foliowe ldpe odpowiedniej grubości z nadrukami ściągam bezpośrednio od producenta www.nowaplast.pl który oferuje znacznie niższe ceny w tym zaktresie niż konkurencja.

Gość gość
Znam firmę Crespo i biorę od nich dostawę opakowań foliowych do mojego sklepu. Firma ma dobre ceny i przy dłuższe współpracy można liczyć na rabacik :)

Nie wiem czy akurat opakowania foliowe, ale szeroką ofertę posiada firma http://www.profilgroup.com/. Wiem że pakują między innymi karmę dla zwierząt, jakieś pasty do zębów itp. W sumie po prostu najlepiej się z nimi skontaktować i podpytać.

Gość gość
Dobrą firmą, która zajmuje się wytwarzaniem i sprzedawaniem opakowań foliowych jest www.zgrzewaniezfolii.pl Jeżeli zależy wam na solidnych opakowaniach foliowych to powinniście się z nimi skontaktować.

Gość gość
Jeżeli szukacie rzetelnej firmy, która wykona dla was opakowania foliowe PP, PE, w rożnym rozmiarze, szybko i bardzo dobrej jakości polecam firmę www.rowifol.pl. Wykonują również woreczki z eurozawieszką i dziurką odprowadzającą powietrze.

Gość Radzikooowy

Pamiętam że jak brat potrzebował folii samoprzylepnej w naprawdę dużych ilościach oraz kleju do tworzyw sztucznych to zamawiał z  Akces – Plexi . Dosyć wybredny z niego chłop ,więc jeśli nic nie mówił to musiał być zadowolony.
Zostawiam link dla zainteresowanych, być może pomogę : https://sklep.akces-plexi.pl/

Gość gość

Wszystkim osobom, które rozglądają się za sprawdzonym dostawcą folii opakowaniowych polecam zgłosić się do firmy www.crespo.pl, która jest ich producentem. Sam z nimi współpracuję od dawna i mogę polecić ich produkty również wam.

W ogóle, jeśli chodzi nie tylko o folię, ale ogólnie o opakowania foliowe to polecam firmę  http://nowaplast.pl/ sama korzystam z ich usług i jeszcze nigdy mnie nie zawiedli. Ich worki i reklamówki foliowe są naprawdę wytrzymałe i trwałe, a przy tym dość elastyczne i wygodne w użyciu. Do tego jeśli potrzebujecie, zrealizują wam indywidualne zlecenie. Szybko i sprawnie wywiązują się z każdego zlecenia i zawsze można liczyć na podpowiedź w razie wątpliwości 🙂

Gość Konrad

Opakowania foliowe dobre tylko z C2C, polecam tą firmę.