Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polzen

Implant na chmielnej w Warszawie

Polecane posty

Co sądzicie o tym nowym projekcie, który powstaje na chmielnej o nazwie implant? Moim zdaniem bardzo mi się podoba a wam?

Gość Renatka1984
Ciekawy projekt, może się przyjmie. Tylko co tam dokładnie bedzie? Wawa niby rozwinieta, a jak się chodzi po śródmieściu to tak naprawdę nie ma gdzie zjeść coś smacznego i nieszkodliwego..

Gość PaTRYK2
Dużo ostatnio rozmawiałem z gośćmi na temat tego implantu bo mieliśmy bankiet małą uroczystość i co chwile przewijało mi się o uszy że ktoś wspomina o tym implancie co teraz powstaje i z ciekawości zacząłem obserwować ten projekt

Gość Gosiaa23
Piękny projekt muszę przyznać. Widziałam zdjęcia bo byłam ciekawa co budują na tej chmielnej i jestem pod wrażeniem. :)

Gość warzniak
projekt git, ale realizacja dopiera się zaczyna. zanim tam ktokolwiek stanie minie sporo czasu...

Gość Luiza_88
Ostatnio sporo o tym słychać, co chwilę natykam się na artykuły o tym Implancie albo ktoś znajomy coś wspomina. Moim zdaniem fajna sprawa, będzie się gdzie wybrać z przyjaciółmi czy dzieciakami. No i wniesie trochę zieleni do centrum Wawy. Jestem za! :)

Gość Ewela91
Mam trochę znajomych w środowiskach eko i ostatnio sporo o tym mówią. Ja sama póki co jestem trochę sceptyczna, bo nie lubię się ekscytować za wcześnie, ale na pewno wpadnę zobaczyć po otwarciu, jak to wszystko będzie wyglądało... :)

Gość Radek29
Wiecie może jakie atrakcje mają być w tym implancie i jakie sklepy tam będą?

Gość Mama24na7
Super! Powstanie miejsce do spędzenia czasu rodzinie pośród zieleni w samym sercu warszawy ;-) To zdecydowanie zmieni okolicę na przyjemniejszą,

Gość Bernio09
Mogliby wyremontować drogi a nie stawiać znowu jakieś centrum handlowe....

Gość Prostownik23
No i Warszawa dzięki takim implantom będzie ładniejsza :)

Gość Scooter22
Można powiedzieć że Warszawa stawia dużą poprzeczkę na ekologię. Szanuje to i popieram.

Gość ŻonaKarola
Bernio, ale to właśnie ma nie być typowe centrum handlowe, tylko coś, co będzie łączyło jego funkcje z ofertą kulturalną, kulinarną i nie tylko... ;) Ma tam być też plac zabaw i drzewa, więc tak naprawdę po części będzie to też park. Z tego, co czytam, to każdy znajdzie tam coś dla siebie ;)

Gość Żabkasmok
Dla mnie Bomba :D Obserwuje ich na Facebooku. :)

Gość Jo2Jo
Filmiki implantersów na youtube są fajne :)

Gość Godis
To będzie jedno z najlepszych miejsc gdzie można będzie spędzić czas w Warszawie

Gość Natalia202
Słyszałam że ma tam być sporo zieleni... i nie powiem, faktycznie jest ona w tym miejscu potrzebna, bo póki co trochę za dużo w tych okolicach betonu i szarości. Mam nadzieję, że Implant to przełamie :)

Gość Miłosz232
Pracuję niedaleko i ten plac w tej chwili faktycznie wygląda mało ciekawie... Dobrze, że ktoś postanowił coś z tym zrobić ;)

Gość Ala_1998
Podobno ma tam też być jakiś nowoczesny łapacz smogu, który będzie miał za zadanie oczyszczać powietrze... Myślę, że to niezły pomysł i jeśli choć trochę pomoże, to bardzo się ucieszę :)

Gość Jędker12
Czy będzie trochę miejsca w tym implancie żeby młodzi ludzi grali tam np koncerty?

Gość Borixon22
Ciekawe, ciekawe... pracuję w tamtej okolicy więc jeśli rzeczywiście będzie to coś fajnego, to na pewno będę tam od czasu do czasu wpadać :)

Gość annem22
Ostatnio tak sobie myślałam, że po kilku latach mieszkania w Warszawie znam tu już chyba wszystkie ciekawe miejsca... więc dobrze wiedzieć, że powstaje coś nowego ;) Mam nadzieję, że na żywo to będzie tak fajne jak wynika z opisów :)

Gość aifam34
Ostatnio tak sobie myślałam, że po kilku latach mieszkania w Warszawie znam tu już chyba wszystkie ciekawe miejsca... więc dobrze wiedzieć, że powstaje coś nowego ;) Mam nadzieję, że na żywo to będzie tak fajne jak wynika z opisów :)

Gość Mama Oli i Pawełka
Ooo, wygląda fajnie. Ostatnio chcieliśmy skorzystać z ładnej pogody i wybrać się gdzieś rodzinnie z dzieciakami... i zdaliśmy sobie sprawę, że większość ciekawych miejsc w Wawie znamy już na wylot. A wiadomo, że maluchy szybko się nudzą... więc dobrze, że stolica się rozwija i powstają nowe atrakcje. Zwłaszcza że wygląda na to, że w tym Implancie i my, dorośli, znajdziemy dla siebie coś fajnego (sklepy ;P)

Gość Stajl2
To będzie piękne nowe miejsce w Warszawie gdzie na pewno zabiorę moją kobietę na kolacje :)

Gość Kinga809
Będzie tam jakaś dyskoteka czy coś co sobota?

Gość Kaliber009
Przez Warszawiaków na pewno ten projekt będzie szanowany :)

Gość Miuszyk
Chmielna dzięki takiemu implantowi stanie się o wiele ładniejsza :)

Warszawa potrzebuje takich ekologicznych projektów. Dzięki nimi lepiej się prezentuje

Gość linor33
Więcej miejsc pracy w Warszawie przez takie projekty :)