Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakich macie rodziców?

Polecane posty

Gość gość

Co o nich myślicie?

Gość gość
Mama- dla mnie antywzór kobiety. Męczennica z wyboru, ciężko pracująca fizycznie za grosze a następnie w domu (często bez potrzeby, nie umie odpoczywać. Narzekająca na wszystko i wszystkich. Zaniedbana, ze złym gustem. Skłonności depresyjne. Tata- dobry, ale głupi. Kiedyś bardziej towarzyski, teraz bardziej leniwy. Kiedy się złości potrafi się zapędzić i ranić słowami w najczulsze punkty. Bardziej szczodry niż matka. Dusza bogacza w ciele robotnika (klasa średnia, mechanik)

Gość gość
Twoja mama wzbudza we mnie współczucie, jest osobą ciężko pracującą, a że ma zły gust jakie to ma znaczenie,

Gość gość
Moi rodzice wpadli ze mną. Ojciec miał 20 a Mama 18 lat. Mimo młodego wieku bardzo się starali dać mi i potem mojej siostrze wszystko co najlepsze. Jak byłam nastolatką to złościłam się na nich za trzymanie mnie na 'krótkiej smyczy'- teraz jestem im za to wdzięczna. Mając 30 lat mogę powiedzieć że moja Mama jest moją najlepszą przyjaciółką a Tata wzorem mężczyzny- mój Mąż jest do niego bardzo podobny :) Jestem z nich dumna, sami do wszystkiego doszli i są dla mnie wzorem.