Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerazona96

Ból jajnikow i brak okresu

Polecane posty

Gość przerazona96

Witam mam problem z okresem w ostatnim miesiacu spoznil mi sie az 23 dni. Teraz spoznia sie 15 dni od 2 tyg prawie mam klocia w jajnikach, dyskomfort, biało zotawy sluz i bol plecow. Od kilku miesiecu ciezej pracuje stracilam na wadze malo odpoczywam. Miesiac temu bylam u ginekolologa i bylo wszystko okej. 2 tyg przed spodziewana miesiaczna mialam stosunek przerywany. co mi jest ? nie mam teraz jak isc do lekarza bo jestem za granica..

Możliwe, że brak miesiączki wynika ze zmęczenia i cięższej pracy. Niemniej jednak nie da się wykluczyć ciąży, ponieważ stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcji. Proszę zrobić test ciążowy.

Gość gość
Miałam podobne objawy i okazało się,że to torbiel.

Gość gośćwerka02
Nie masz jak isc do lekarza, a ze objawy dosc niepokojace to na https://edoktor24.pl/nasi-lekarze/ginekologia skorzystaj z pomocy ginekologa online. tam masz opcje rozmowy na czacie ze specjalista, bedziesz mogla na spokojnie przedstawic swoje obawy. Dla mnie to wygodna forma porady, bo czasem stresuje sie, ze cos mi dolega, a przeciez nie bede za kazdym razem chodzic do lekarza, zreszta czesto kolejki sa dlugie.