Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylej Kochance męża urodziło się chore dziecko ha ha

Polecane posty

Gość gość
idź mężowi dać buziaczka, podobno lubisz smak obcej ci))pki hahahahahahaha smiech.gif xxxx a gdzie ja napisałam, że mam męża ty tępy, bezrozumny koczkodanie? :D

Gość gość
znowu zgrzybiałe piźd/zisko przyszło wylać jad pewnie mąż nie wrócił na noc do domu :D

Gość gość
Dobra ,życzliwa kobieta nigdy nie smialaby się z cierpienia czyjegoś dziecka. Suka byłaś i jesteś

Gość gość
matko, jak można wziąć z powrotem takiego męża co zdradza? przecież to poniżej wszelkiej godności, a do tego wiadomo, że zrobi to ponownie skoro jest przyzwolenie.

Gość gość
Autorko, zastanawiam się dlaczego tak najeżdżasz na kochankę swojego męża, a go idealizujesz? Jaki kit ci wcisnął? Nie, nie bronię kochanek, sama nie wiem co bym zrobiła, gdyby mój mąż zdradził, ale na pewno bym się nie śmiała z takiego nieszczęścia, na pewno nie winiła bym jednej strony. Niby mówią, że "jak suka nie da, to pies nie weźmie", ale to nie do końca, bo jest też powiedzenie, że "nawet jakby suka dawała, to mądry pies nie weźmie." Wina jest również po stronie twojego męża, w końcu kochanka ci niczego nie ślubowała, a on już tak! Sama się dziwię tym młodym dziewczynom, które pchają się w cudze życie, niszcząc życie obcej rodziny i swoje, zamiast znaleźć sobie wolnego mężczyznę bez zobowiązań. Mąż mówi, że często w pracy jest obiektem uśmiechów i zaproszeń na kawę, a nawet na "kolację ze śniadaniem", śmieje się z tego, bo on prawie 40- tka, a one 22, 24 lata, panny. Nie wiem co nimi kieruje, ale mimo wszystko stałam się bardziej czujna. Czasem żartuję, czy nie ma ochoty? To pyta: co one mają takiego, czego ty nie masz? -Młodość? Mówi, że nie upadł na głowę, by sam wejść w bagno. Tyle o tych kochankach. Co do nieszczęścia jakie ją spotkało, to może i kara Boska, ale nie wolno śmiać się z bólu innych, nie powinnaś autorko używać tak brzydkich słów (ułomny bękart? :-( )na chore dziecko, przecież one niczemu nie winne. Nigdy nie wiesz co spotka ciebie, czy twoje dzieci. Kaleką można się urodzić i kaleką można się stać przez chorobę, czy wypadek. Ja z cierpienia człowieka, nie ważne kim jest, czy kim był nigdy się nie śmieję, a nawet jeśli mogę pomóc, pomogę, dlatego dziwi mnie twoja postawa i ta nienawiść.

Gość gość
Kochana ,czasem facet ci mówi,że w takie bagno by nie wszedł ,specjalnie ,żeby uciszyć to. A wchodxi. Bądź czujna . Ale mas z rację . Dziecko niewinne. Tylko gdybym wiedziała,że żona taka suka to bym nie miała wyrzutów i przespala się z nim. Jest podła i czasem charakter wychodzi w praniu.

Gość gość
Nie śmiej się tak żono. Sama możesz być kaleką za jakiś czas lub twój mąż a ta kobieta ułoży sobie życie i urodzi jeszcze dzieci. Pomyśl o tym. I pomysł ,że najbardziej winny jest twój mąż .Nie ta to by znalazł inna . Obydwie jesteście ofiarami jego egoizmu. Chuj na rodzinę nie zasłużył.

Gość gość
skoro k9chanke spotkala wg ciebie taka kara to ciekawe jaka kara spotka twojego k****arza mezusia....

Gość gość
Żadna. Wróci taki chuj i będzie udawał pokorneho rodzinnego mezusia,który ceni dobro rodziny bla bla bla ,dobry tatuś itd. W sumie nie dziwię się zonom. W końcu to ich mąż,najbliższą osobą,stanowią rodzine i żona nie chce by spotkała go kara.

Gość gość
znowu zgrzybiałe piźd/zisko przyszło wylać jad pewnie mąż nie wrócił na noc do domu smiech.gif x Sama jesteś zgrzybiałe piźd/zisko co wylewa tu jad. Nic dziwnego, że nawet ten żonaty kopnął ciebie w zad :D:D:D

Gość gość
Wina jest również po stronie twojego męża, w końcu kochanka ci niczego nie ślubowała, a on już tak! xxxxxxxx No i dlatego męża przyjęła, bo jej ślubował, a z ciebie tępa kochanko się śmieje. :D

Gość gość
Tylko gdybym wiedziała,że żona taka suka to bym nie miała wyrzutów i przespala się z nim. xx Czyli zrobiłabyś z siebie ku/rwę i tylko sobie szkodę, bo facet nigdy by się żonie do zdrady nie przyznał, jego żona by ci nie uwierzyła, a facet w tajemnicy przed żoną polecałby ciebie swoim kumplom jako darmową prostytutkę.

Gość gość
od 2012 roku ta jepnięta kochanka zakłada durne tematy w których udaje żonę byłego kochasia i wyzywa ją. ta sfrustrowana pokraka nie potrafi pojąć że była nikim dla żonatego. zaciążyła żeby go zatrzymać przy sobie ale facet zwiał. :D jesteś tu pośmiewiskiem wywłoko :D

Gość gość
Widzę że ludziom nie mieści się w głowach że można kogoś pokochać. Ale kobieta wyrachowana tego nie zrozumie.

Gość gość
Zdradzona żona jest tutaj znacznie dłużej niż jakaś wymyślona kochanka. Śmieją się z niej nawet na innych portalach dodając linki do tematów na kafe :D

Gość gość
Temat jest o chorym dziecku ,nie o dylematach.

Gość gość
Wspolczuje tej kobiecie bo takie dziecko bywa ciężarem. Znam takie matki i rozumiem ich ból. Jednak uwazam ,że każdy zasługuje na drugą szansę ,tamta kobieta na pewno żałuję tego romansu ,każdy popełnia błędy . I pamiętacie facet jest tutaj najgorszym chujem i najgorsza kara jest dla niego rozwód i życie samemu

Gość gość
dziewczyny, ogarnijcie się...nie ma zadnego męża, kochanki, dziecka. To ciągle ta sama wariatka zakładatakie same tematy zeby móc powyzywać innych i bluźnić. Corej cos sie piertoli we łbie a wy przezywacie

Gość gość
Zdradzona żona jest tutaj znacznie dłużej niż jakaś wymyślona kochanka. Śmieją się z niej nawet na innych portalach dodając linki do tematów na kafe smiech.gif x To z ciebie się wszyscy śmieją żałosna, porzucona kochanko z ułomnym bękartem do którego nikt się nie przyznał, tylko ty jesteś tuman i wydaje ci się, że jak założysz głupi temat udając w mim żonę, to każdy uwierzy. No jesteś pośmiewiskiem od dawna i dla każdego. W każdy weekend tu szczekasz obłąkana pokrako :D:D:D

Gość gość
Haha jakie imię moje?

Gość gość
szkoda że zdechlaka nie wysrała ku/rwa porypana :D

Gość gość
Imię masz tak samo paskudne jak i mordę dlatego musisz kłamać żeby celowo zaciążyć żonatym dopkiem :D

Gość gość
Zgłaszam wątek do usunięcia,za dużo wulgaryzmów

Gość gość
Świadczysz darmowe usługi seksualne i kłamiesz że się zabezpieczasz a nawalony żonaty się łapie :D

Gość gość
No widzisz . G****o wiesz

Gość gość
hahahahaha kolejny wątek nie spodobał się szmacie wytarzanej bo prawdę o sobie przeczytała :D

Gość gość
Gowno ty ty masz zamiast mózgu :D

Gość gość
Haha jakie imię moje? x Twoje imię Ścierka a nazwisko Zużyta :D

Gość gość
Uhuhu znowu stare torbisko szału dostało :D

Gość gość
Mąż już wrócił ze sklepu do domu. Mówił mi że stałaś przy drodze z miną zbitego psa i czekałaś na niego ale się nie zatrzymał :D