Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylej Kochance męża urodziło się chore dziecko ha ha

Polecane posty

Gość gość
Gdyby to było dziecko męża to chyba zapadlby się pod ziemię i wyjechał na jakiś za granicę . Ha ha . Wątpię ,że to jego. Ale zaczynam współczuć tej szmacie bo to koniec jej atrakcyjności wobec mężczyzn. Dzieci za wypowiedzi ,satysfakcja jednak jest .

Gość gość
Jako matka powinnaś jej współczuć. A jeśli to jego dziecko to pomysl ile alimenty towaru będzie jej płacił na chore dziecko??.

Gość gość
Zależy jak bardzo chore.

Gość gość
Ja autorkę rozumiem i tez się cieszę razem z nia. Natomiast dziwi mnie że wybaczylas mężowi i dalej z nim jesteś. On jeszcze nieraz cie zdradzi. Czy warto z takim siedzieć?

Gość gość
Prowokacja :)

Gość gość
Chyba nie za dobrze robisz :/ Btw polecam taki konkursik na bony rabatowe do rosmanna, zero płatności - wystarczy podać e-mail i czekać :) http://leadmy.pl/p/L6vP/3QVY/gjON

Gość gość
Ja też autorka rozumiem o ile to nie prowo. A Wy już nie p********e, że takie empatyczne byście były w stosunku do kochanicy, która siadala na Waszego mezulkw

Gość gość
Empatyczne nie.ale ciekawe czy smialaby się gdyby to było jego dziecko i co on by z tym zrobil

Gość gość
Cierpienie kochanki byłoby dla mnie czysta satysfakcją. A mezulkowi bym wybaczyła jej na złość !!!!

Gość gośćut
ku/rwa... jakim trzeba być patologiem żeby się cieszyć z czegoś takiego... nawet gdyby to był największy wróg... mam nadzieję nigdy nie spotkać Cię na żadnej ze swych dróg autorko...

Gość gość
To zrozum ,że kiedyś to ona sprawiała jej ból. Ona nie cieszy się z bólu dziecka ale z bolu tej kochanki. A to roznica!!!

Gość gość
To zrozum ,że kiedyś to ona sprawiała jej ból. Ona nie cieszy się z bólu dziecka ale z bolu tej kochanki. A to roznica!!! co nie zmienia faktu, ze autorka jest załosna i zenujaca

Gość gość
A to niby czemu jest żałosna?

Gość gość
gość wczoraj Jeśli to nie prowo, to mam nadzieję, że zdechniesz niedługo głupia k****, skoro się śmiejesz z nieszczęścia dziecka! Zapamiętaj że to mąż Cię zdradził i będzie to robił jeszcze niejednokrotnie, bo i tak mu wybaczysz i przyjmiesz go z powrotem, bo jesteś naiwną pustą ścierką, niczym więcej. Ale po co to piszę, skoro nie pojmiesz jak pusta jesteś! DOKŁADNIE jeśli autorka to prawdziwa osoba i sytuacja, to aż przykre że tacy ludzie chodzą po świecie, zła do szpiku i uwierz, że jeśli faktycznie tak czujesz wobec kochanki męża i jej chorego dziecka jesteś po stokroć gorsza od tejże kochanki, a męzusiowi który cie zdradzał i ****ał na boku, wybaczyłaś i szczęśliwa?pewnie jeszcze nie raz cie zdradzi, żal mi tej dwójki twoich dzieci, fajnie, że zdrowe ale za to ich matka DNO a do tego ojciec *****cz na boku.

Gość gość
A to niby czemu jest żałosna? bo regularnie od miesięcy piertoli te same prowokacje w nieco zmienionych aranżacjach, a tłumy idiotek przezywają je razem z nią

Gość Krucyfiks
Na glos tego nie powiecie, ale wiekszosc z Was w tej sytuacji by sie usmiechnela pod nosem i poczula w duchu satysfakcje. Pewnie by Was za chwile wyrzuty sumienia zjadly, bo male dziecko niczemu niewinne itd. Mimo to Waszym pierwszym niekontrolowanym uczuciem by byla radosc.

Gość Vs
Rozumiem radość wywołaną wrzodami na genitaliach męża i kochanki po zdradzie, albo innymi przypadłościami, na które zapadli po zdradzie, ale cieszyć się z urodzenia chorego dziecka... cofnij te słowa, karma wraca...

Gość gość
Dokladnie, zadna na glos męzowi tego nie powie,ze dobrze jej tak , ze to twoja byla kochanka i za zj****e zycie Bedziecie udawac "dobre serduszka"przed mężem

Gość gość
No dzien dobry. Oczywiście,ze przy męzu będe współczujaca, ale swoje bede wiedziała. Do niej sie lekko usmiechnę ale przy ludziach będe czysta jak lilija. Bo to suka, kochała sie z moim mężem. Gnida,wielce zakochana. A mąż tylko z nią sypiał i tyle. Facet ją wystawił i jesteszcze "niemężatka"....to juz wgole . MA 32 lata i watpie,żeby jktoś ją chciał z "ułomnym" dzieckiem. Ha ha. Ja sie nie mściłam....ja poczekalam na jej upadek.. A z mężem sobie wybaczylismy i u nas znowu świeci słonce:)

Gość gość
Rozumiem radość wywołaną wrzodami na genitaliach męża i kochanki po zdradzie, albo innymi przypadłościami, na które zapadli po zdradzie, ale cieszyć się z urodzenia chorego dziecka... cofnij te słowa, karma wraca... xx to prawda, ja bym sie cieszyła jakby maż złapał syfa od kochanki, albo jakby ta go zrobiła na kasę, czy kopnęła w d..i poszła z lepszym. ale z kalectwa dziecka? To już musiałabym być tak niedojepana jak autorka

Gość gość
autorko karma wraca i to zawsze, jestes załosna bo to mąż cie zdradzał i to on naraził cie na cierpienie a dalej siedzisz z tym frajerem.

Gość gość
Bo to suka, kochała sie z moim mężem. Gnida,wielce zakochana. A mąż tylko z nią sypiał i tyle. xx no to ja zdecydowanie jestem po stronie kochanki, która przynajmniej szczerze była zakochana niz po stronie męża, który zarooocha cokolwiek, czy to psa, czy zonę, czy sąsiadkę staruszkę bez nogi bo mu jaja nabrzmiały. Wyszłaś za maż za małpę, która sie bezrefleksyjnie spuszcza tam gdzie stoi?

Gość gość
A jeśli wredota żony spowodowana jest tylko ich romansem? Przecież to ból . Ma prawo nienawidzić kochanki do końca życia. Współczuję chorego dziecka ale też uważam ,że najpierw na twarzy jej pojawi się uśmiech i tyle. I niestety będzie w ukryciu się z jej nieszczęścia śmiała . Też bym się śmiała

Gość gość
Kto by wytrzymał z taką suką ,ten facet powinien cię zostawić .Zero współczucia.Ta co ma niepełnosprawne dziecko będzie silna mimo twoich obelg!

Gość gość
A jeśli wredota żony spowodowana jest tylko ich romansem? Ma prawo nienawidzić kochanki do końca życia.Też bym się śmiała xx serio się łudzisz, ze chamstwo , prymityw i bezdenna głupota nie sa wrodzone?

Gość gość
Przecież te dziecko jest jej męża!Ona już tutaj tematy zakładała o tej sprawie.

Gość gość
która korona? mówiłem ci powiedz mi o nieświadomości oka założył szatę oka dodał czy odjął becelem

Gość gość
A sypialnie z cudzym mężem też jest chamskie ....Truche

Gość gość
A sypialnie z cudzym mężem też jest chamskie ....Truche ale "truche"mniej niz zdradzanie zony

Gość gość
Brawo że sobie wybaczyliście ale alimenty na dziecko chore są dożywotnio ha ha ha .Powinien iść do kochanki a sukę bez serca zostawić!