Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bylej Kochance męża urodziło się chore dziecko ha ha

Polecane posty

Gość gość
Dajcie spokój, przeciez to prowo tej co wymyśla tematy o kochance i dedykuje je amebom umysłowym (ciezko inaczej nazwać te baby, co tak zywo i chętnie dyskutuja w tych prowokacjach i jeszcze doradzają) :o nie bądźcie amebami

Gość gość
gość dziś Tak szczerze, gdybym kogoś poznała i coś do niego poczuła, również bym pierwsze poszła do męża i mu powiedziała bo może w Nas leżałby problem, jeśli nic by się nie zmieniło w moich uczuciach też bym się rozwiodła. x Nie moja droga. Jeśli coś się wypaliło, należy NAJPIERW się rozstać, a później szukać nowego partnera/partnerki, nie odwrotnie. Inaczej to jest oszukiwanie drugiej osoby i wygodnictwo, bo po co mam się rozstawać i być sama, lepiej poszukać nowego kochanka/kochanki i wejść od razu w nowy związek....

Gość gość
A ja mam nadzieje, ze to dziecko twojego "meza" i bedzie was kosztowac spore alimenty do konca zycia, po brzeciez dziecko chore he he

Gość gość
Aha i On ma zostać z nią i olać całe swoje życie mimo że np narzeczonej już nei kocha tylko dlatego że Ona kocha jego? no bez przesady, każdy musi byśleć o swoim szczęściu. A co do poznawania ludzi, każdy na codzien poznaje jakichs nowych ludzi, chocby w pracy. Z wyjatkiem chyba kur domowych. I co najwazniejsze, czlowiek moze kontrolowac swoje ciało ale nie to kogo kocha, to serce wybiera a nie rozum, bo tak pasuje.

Gość gość
ość dziś no i dlatego wasi mezowie maja kochanki, bo wy macie takie podle charaktery. to wychodzi dopiero w podbramkowej sytuacji. nie jestescie nic lepsze od tych kochanek zyczac im nieszczescia. x Buaha no tak, a jaka to podbramkowa sytuacja skłania mężusia do szukania kochanicy? Raczej zdradzają ci, którzy mają spokojne żony, bo ci, którzy mają te podłe, to się boją... Mój kolega z pracy powiedział kiedyś, że zaprosiłby mnie na kawę, ale żona... więc ja mówię- tak ją kochasz? A on- hmmm.. to straszna zołza.. buhahaha

Gość gość
Nie moja droga. Jeśli coś się wypaliło, należy NAJPIERW się rozstać, a później szukać nowego partnera/partnerki, nie odwrotnie. Inaczej to jest oszukiwanie drugiej osoby i wygodnictwo, bo po co mam się rozstawać i być sama, lepiej poszukać nowego kochanka/kochanki i wejść od razu w nowy związek.... xxx Ok, jestes z kims i poznajesz kogos i po jakis czasie zdajesz sobie sprawe ze to osoba z ktora chcesz spedzic zycie, nie planowalas tego, starasz sie polepszyc relacje ze swoim facetem by to przycmic ale nic to nie daje ciagle myslisz o tamtej osobie i chcesz z nia byc, co robisz?

Gość gość
nie ciesz sie, bo nie masz z czego „JEŚLI TEDY łaknie nieprzyjaciel twój, nakarm go; jeśli pragnie, napój go; bo czyniąc to, węgle rozżarzone zgarniesz na jego głowę. Nie daj się zwyciężyć złu, ale zło dobrem zwyciężaj” (Rzm 12:19-21).

Gość gość
dokladnie, jak Ci z kims zle i poznajesz kogos w kims sie zakochales to masz sie meczyc z zona bo tak trzeba?

Gość gość
No i właśnie faceci lubią zołzy z charakterem i takich się boją zdradzić bo mogą dużo stracić ,takie kobiety się szanują . Ale nie o tym wątek tylko o chorym dziecku ,które zniszczyło życie kochance . To smutek i tragedia ale żony ,przyznajcie ,kazda z was życzy źle kochance ,kazda. Raka,choroby no a dziecko ...Chore i brak faceta . ...

Gość gość
Czyli to wina TYLKO kochanki że wdała się w romans?? A twój mąż to co został zmuszony? Powinien złamać teraz f...ta za karę - dla ciebie to też kara by była że taka porypana jesteś...

Gość gość
Cóż, facet jak zwykle spadł na cztery łapy.

Gość gość
Jaka porypana . Przy mężu się nie przyzna ale w duchu bedzie nienawidzić tamtej i serio nie dziwię jej się . Jakby tobie ktoś chciał męża odbić i mieć w d***e twoje i dobro dzieci??? Może serio chore dziecko to dla niej kara? A żona odzyskała spokój?

Gość gość
Ha ha ha chore umysłowo dziecko ,też bym sikala że satysfakcji za wylane łzy gdy byłam sama a on do niej jeździł .

Gość gość
21:39 > zona nie odzyskala spokoju, tylko miota sie w nienawisci. i tak bedzie do usranej smierci, podejrzewam :{

Gość gość
Spokój odzyskała bo wątpię żeby mezulek dalej szalał. A gdyby to było jego dziecko..To co wtedy

Gość gość
jest spokoj lub jego brak nie jest uwarunkowany tym, co robi jej mezulek, tylko tym o jest w jej glowie. a jest w niej siano i nienawisc.

Gość gość
a mezulek moze sobie szalec dalej, jak znajdzie pania cheta na szalenstwa. i z tego co rozumiem, chore dziecko kochanki nie jest jego, tylko pozniejszego faceta, ktory ja zostawil.

Gość gość
przyznajcie się, jakby jakaś k****a wam rozbiła małżeństwo lub poważny związek to byście się cieszyły , ze tej k*****e urodził się jakiś uposledzeniec i ma życie zj****e

Gość gość
nie mierz wsystkich swoja miara. mocnego malzenstwa nie da sie rozbic. a jakby moj maz wolal inna kobiete, to niech do niej idzie. po co mi taki facet.

Gość gość
Ta kobieta nie rozbiła mojego małżeństwa,maz mieszkał zawsze ze mną i nigdy nie złożył pozwu . Jej tylko tak ściemnial. Ale fakt ,jej dziecko to ,,niedorozwój ,,będzie ,że aż wstyd . A może mi jej żal...Jedna k

Gość gość
Pamiętaj autorko że karma działa obosiecznie. Jeśli uważasz, że chore dziecko autorki to karma, to w takim razie do ciebie za cieszenie się z nieszczęścia chorego dziecka (to jest wprost obrzydliwe) tez wróci.

Gość gość
oczywiśćie ,ze prowo, te same idiotyzmy co zawsze byle g..burza była. Coraz bardziej idiotyczne i żenujące te posty. Tak jak te piertolenia o dziewczynie co sie załamała bo facet odszedł. Odszedł no i uj...kto normalny cąłe swoje zycie zawiesza na czymś tak ulotnym jak ta niby miłość. Współczuję, bo to zawsze jest bolesne jak ukochany wystawi, ale po tym sie trzeba pozbierac a nie przezywać nie wiem jak ciężkie egzaltacje latami. Odkochał sie no i ch... zyje się dalej.

Gość gość
gość dziś I oby j/e/b/l/o coś tą autorkę tak by z łóżka nie wstawała! Źle się nikomu nie życzy, ale ona przegina i choć baby nie znam to czuję do niej nienawiść. Mam jednak nadzieję, że to prowo i że w rzeczywistości ludzie nie mogą być aż tak z/j/e/b/a/n/i .

Gość gość
Mowisz o tym mezu jak o jakims bostwie a to zwykly ruhhacz a ty pewnie brzydka jak noc jestes ze z nim siedzisz. Lepiej sprawdz gdzie jest bo moze teraz przy innej znowu majstruje.

Gość gość
ale w ogóle to jak trzeba mieć nawalone, zeby takie g...nawet jako prowokację pisać

Gość gość
zamiast sie martwic, ze jeszcze wiecej neiszczescia sie zrodzilo, to ta sie cieszy :/

Gość gość
buhahaha wszystkie kafeterianki są takie szlachetne i dobre dusze jak mi się coś nie powiodło to „koleżanki” nie kryły uśmiechu a nic im nie zrobiłam

Gość gość
gość wczoraj Ona miała kogoś jak spotykała się z Twoim czy to dziecko z jakimś nowym frajerem po Twoim starym?

Gość gość
A jednak zawsze sie znajda idiotki, które pociągną temat:-/

Gość gość
Autorko, nie masz powodu do radości, bo tą destruktywnę energię którą wysyłaś do byłem kochanki męża wróci do Ciebie. A co Twój mąż jest święty? Na pewno naobiecywaj jej złote góry i pozostawij ją. A może to jest dziecko Twojego męża.