Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się pozbyć rybików z łazienki?

Polecane posty

Gość gość

Tydzień temu wprowadziliśmy się do super mieszkania. Wysoki standard,ładnie urządzone. Ale po poprzednich lokatorach dostaliśmy "w spadku " rybiki w łazience. Znacie jakieś skuteczne sposoby na pozbycie się ich? Codziennie zabijam kilka już od tygodnia więc powinno ich już nie być ale dalej są :( wietrzymy łazienkę tak by nie było wilgoci ale się nie wyniosły. Gdyby tylko się dało chciałbym uniknąć chemii. Próbował ktoś tego sposobu z kostką cukru w słoiku?

Gość gość
spsikac raidem na owady w duzych ilosciach ich trasy a potem najlepiejh nocowac noc gdzie indziej, bo zapach niektorych mocno drazni (mowie o ludziach) ten sposob DZIALA

Gość gość
załóż hodowle i oddaj do ZOO ; )

Gość gość
Wezwać speca od dezynsekcji, za jakieś 100 zł spryska cały dom działającym 4 tygodnie nietoksycznym dla ludzi środkiem owadobójczym, w tym czasie każdy robak, który się zetknie z tym środkiem po prostu zdechnie. Warto, bo też sądziłam, że rybiki mieszkają u mnie tylko w łazience, a sporo ich było też w kącie jednego pokoju.

Gość gość
Nie słuchaj idiotoów, kiedyś miałam sporadyczne jednostki,po włączeniu pewnego,, aerozolu ", wszystko uległo zmianie.

Gość gość
Jeśli w ogóle są w budynku, to mogą okresowo się pojawiać wszędzie. W łazience, kuchni, każdym pomieszczeniu. RAID pomaga, nie ma ich przez jakiś czas, albo te różne pułapki z Bros i podobne. Płytki odstraszające, albo faktycznie zamówić profesjonalistów, ale nie wiem czy to ma sens, bo jak są w u sąsiadów ? Wszyscy by musieli równocześnie tępić paskudztwo