Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o polecenie w miare dobrej, taniej spacerowki parasolki

Polecane posty

Gość gość

Mam spacerowke z kompletu 3 w 1. Na spacer z domu sprawdza sie idealnie, ma duze zwrotne kola a mieszkam przy terenie lesnym. Ale Jest dosyc spora, ciezka i aby weszla do bagaznika trzeba ja rozlozyc na 2 czesci. Czasem nie chce nam sie jej pakowac, rozkladac itp i bierzemy synka 10 miesiecy na rekach, na jakies zakupy itp. Dlatego mysle o jakiejs lekkiej spacerowce ktora fajnie i szybko sklada sie aby byla tylko do auta. Poleccie cos prosze. Nie zalezy mi na jakiejs wypasionej, byle byla w miare tania.

Gość gość
O, super bo tez jestem zainteresowana :)

Gość gość
Ja mam EasyGo. Dla mnie sprawdza się, lekka, łatwa w obsłudze przy składaniu, ale mam duży samochód. Dla mnie ważne, że dużo miejsca ma dla dziecka.

Gość gość
GB Pockit

Gość gość
Fajne te spacerowki. Ale wolalabym cos tanszego. Planuje uzywac tylko na malych kawalkach typu od auta do sklepu i spowrotem.

Gość gość
To ja Ci polecam lionelo Emma plus. Ja mam też spacerówkę z zestawu 3w1, ale to ciężka krowa, w sumie żałuję, że kupiłam 3w1. Lionelo Emma plus u nas się sprawdza. Dobry wózek na zakupy czy na spacery po mieście. Mieści się w małym bagażniku i jest lekka. Za taką cenę naprawdę warto. Syn używa od kwietnia tego roku.