Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez tą jego zołzę nie zabrał córki na wakacje..

Polecane posty

Gość gość
A ja popieram osobe z 12:14. Ktos wyzej napisal ze "jak zrobil dziecko to ma obowiazki". Dziewczyna z 12:14 nie robila sobie dziecka to obowiazkow miec nie musi. Mezowi pomagac mozna w roznych sytuacjach, ale nie trzeba w kwestiach opieki nad dzieckiem ktore ma z inna kobieta :D

Gość gość
Czemu trzeba pomóc? Pomoc można, a nie trzeba. Ciekawe czy was mężus by w pomógł z nie swoim dziekciem :D

Gość gość
Nie jestem i nie chcę być żoną, jestem partnerką, bo gdybym była żoną, to wtedy przy naliczaniu alimentów branoby po uwagę moje zarobki o wiele większe niż mojego faceta. A w czym ja mam mu pomagać przy jego dziecku? W okazywaniu temu dziecku miłości lub troski? Od tego ma rodziców. Bardzo ciężko pracuję i urlop mam na wypoczynek, a nie niańczenie. xx no tak, ale jest jeszcze cos takiego jak poczucie przyzwoitości i szacunek do partnera. to ja pisałam wyżej, ze nie interesujamnie urlopy z dzieckiem partnera, dlatego dzielimy je na pól. i to jest uczciwe. Ale wyjechać z partnerem na urlop i ostentacyjnie spędzać go osobno to już jakies troche poje..ane jest. dorosnij troch ęlaska- chcesz jechać bez dodatkowego bagażu to jedź z koleżankami, rodziną , itp, a nie godzisz sie na wspólny wyjazd i piertolisz i chłopa i resztę i zajmujesz sie soba. A jak zgodziłaś siena wspólny to tak po ludzku czasem sie zainteresuj czy facet czegoś nie potrzebuje. bo co do dziecka, to jak nie przepadam za dziećmi to jako człowiek i to w miare kulturalny zainteresowałabym sie nawet zupełnie obcym dzieckiem jakby potrzebowało pomocy. Mam nadzieje ze chociaz w seksie jesteś dobra, bo jak nie to naprawdę ten facet nie ma po co siedzieć z kimś tak egoistycznym i głupim.

Gość gość
Mój obecny partner ma córkę, 4 latka. Nie mamy póki co wspólnego dziecka. Za 2 tygodnie wyjeżdżamy na urlop, nie wyobrażam sobie zeby jej nie zabrał. Ja tez nie mam nic przeciwko. Przecież dziecko ma 2 rodziców- matkę i ojca. Jedno jak i drugie powinno zajmować się dzieckiem. Przecież kiedyś dawno temu zdecydowali się wspólnie na dziecko, nikt sam sobie dziecka nie zrobił. A ja jako PARTNERKA mam zamiar pomoc mu w zajęciu się dzieckiem na urlopie. Pewnie jest pełno lampucer które myślał tylko o swojej wygodzie i komforcie ale nie myślą o tym co by było gdyby one miały dziecko z poprzedniego związku.

Gość gość
Ty chcesz pomoc i ok, ktos nie chce i tez jest ok i nic ci do tego. A wyzywaniem od lampucer to sama o sobie wystawiasz swiadectwo. Klasa :D

Gość gość
Wcale nie dziwię się partnerce exa, że nie chciała jechać z obcym dzieckiem. Mogło jej się nie chcieć barć na siebie obowiązku opieki nad sześciolatką. Wina leży tylko i wyłącznie po stronie exa, który albo też wolał spędzić wakacje we dwoje albo poddał się naciskom (może szantażowi) swojej partnerki.

Gość gość
A gdybanie co by bylo gdyby... gdyby mialy dziecko z poprzedniego zwiazku to moze by bylo inaczej. Ale nie maja wiec i zajmowac sie cudzymi dziecmi podczas urlopu nie musza ;) moga jesli chca, ale nie musza. To obowiazek rodzicow

Gość gość
Też w życiu nie chciałabym w trakcie urlopu dziecka z poprzedniego związku mojego aktualnego partnera. Sorry, ale dłuższy urlop mam raz w roku i jest to mój czas na regeneracje a nie nadzorowanie obcego dziecka. Jego syn mi pomoże w przypadku gdy do pracy wrócę jeszcze bardziej zmęczona niż przed wypoczynkiem, zacznę zawalać kontrakty, terminy etc? Dlatego klarownie powiedziałam chłopu, że to wykluczone i bez dyskusji.

Gość gość
Najpierw baby placza ze nikt nie chce wiazac sie z samotnymi matkami a potem ze facet chowajce nieswoje dziecko to p*****la. Baby to sa w wiekszosci glupie jednak :D Dziecko to dziecko. Kocha sie pomimo czegos, a nie zs cos. Mnie wychowywal ojczym z matka i to najlepszy tata na swiecie. Nie sztuka splodzic, sztuka wychowac

Gość gość
Wiekszość facetów na pierwszym miejscu stawia właśnie swoje obecne partnerki. Tacy są. xxx To nie jest dziwne. Faceci w Polsce są ukierunkowani na przychylenie nieba dla towarzyszki życia, w nią ładują maksimum energii. Natomiast kobiety traktują uwiedzenie faceta jako etap pośredni do potomstwa, poprawy statusu materialnego i jak to osiągną facet w Polsce jest poniewierany, spychany na margines, jak jakiś pies. Dlatego też z braku pielęgnacji uczucia przez kobiety jest tyle rozwodów.

Gość gość
gość dziś Najpierw baby placza ze nikt nie chce wiazac sie z samotnymi matkami a potem ze facet chowajce nieswoje dziecko to p*****la xxx Podejrzewam, że zdanie te wypowiedział zdanie i zawiera ono wyjaśnienie właśnie dlaczego samotne matki mają trudniej. Mężczyźni w Polsce mają genetycznie zakodowaną awersje do kobiet, które nie potrafiły zatrzymać przy sobie faceta mimo potomstwa, że nie dają od siebie wystarczająco dużo, partner był zepchnięty na margines. Poza tym wypłaty w Polsce nie powalają, wielu nie chce łożyć na dziecko, które nie jest biologiczne ich odmawiając sobie realizacji marzeń, pasji etc. O użeraniu się z dzieckiem, które nie jest ich nie wspominając.

Gość gość
13.01 no proszę, juz jakis niedorobiony, wiecznie skrzywdzony nadleciał

Gość gość
*zdanie to wypowiedział mężczyzna

Gość gość
@13:04 A co w tym nieprawdziwego furiatko? :)

Gość gość
@13:04 A co w tym nieprawdziwego furiatko? usmiech.gif to że znam zupełnie inne przykłady, to że to uogólnienie jest wybitnie prostackie osoba mająca ataki tak silnego gniewu, ze ocierają się o szaleństwo, no a furiat to a nie ktoś kto jest po prostu z lekka zażenowany twoim postem

Gość gość
wątpię zeby tak ją lubił jak swoje własne, po prostu ma może inny charakter, albo jest bardziej pierdołowaty x pierdołowaty to jest eks autorki. tańczy jak mu zagra sfrustrowany odpad społeczny który dorwał dzieciatego rozwodnika i trzyma sie kurczowo jego nogawki

Gość gość
oho, już sie i ta szurnięta dowiedziała o temacie i zaraz zacznie się pluć

Gość gość
@13:10 Czas więc poszerzyć krąg znajomych i wyjść poza przeklęte towarzystwo porzuconych mamusiek 24h :) Od razu optyka patrzenia na życie się zmiennia na obiektywną.

Gość gość
Czas więc poszerzyć krąg znajomych i wyjść poza przeklęte towarzystwo porzuconych mamusiek 24h usmiech.gif Od razu optyka patrzenia na życie się zmiennia na obiektywną x nie jestem porzucona mamuska i nie obracam sie w tych kręgach

Gość gość
gość dziś Widać, że nie kochasz swojego partnera.

Gość gość
gość dziś Mój partner też ma córkę. 6 letnią. I ja nie wyobrażam sobie jechać na urlop razem z nią. Urlop to ma być urlop, wypoczynek. Ja dziecka sobie nie robiłam i nie mam żadnych, ale to żadnych zobowiązań wobec dziecka mojego partnera i obcej kobiety. Nie mam zamiaru dostosowywać moich planów urlopowych (tego gdzie pojadę i co tam będę robić) pod to dziecko. Nie będę zajmować się tym dzieckiem podczas urlopu, bo to nie będzie dla mnie żaden wypoczynek. Gdybym chciała niańczyć jakieś dziecko to bym sobie je zrobiła.

Gość gość
Moj ojciec kiedyś mojemu bratu obiecał wakacje i też go nie zabrał bo jego nowa dupa się nie zgodziła. Brat miał wtedy 8 lat. Od tamtej pory ma go w d***e i się do tatusia nie odzywa już 9 lat.

Gość gość
Piznieta Sylwia suchy znowu rozj***la temat, kafeteria to nie jest twoj prywatny folwark idiotko, ludzie tu zakładają tematy zeby uzyskać radę, a nie czytać z to twoje szambo, kretynko całe Kafe Cie zna i twoj gnój domowy:O:O:O

Gość gość
A moj facet nie ma w ogole kontaktu ze swoim bachorem. Mamy swoje malenstwo i czas spedza tylko z nami. I tak ma byc.

Gość gość
A moj facet nie ma w ogole kontaktu ze swoim bachorem. Mamy swoje malenstwo i czas spedza tylko z nami. I tak ma byc. x a jak znajdzie 3 to moze was wyp..na śmietnik, bo tak ma być:D znam takiego jednego, który tak ma już 4 i kazdą wyp...ze swojego zycia z dziecmi razem

Gość gość
Nie w********i bo jestem mloda ladna dupa.

Gość gość
Nie w********i bo jestem mloda ladna d**a. xxxx uroda najszybciej przestaje kręcic, swiat jest pełen młodych fajnych d..., a kolejne takie relacje łatwiej nawiązać jak juz raz sie spróbowało

Gość gość
gość dziś Na miejscu jego partnerki zamiast się cieszyć z urlopu bez dziecka, zastanowiłabym się jaka przyszłość czeka mnie z takim nieodpowiedzialnym człowiekiem. Złożył własnemu dziecku obietnice, niczego nie ustalił wcześniej ze swoją obecną partnerką, olał własne dziecko. x Skoro wybral ja zamiast tej siksy to powinna sie cieszyc skoro jest wazniejsza od bachora. A autorka niech sie cieszy, ze nie trafila na mnie. Moj facet dostal ultimatum, albo zrzeka sie wladzy rodzicielskiej do gowniaka albo moze wypiertalac. Wybral mnie, teraz mamy spokoj i facet wreszcie mi odzyl. Nigdy wiecej znoszenia gownarzerii

Gość gość
Gość 14.48 żeby kiedyś twoj facet porzucił waszego bachora. Z czego się cieszysz że dla jakiejś baby porzucił swoje dziecko. Dno a nie czlowiek

Gość gość
Gość 15.12 jesteście potworami innego słowa na was nie ma. On jest gorszy od Ciebie.