Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy was też denerwują tacy ludzie?

Polecane posty

Gość gość

Którzy przywiązują nadmierna wagę do maloistotnych rzeczy? Np. zawsze muszą jeść długo i powoli śniadanie, czytać gazetę siedząc na kiblu, albo pić herbatę w jednym kubku? Ale przy tym wcale nie żyją zbyt zdrowo bo np. nie mają zdrowych nawyków ale takie które sobie wymyślili i tak ma być ale tak naprawdę są one bezsensowne i tracą przy nich czas.

Gość gość
Bo mnie tacy ludzie wkurzają jeśli są w moim bliskim otoczeniu np. mój facet niestety taki jest i mnie to wkurza. Obcy nie bo to ich sprawa. Albo np. ktoś sobie wymyśli że musi jeść codziennie zupę na obiad i drugie danie. Znam faceta który jest mężem mojej kolezanki i podobno jak raz nie ugotowała zupy to zrobił kej straszna awanturę. Jakby to było ważne dla taliegodrobiazgu tak naprawde

Gość gość
Nie, nie denerwują mnie. Guzik mnie obchodzi ile czasu ktos je śniadanie czy co robi siedząc na kiblu.

Gość gość
8:15 obce osoby może i tak ale takie z którymi spędzasz czas?

Gość gość
Dodatkowo muszę przyznać, że nie toleruję głupich zboczeń seksualnych jak na przykład kopanie faceta po jajach czy łykanie. Jedyne łykanie jakie akceptuję dotyczyć może ciepłego brązowego bobka z tyłka mojego ukochanego, tudzież mojej przyjaciółki Bogusi (w tym miejscu pozdrawiam Cię Bogusia)

Gość gość
Jeżeli facet koleżanki chce jeść dwudaniowy obiad, to niech sobie gotuje. U mnie w domu ja z partnerem osobno gotujemy, bo ja jem raczej lekkie rzeczy, a mój lubi zjeść porządne mięso. Czasami jak mamy ochotę na to samo, to razem gotujemy i nie ma problemu.