Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

blagam doradzcie czym wydepilowac wlosy wyrastajace poza bikini..

Polecane posty

Gość gość

Nie stać mnie na lasery i inne cuda Moze zna ktos jakis dobry i niedrogi sposob na usuniecie tych wlosow Mam dosc pesety bo zmudna robota a odrastaja..zyletka tez nie chce bo wtedy jest jeszcze wiecej wlosow i rozszerzavsie to na cale uda..

Gość gość
Zrob wosk u kosmetyczki, odrosna lzejsze. Czasem robie kremem evelune laser, potem kup chusteczke z srodkiem spowalniajacym odrost i masz spokoj na ok. Tydzien

Gość gość
mam takie koleżanki które właśnie depilują tylko bikuini a już sobie wyobrażam że głębiej busz, śmieszą mnie strasznie bo dla mnie nie ma czegos takiego jak depilacja bikini??...hahahahaha

Gość gość
A domowe sposoby? Do kosmetyczki nie pojde.wstyd mi i tyle

Gość gość
Skutecznych domowych sposobów nie ma, chyba, że kremy , ale po nich i tak włosy odrastają, chociaż to lepsze niż golenie. Kosmetyczki nie ma się co wstydzić, to jej zawód i dziesiątki takich widoków ma za sobą. Potraktuj to jak wizytę u ginekologa, krępujące, ale konieczne.

a w ogóle jak wystają to musisz juz tam miec mega dżunglę... czemu nożyczkami choc nie przystrzyżesz?

Gość gość
Zbieraj na laser, nie pozalujesz

Gość gość
Tu autorka Wlosy nie wystaja..zle to ujelam Poprostu sa czarne wloski ktore wychodza za sfere bikini..przez to ze golilam zyletka i teraz te biale wlosy zrobily sie czarne..ech

Gość gość
Ja wyrywam penseta te włoski. Resztę przystrzyżenie lub gole w zależności od potrzeby

Gość gość
A po kremie do depilacji wolniej odrasataj włosy?

Gość gość
10:30 Wiele kobiet ma owłosienie łonowe nie tylko wokół warg, tylko normalnie na udach też

Ja po kremie nie mam takiego uczulenia jak po żyletce, więc wolę krem. A czy wolniej to wypróbuj i oceń sama. Ale dobry jakis kup, ja np z veet'a byłam zadowolona, a kupiłam raz taki tanszy, z celii jakiejs chyba czy delii, i nie nadawał sie zupełnie

dziś 10:30 Wiele kobiet ma owłosienie łonowe nie tylko wokół warg, tylko normalnie na udach też x ale na udach mozna przeciez wydepilowac, a okolic bikini depilowac sie raczej nie da... no ja sobie przynajmniej nie wyobrażam