Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem napalona prawie cały czas.

Polecane posty

Gość gość

Mam 15 lat i pewien problem i nie wiem jak sobie z tym poradzić. Cały czas jestem napalona. Na początku nie wiedziałam, o co chodzi. Źrenice mi się powiększają. Piersi stają się nabrzmiałe, a w majtkach mokro. Jestem podniecona. Wystarczy, że zobaczę jakiegoś chłopaka i od razu!! Cały czas o tym myślę. To stało się z dnia na dzień. Jeszcze kilka tygodni temu nie postrzegałam chłopców w ten sposób. Wydawało mi się , że tylko chłopcy zachowują się tak w tym wieku , muszę się masturbować i tak dalej, a dziewczyny raczej nie mają takich problemów..... Mam tego dostać, nie mogę się skoncentrować. Czuje się jak zwierzę!!!! Mam tylko 15 lat i jakoś nie widzi mi się zostać nastoletnią mamą.... W tym wieku to chyba za wcześnie na takie myśli!! Kiedy powinnam stracić dziewictwo???? Czy jak ma się 16 albo 17 lat to można to juz zrobić? Co teraz mam ze sobą zrobić skoro jestem tak napalona ? Masturbacja mi nie pomaga, bo zaraz znowu mam na to ochotę i ciągle ta fala gorąca. To jakieś dziwne. Dziewczyna chyba nie może być napalona cały czas .....

Gość gość
wytarmoś myszke porządnie a nie jakieś tam klikanie delikatne .

Gość gośćrafal
napisz do mnie wolinski1234@o2.pl

Gość gość
gość dziś Pedofilu, radzę spadać z tego forum, zanim ktoś cię znajdzie i zrobi z tobą porządek. Zachciało się staruchowi nieletnich dziewczyn...

Gość gość
Jak ma skończone 15 lat to już z nią można legalnie, bez obawy.

Gość gość
Skorzystaj z porady lekarza to najbezpieczniejszy sposób pozbycia się tej przypadłości . Nikt nie musi wiedzieć ze idziesz do seksuologa .Nie słuchaj osub na tym forom a zwłaszcza napalonym facetom to dewianci . Miałam ten sam problem w wieku 14 lat ,masturbowałam się 3 razy dziennie i nie pomagało ,ginekolog pomógł .Dzisiaj ma 26 lat męża dziecko i normalna rodzine

Gość gość
Człowieku, to jest jeszcze dziecko, legalnie to możesz oberwać, jak się do dziewczyny w jej wieku zbliżysz. I mimo, że ma 15 lat, ze względu na twój wiek wciąż można cię pozwać o pedofilie na szczęście, bo wciąż jesteś staruchem chylącym uprawiać seks z dzieckiem.

Gość mario_33
k...wa jacy wy jestescie durni, pomyslcie sami czy jestescie tacy poukładani i bez grzechu ze nigdy nikt z was nie myslał o jakichś dziwnych stosunkach seksualnych, pełno jest teraz tego na swiecie, pedały lesby i inne chore związki, więc nic dziwnego w tym nie widze ze koles chciałby uprawiac seks z 15 latką jak juz legalnie może, bo sam bym chciał jakbym miał taką chętną, lepiej z taką młodą ale juz legalnie która by chciała sama ze względu na ochotę i podniecenie niż zgwałcenie 10 latki u której zostanie to w psychice na całe zycie bo takie dzieci nie czują jeszcze tego czegoś jak już starsze dziewczyny, i wcale mi nie jest wstyd ze mam pociąg do młodych dziewczyn,gdyz ciesze sie ze nie jestem skrzywiony do malych dzieci lub chłopców

Gość gość
gość 13,09 Czy znasz takie pojęcie jak rozum . myślę że go masz . Korzystaj z niego , warto, nie będziesz miał życiowych kłopotów.

Gość gość
Masakra, ciekawe, czy byłbys równie otwarty, gdyby jakiś star****chciał twoją córkę ****ać. Seks z takim starcem, który mógłby być jej ojcem, bardzo skrzywdziłby psychikę dziewczynki w tym wieku. A o tym, co z takim zbokiem jak ty, zrobiłby jej ojciec, wolę nawet nie myśleć.

Gość gość
Co do legalności, to też się mylisz, w teorii można uprawiać seks od 15 roku życia, ale w praktyce i tak skończyłbyś w więzieniu za gwałt na nieletniej, żaden normalny rodzic nie odpuściłby takiemu staremu zbokowi.

Gość mario_33
piszecie bzdury bo jestescie wielce poukladani na czacie haha, i nie pisac mi tu o problemach itd bo pisac sobie moge do woli co bym robil z nastolatkami to nie jest karalne, dopuszczenie sie czynu z nieletnią i jakby to dopiero wyszlo na jaw jest karalne, a skoro któras z takich nastolatek zgodzilaby sie na stosunek to nie widze zadnych problemów bo u nas w kraju są tysiące takich sytuacji dziennie lub w weekendy gdzie nastolatki oddają sie wieczorami i nocami z duzo starszymi od siebie i jakos nie robią z tego problemu, po to jest taki temat zeby mozna było wypowiedziec sie kto jak uwaza i jakie ma zdanie, umoralniajcie to sobie dzieci swoje a i tak jak dorosną bedą robiły rzeczy o których nie bedziecie mieli pojęcia wy tak zaszufladkowani starzy, i jak ktos nie przywyknie do czasów jakie mamy to z szoku padnie na serce, ja jestem wyluzowanym ojcem i nie mam zamiaru udawac ze jest jak 50 lat temu

Gość gość
Jak jesteś takim wyluzowanym ojcem, to swoje dziecko sobie w*****aj.

Gość gość
dziewczyno zamów sobie w internecie dildo i rób sobie dobrze ile chcesz a jak nie to daj namiary

Gość gość
ale p*********e głupoty, żaden sąd by nie wsadził mnie do więzienia za to bo żadne przestępstwo by tu nie zaszło, jeśli 15 latka chce to może nawet z 60 laikiem i nikt mu nic nie zrobi.

Gość gość
Formalne prawo faktycznie dopuszcza dziewczynie w tym wieku kontakty seksualne, tyle że koledzy, czy jacyś kuzyni tej dziewczyny, prawie jeszcze dziecka, sprawiliby niewątpliwie masakrę takiemu typowi szukającemu takich atrakcji.

Gość gość
jest sposób na Twój problem.. idź w zimne miejsce, albo wejdź do zimnej wody, to naprawdę działa, nawet facetom odbiera to libido... Poza tym pewnie są jakieś leki na to, zioła.... zapytaj lekarza. Kiedyś w wojsku dawano żołnierzom brom, teraz na pewno nie, ale na pewno jest jakiś "lek" na to... Innym sposobem jest myślenie o sprawdzianach, egzaminach, maturze itp. czymś, co powoduje STRES, a stres odbiera na TO chęci....

Gość gość
tylko wiesz, że za takie masakry idzie się do paki albo w zawiasy