Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HOMOSUPERIORRESURRECTED

Nareszcie! Znalazłem filmik jak się tworzą tetraplegicy

Polecane posty

Gość HOMOSUPERIORRESURRECTED

Nareszcie mam filmik dość dobrej jakości na którym widać jak sprawny człowiek w mgnieniu oka staje się warzywem i widać jego pierwsze sekundy życia jako tetraplegik https://youtu.be/hbjg7ssAbSQ

Gość gość
nie potrzeba filmiku ab wiedziec jak dziala mniej wiecej ludzki organizm i czym konczy sie uraz kregoslupa.

Gość HOMOSUPERIIORRESURRECTED
ale ja szukalem filmiku na ktorych uchwycony jest moment przerwania ciaglosci rdzenia kregowego i pierwsze chwile osoby ppo takim urazie, tutaj stary filmik niestety slabej jakosci ale zawsze cos, to pierwszy taki filmik jaki widze jak ktos zrywa sobie rdzen kregowy a potem lezy sparalizowany, na jednym filmiku uchwycone jak jest zdrowy i chwile pozniej stracil kontrole nad calym cialem, bardzo ciekawy okaz. mozna tutaj zobaczyc jak ofiara jest spokojna prawdopodobnie przez cos w rodzaju szoku, moze w srodku sie gotuje ale stara sie zachowac fason, ciekawe czy jest swiadom w jak choooojowej sytuacji sie obecnie znajduje.

Gość MyWspieramy

My Wspieramy to agencja pracy, specjalizująca się w rekrutacji pracowników z orzeczeniem o niepełnosprawności. Więcej informacji: https://mywspieramy.org
Obecnie dla naszego Klienta, jednego z większych sklepów internetowych poszukujemy kandydata do pracy na stanowisko:

Junior Copywriter

Jest to idealne stanowisko dla osoby z niepełnosprawnością ponieważ można ją wykonywać zdalnie, z domu.

Zakres obowiązków:

przygotowanie opisów produktów (odzież, obuwie, dodatki) na podstawie zdjęcia

Wymagania:

tzw. „lekkie pióro”, dobre wyczucie języka polskiego,

dobra znajomość języka polskiego umożliwiająca swobodne pisanie branżowych tekstów,

precyzja i dbałość o szczegóły,

zaangażowanie oraz umiejętność organizowania swojego czasu i zadań w pracy,

mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.

Klient oferuje:

stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,

stałe wynagrodzenie 2.600 brutto,

możliwość wykonywania pracy zdalnie (telepraca),

zadaniowy czas pracy, czyli elastyczne godziny pracy w ilości zgodnej z Kodeksem Pracy.

Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy aby przesłały swoje CV na adres: praca@mywspieramy.org
Do oferty prosimy dołączyć, 3 przygotowane samodzielnie opisy dowolnych produktów (z kategorii: odzież, obuwie, dodatki) o długości około 50 słów każda.

Warunkiem rozpatrzenia przesłanej oferty będzie załączenie klauzuli:

Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie przez My Wspieramy Sp. z o.o., Chałubińskiego 9 lokal 2, 02-004 Warszawa, moich danych osobowych w tym danych wrażliwych oraz wizerunku (jeśli załączono zdjęcie) zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych w celu realizacji procesu rekrutacji na stanowisko Junior Copywriter.

Warunkiem uwzględnienia aplikacji w przyszłych rekrutacjach będzie załączenie klauzuli:

Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie przez My Wspieramy Sp. z o.o., Chałubińskiego 9 lokal 2, 02-004 Warszawa, moich danych osobowych w tym danych wrażliwych oraz wizerunku (jeśli załączono zdjęcie) zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych również w celu realizacji przyszłych rekrutacji.

Administratorem danych jest My Wspieramy Sp. z o.o., Chałubińskiego 9 lokal 2, 02-004 Warszawa, Informacja na temat przetwarzania danych osobowych dostępna pod linkiem: https://mywspieramy.org/polityka-prywatnosci