Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego takie brzydkie dziewczyny maja wziecie?

Polecane posty

Gość gość
To raczej ty jesteś pustakiem bo twoja nedzna mała mozgownica nie przyjmuje do świadomości ze ludzie zawsze będą patrzeć maslanymi oczami na piękną osobę a do związku wezmą mniej problematyczna, na brzydką poleci mniej facetów niż na żywą lalkę barbie o twarzy anioła

Gość gość
A kobiety nie są wzrokowcami? Jeszcze bardziej wybrzydzają co do wyglądu od mężczyzn

Gość gość
najlepsze sa thick kobiety

Gość gość
22:02 Pustaku, z jakiego powodu na mnie naskoczyłaś? „Twarz anioła” nie pochlebiasz sobie? Mocno jebnij łbem o ścianę.

Gość gość
Czyli ty uważasz że możesz kogoś obrażać a ktoś ciebie nie ? Naucz się definicji hipokryzji , hipokrytko

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak piszecie. Z reguły mężczyźni lubią kobiece kobiety, a to się rozumie jako trochę więcej ciała niż u 12 latki. Sama nie raz usłyszałam od mężczyzny że jestem za chuda, natomiast twarz mam daleką od opisów z pierwszej strony. Kobiecość to biust biodra i pupa, a ja mam dość obłą sylwetkę i widzę że wzięcie maja raczej koleżanki brzydsze z buzi, ale z bardziej krąglymi kształtami.

Gość gość
Myślę że największe wzięcie mają kobiety o typowo wschodniej urodzie bo ta jest najbardziej kobieca , czyli okrągła albo ogólnie szerszą twarz , migdałowe lekko skośne oczy (takie tajemnicze ) zaokraglony nos , serduszkowate usta w różowym kolorze , jabluszkowate policzki (takie chomisie) cienka talia lekko tłusta pupa i nogi , długie zgrabne ręce

Gość gość
to jak kobieta nie ma „ zaokraglony nos , serduszkowate usta w różowym kolorze „ to ma sobie jebnąć samobój ? :D:D jebij się dobrze w ten pusty łeb.

Gość gość
To nic , większość Polek nie spełnia nawet 60 % tych cech , więc możesz spać spokojnie , tym bardziej że typowy Polak nawet nie wie jak wygląda piękna kobieta bo w Polsce takich jest malutko, tylko Czeszki i slowaczki ze slowianek są brzydsze od Polek , ruskim nie podskoczy nikt bo mają w większości bardzo kobieca urodę

Gość gość
Kobieta żeby była kobieca powinna ważyć więcej niż w wieku nastoletnim.

Gość gość
"Dlaczego brzydkie kobiety mają powodzenie " a czy polska to jakaś wylegarnia miss universe ? Brzydkie mają powodzenie bo pięknych jest z 15 %

Gość gość
faceci też brzydcy a podskakują do ładniejszych od siebie :O

Gość gość
Bo Polacy wyznają zasadę " potwór ,nie potwór byle miał otwór " po co poczekać na ładną i mądra skoro trzeba w desperacji łapać się brzydkiej po bogatych lozkowych przejściach xD

Gość gość
00:17 No właśnie, troszkę szacunku do siebie panowie, umarlibyście bez seksu? :O

Gość gość
Ale komus zazdrosc cztery litery scisnela:D Pewnie cielakowaty cwiercpotworek ma sie za nie wiadomo jaka pieknosc, nie chca sie pogodzic, ze w rzeczywistosci jesli jakies wrazenie robi, to generalnie odstreczajace:D Widocznie NIE JESTES ladna. Ale smialo, wierz kolezankom czy podpitym biedakom, ktorym wlacza sie "piekna mary" i sami nie ogarniaja czy gadaja z pasztetem, czy z lachonem:D To ze UWAZASZ SIE za ladna nie czyni z ciebie ladnej, kapewu? Tyczy sie to wszystkich "nie rozumiejacych" rzeczywistosci lub w sposob wrecz dziecinny ja zaklamujacych kretynek. Gdzie wy sie tak siejecie, jak chwasty, ktorych nikt nie plewi?

Gość gość
01:00 Jaka zazdrość i weź się cofnij do postawkowki bo to nawet po polsku nie jest :O Skąd u was taka pewność, że jesteście przystojni? :O to, że wasza babcia tak mówi i jakaś pijana puszczalska szmata dała w siebie zalać to nie znaczy, że jesteście ładni. Pustaki.

Gość gość
A czy jakiś chłopak może napisać co myśli o twarzy Seleny Gomez ? Proszę o szczere odpowiedzi

Gość gość
01:17 "wez sie cofnij" - co to, w oborze cale zycie sie chowalas i poprawnej formy pisania i/lub wyslawiania sie nie znasz? Prawidlowa forma - "cofnij sie". "... do podstawowki PRZECINEK(,) bo..." - nie umiesz pisac, a zwracasz innym uwage. No wrazenia to te wypocinki cioci kpinki nie robia. Kompletnie nie na temat - dyskusja dotyczy urody(lub myslenia o urodzie) kobiet, nie dotyczy spraw urody, lub jej braku - u mezczyzn. Mizoandria z ciebie wychodzi, idz do psychologa teraz, zeby do czynienia z psychiatrami nie miec pozniej. Daj sobie rowniez spokoj z udawaniem polonistki, przyklady odpowiadajace na pytanie: "dlaczego," znajduja sie powyzej.

Gość gość
Bo w Polsce nie ma dużo pięknych kobiet , większość jest średnia , bierze się to co jest

Gość gość
Uroda kiedyś minie i co ci zostanie jedna z drugą? Nic. Pusty łeb i stara gębą z obwislym ciałem. No chyba że was będzie stać na przeróbki. Wtedy ostanie się stara pusta rura wyglądająca jak figura woskowa. Ogólnie jesteście z***biscie tępe w tym wątku.

Gość gość
8:00 może cię oswiece ale można być nie dość że brzydka to jeszcze głupia , to że ktoś jest paszczurem nie znaczy ze ma koniecznie lepszy charakter

Gość gość
Jestem blondynką o pełnych kształtach x W sensie że gruba? Ee, grube są dla większości facetów aseksualne.

Gość gość
Kobiecy ideał: ładna, zgrabna, z dużym biustem. Najgorsze są z kolei skrajności: gruba z dużym brzuchem i nogami jak wałki do ciasta albo bezbiustna chudzina z nogami jak patyczki.

Gość gość
8:19 Serio? Właśnie doznałam iluminacji dzięki tobie.

Gość gość
Akurat biust to kwestia gustu , w Azji duży biust jest uważany za obrzydliwy i aseksualny, kiedyś rozmawiałam na czacie z francuzem i powiedział że duze piersi są obrzydliwe i go przerażają , ogólnie mówił że we Francji preferowane są kobiety o małym biuście bo wyglądają inteligentniej i skromniej

Gość gość
Czy to nie oczywiste? Polacy w przeciwienstwie do polek nie sa tacy pusci i nie skreslaja czlowieka jak nie wyglada idealnie.

Zacznijmy od tego, ze większość osób tu piszących nie kocha samych siebie. Ludzie, którzy nie potrafią pokochać samego siebie mają ogromne trudności ze stworzeniem zdrowej i dojrzałej relacji z kimkolwiek. Możecie psioczyć i tupać nogami ile chcecie ale powierzchowna atrakcyjność działa na krótką metę, atrakcyjne kobiety mają coś więcej. Atrakcyjna kobieta ma przede wszystkim pasje, pozytywne nastawienie, poczucie humoru. W cenie jest też życzliwość (ta szczera, nie na pokaz). Zyczliwych ludzi w dzisiejszych czasach jest mało. Atrakcyjna kobieta potrafi tworzyć fajne relacje z kumplami swojego mężczyzny, jest pewna siebie i jest świadoma swojej sexualności z której czerpie radość. Za atrakcyjnością stoją osobowość oraz cechy, które dostrzegają inni. Wasza uroda jest mało ważna zwłaszcza jak już przekroczycie magiczne 25 lat.(utrata kolagenu po równi pochyłej). Tego typu tematy to zawsze prowokacje i nie bierzcie tego na serio co piszą mali ludzie a tacy są ci, którzy pogardliwie piszą o innych. Nie kochani przez własne ''ja'' i innych.

Gość gość
Utrata kolegenu i migracja twarzy w dół grozi kobietom o szczurzej twarzy , kobiety o urodzie seleny Gomez w wieku 30 lat będą wyglądały jak 17 latki, azjatki i rosjanki są dużo dłużej młode , bo mają takie geny

Gość gość
To grozi każdej skarbie. Jakaś szczura cię skrzywdzila?

Gość gość
Tak sobie wmawiaj to czemu mojej 45 letniej mamie która ma okrągłą twarz z duzymi oczami każdy daje 32 - 35 lat ? Bo jej twarz się ciągle trzyma w swoim uwalu, jeśli ktoś ma twarz chuda i długa to taka twarz najszybciej migruje w dół , najlepiej trzymaja się twarze okrągłe i kwadratowe