Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego takie brzydkie dziewczyny maja wziecie?

Polecane posty

Gość gość
Cytując jeden z pierwszych wpisów: "Jestem blondynką o pełnych kształtach, długich włosach, dużych oczach i ustach, uroda w typie "baby face" włącznie z małym nosem." Tak, ja też jestem tego typu urody, podobnie jak moja mama, babcia i ciotka...i mnie irytuje wysłuchiwanie od nich jakie to miały powodzenie w młodości i dziwienie się, że nie mam podobnie !!! Ponoć naprawdę nie było na ulicy faceta który by się nie obejrzał za wysoką blondynką z biodrami, biustem i delikatną buzią. Moja matka, ciotka, babka przebierały w kawalerach hahaha. Uważam na tym przykładzie, że facetom się gusta zepsuły i naprawdę ładne kobiety nie mają wzięcia. Po ulicy z facetami chodzą jak ktoś nazwał końskie i szczurze twarze :D

Gość gość
W moim otoczeniu też im brzydsza, tym ma większe branie!!! Charakterem też nie błyszczą, więc darujcie sobie teksty, że widocznie mają w sobie coś więcej :D po prostu faceci to pupy wołowe, zrobili się wygodni i specjalnie lecą na przeciętniary po to, żeby nie miały wobec nich specjalnych wymagań. Przy takiej szarej myszy facet czuje się tym lepszym w związku, a po odpowiedniej dawce%%%% ona mu się jawi jako bogini i tyle mu wystarczy do szczęścia:D

Gość gość
10:26 Wiesz, mały nosek możesz mieć ale jak masz brzydkie rysy twarzy lub pospolite to też nie wymiatasz. :D Nie martw się, ja mam duży czy tam normalny nos, regularne rysy twarzy i też nie mam powodzenia :D

Gość gość
Byle dupa chuda, usta napompowane, sztuczne rzesy i permanentny makijaz brwi. Odrazu taka jest uwazana za piekna. Aha zapomnialem dodac i doczepiane wlosy. Podsumowujac, jesli Cie stac mozesz byc piekna.

Gość gość
Taka jaka opisujesz może być piękna dla sebixa, inteligentny facet widzi że to jakiś draq queen nie kobieta

Gość gość
Ja się zgodzę z tą teoria , znam dziewczynę która jest dosłownie paskudna na twarzy wychudzona , a na dodatek pyszczala się z byle kim jak była młodsza a znalazła porządnego dość ładnego faceta , to jest bzdura ze ładne mają łatwiej

Gość gość
Często piękne są podrywane a później porzucane przez łowców trofeów czyli facetów którzy chcą mieć piękną dziewczynę dla kolegów , i nie mówię tu o tapeciarach z dyskoteki , które myślą że są atrakcyjne bo się wyszpachluja i faceci lecą na ich tyłek , tylko mówię o na prawdę pięknych kobietach jak moja znajoma , która mimo mysich włosów i zerowego makijazu przyciąga wzrok wszystkich bo ma urodę rosyjskiej lalki

Gość gość
hehe największe powodzenie to ma moja znajoma , która miała 8 operacji twarzy, miała liposunkcje i non stop łazi do lekarza , żeby jej jebnął kwas lub botox na ryj, stylówka jej to szpanerstwo i lansowanie się taka kobieta ma powodzenie u normalnych , fajnych facetów tez ma powodzenie a jak mnie widza z nią to tylko ryja wykrzywiają mimo ze nie jestem brzydka tyle w temacie

Gość gość
dokładnie

Gość gość
Bo taka zrobiona widac ze ma kase i ma wieksze powazanie.

Gość gość
Ja mam wiekszy krzyz. Jestem gruba i na moj widok nikt sie nawet nie krzywi bo jestem niewidzialna dla mezczyzn.

Gość gość
Nie wiem gdzie te brzydkie niby mają wzięcie. Chyba na dyskotece po alkoholu gdy wzrok facetom szwankuje.

Gość gość
12:36 No widać tak to działa, też będę musiała sobie kilka zabiegów zafundować jak chce znaleźć faceta :O a jeszcze schudnąć muszę. :O za dużo tego, wole być stara panna :D

Gość gość
12:36 No cóż, faceci nie wyszli mentalnie z gimbazy :O

Gość gość
Czy to przypadek, że dwie moje najładniejsze koleżanki (uroda, rysy, a nie zrobienie), inteligentne, dobre, uczciwe, aktualnie po 30, permanentnie nie mogły znaleźć porządnego wartościowego faceta i są same?

Gość gość
Też to zauważyłam, podpinam się.