Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

higieniczny tryb zycia

Polecane posty

Gość gość

Witam ostatnio lekarz przy zemdleniu, powiedział mi żebym prowadził higieniczny tryb życia, nie pil alkoholu, mam zakaz nocnej pracy oraz pracy przy pełnym słońcu. Z telefonu korzystam przez polowe dnia oraz wieczorem do 23. Zmieniłem to o tyle o ile ale wciąż mam obawy, nie mogę w nocy korzystać z internetu przy zgaszonym świetle bo promieniowanie. Czy mam wyeliminować korzystanie z internetu?, gorzej czytam mam takie jakby zatrzymania, nie mogę się skupić aby przeczytać jedno zdanie jeśli jest trudne, chodzi o gazety i czasopisma, ostatnio przy usilnym skupieniu przy czytaniu wzrok mu sie rozbiegał i zemdlałem , podobno z drgawkami. z obawy przed zdrowiem zaprzestałem czytać. Dużo się denerwuje, ostatnio miałem stresującą prace po 12h z której musiałem zrezygnować. Zażywam witaminę B12 oraz magnez. Kiedyś dużo piłem, tzn przy różnych okazjach, ale kupowałem piwo jedno , mocniejsze alkohole tez piłem no. Na weselu. Wizyta u lekarza skutecznie mnie przestraszyła, i nie pije tak jak zakazano mi w szpitalu. Wciąz się boje czytać gazet. Myślę ze hipochondria się we mnie ujawniła, często przesadnie się boje. Unikam wysiłku dużego, tak jak pisałem wyżej. Zgłoś