Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie ma czegoś takiego jak atrakcyjna kobieta po 30stce

Polecane posty

Gość gość

I tyle

Gość gość
A wlasnie ze duzo jest...

Gość gość
Z kazdym dniem, kazda zmarszczka sprawia ze uroda przemija

Gość gość
Ja mam 37 i nie mam żadnych zmarszczek. Więc nie pisz bzdur. Moze twoja kobieta ma. Jak kobieta nie dba o siebie to tak jest.

Gość gość
gość dziś Oczywiście że masz zmarszczki, tylko na starość wzrok ci się popsuł i nie widzisz ich. Zalecam okulistę stara kobieto!

Gość gość
21.21 z moim wzrokiem jest ok. Stary człowieku. Gdybyś s realu wyleciał mi z takim tekstem dostałbyś z liścia. Ale znając życie takie hojraki na kafe , w realu to duże nieszczęścia. Oczy w podłogę, lub głupia mina na ustach , zero elokwencji.

Gość gość
Ja mam 31, przezywam rozkwit kobiecości i nigdy nie byłam bardziej atrakcyjna, jak teraz.

Gość Polina19861986
Zgadzam się z poprzednią wypowiedzią, w wieku 18, 21 czy 25 lat nie byłam tak atrakcyjna i nie miałam takiego powodzenia jak właśnie teraz w wieku 32 lat. Chyba dopiero teraz rozkwitła we mnie moja kobiecość, bo wcześniej szału nie było, ot taka dziewczynka.

Gość gość
Właśnie... niektóre kobiety jak wino, im starsze tym lepsze. Jako mężczyzna mogę to potwierdzić. Niektóre kobiety po 30-stce mają w sobie tyle piękna, że jestem pełen podziwu dla ich fenomenu. Fajnie było by mieć taką żonę, która wraz z wiekiem pięknieje. Zazwyczaj jest odwrotnie. :P

Gość gość
Ja też wcześniej wyglądałam jak dziewczynka, po 30 stałam się bardziej kobieca i mam teraz większe powodzenie

Gość gość
Nawet jeśli u takich kobiet zaczynają pojawiać się pierwsze zmarszczki, to i tak wiele z nich jest ładniejszych niż niejedna nastolatka.

Gość gość
Oj biedne, wiednace panny. Czas najwyzszy, zebyscie sie przestaly tak samopocieszac. Moze z 1% spoleczenstwa starzeje sie "ladnie", ewentualnie "dostojnie". Gorzka prawda - nie nalezysz do tego 1%. Znajomi, rodzina - oczywiscie, ze beda komplementowac. Podejdzie do ciebie na ulicy obcy facet i zapyta o numer telefonu? Moze w nastepnym tygodniu? Miesiacu? I tak bedziesz jedna z druga wyczekiwac, az do emerytury. Zdarzaja sie ludzie o swietnym wygladzie mimo wieku przejrzewajaco dojrzalego. Jednak uwazanie sie za taka osobe nie zmieni automatycznie twoich genow. Radze sie obudzic.

Gość gość
Co prawiczek może wiedzieć o kobiecie w kwiecie wieku.

Gość gość_dojrzalszy
nie ma czegoś takiego jak sensowa kobieta przed 40-stką... I tyle w temacie :)

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak przystojny facet po 30- same buraczane twarze u facetów, łysina, piwne brzuchy i zaniedbani często. Znacznie więcej jest ładnych kobiet w tym wieku, a przystojnego faceta ze świecą szukać! Więc nawet się nie odzywajcie ,,Adonisy" ha ha :D

Gość gość
Ha ha mam 39 lat i nie ma zmarszczek. Z wiekiem udało mi się wyszukać kosmetyki, które świetnie mi się sprawdzają. Mam kasę na fajne ubrania, wiem w co się ubrać co się sprawdza i w czym idealnie wyglądam. Jak byłam studentką to tylko dorabiałam kupowałam to na co było mnie stać. Mężczyźni się na mną oglądają, uśmiechają i to na moje oko 28-30 letni bo nie wiedzą ile mam lat. Temat nie prawdziwy. A ogólnie jak kobieta jest z natury ładna to i po 30 będzie ładna.

Gość gość
Jak nie ma kogos takiegos (nie czegoś- nie masz za grosz szacunku do ludzi) to po kiego wała zakładasz taki wątek? Na co? Jeżeli jestem czegoś pewna, to nie szukam potwierdzenia u innych, a jeżeli szukam- nie jestem pewna. Proste.

Gość gość
Autorze, to w jakim qrwidołku ty żyjesz, ja się pytam?! Nie widziałeś atrakcyjnych kobiet po 30- tce? Wyjdź wreszcie z tych kanałów, bo pewnie prawdziwego uja też nie zobaczysz :classic_cool: 🖐️

Gość gość
Autor to 18 letni prawik z trądzikiem anonizator i do tego z kompleksami i ignorujcie kowniiarza bo to słabe prowo ,mam żonę 36 l i nie ma piękniejszych dojrzałych i bardziej doświadczonych kobiet niż te po 30 Ce.pozd.

Gość gość
Autorze jak na ulicy prosisz ładna kobiete o telefon to skąd wiesz ile ona ma lat? Mam 46 lat nie mówię, ze nie mam zmarszczek czy, ze wygladam na 20 lat bo to nie jest prawda. Ja w lusterku widzę swoj wiek ale mimo tego podrywają mnie na ulicy czy to u fryzjera lub w innych miejscach publicznych mężczyźni w rożnym wieku i bywa, ze duzo młodsi ode mnie. Bywa, ze nawet jak powiem ile mam lat to nie odpuszczają tylko tłumaczą, ze wiek nie ma znaczenia bo jestem piekną kobietą. Może i jestem a może i nie a może mam w sobie jakis magnes, fakt jest taki, ze przyciągam. A i jeszcze jedno, nie spotkasz mnie w Polsce na ulicy :)

Gość gość 40 latk
Dla 20 owszem to nawet zdrowe ale dla 40/50 latka już inaczej

Gość gość
Jeny, znowu ta bajkopisarka powyżej, nudne to już.

Gość gość
Kobiety niestety szybciej się starzeją niż mężczyźni i nie ma co się obrażać na rzeczywistość. Najpiękniejsze są dziewczyny w wieku 18-25 lat: młodość, uroda, witalność itd. Potem jest coraz gorzej, po 30-stce kobieta wygląda już jednak inaczej. Pewnie, że dla swoich rówieśników i starszych kobiety po 30-stce mogą być atrakcyjne, choć nie przesadzajmy, że niby tych atrakcyjnych 30-stek jest na pęczki. Zdarzają się, ale generalnie to się robią często już takie trochę "starsze panie" w porównaniu z dwudziestkami.

Gość gość
Zadna nie przyzna sie, ze wyglada gorzej tak jak kobiety o lewicowej postawie zgwalcone przez muzulmanow nie powiedza, ze im zle

Gość gość
A po UJ porównywać dwudziestolatki z trzydzieatolatkami? To jest inny etap w życiu, inne cele, inny target jeżeli chodzi o facetów.

Gość Klara1157
Haha smiechłam. Jest coś takiego bo ja mam chłopczyku 31 lat i jestem mega atrakcyjna. Ostatnio kupiałam sobie takie spodenki co mi tak pupcie podkresliły, że byś chyba padł na ziemie ze zdziwienia... Więc wyluzuj, a mój nowy top z modimoda tak biust pokreśla, że w ogóle byś padł więc nie komentuj :)

Gość gość
klara, nie kompromituj sie:D gdybys nalezala do tego okolo jednego procenta kobiet ladnie dojrzalych, to bys tak uparcie i prostacko nie probowala udowodnic wszystkim, lacznie z soba, ze wlasnie tak jest:) mozna zrozumiec, ze wiele rzeczy ci sie wydaje, ale radze zejsc na ziemie i przyzwyczajac sie do realiow. przestan mnie kusic do tego, zebym cie polamal smiechem, pozdrawiam:)

Gość gość
Byłam dzisiaj na plaży. Każdy pan po 30 tce miał już brzuszek, niektórzy nawet wielkie bębny. Smieszy mnie to ocenianie kobiet a nie widzenie jak samemu się wygląda. Spojrzcie na siebie panowie jak wygladacie. Ciężko znaleźć faceta po 30 tce bez brzucha i zakoli, a po 40tce to może z jeden na sto dobrze wygląda.

Gość gość
Nie padnij z wrażenia jestem Książe Czaruś.

Gość gość
Nie padnij z wrażenia jestem Książe Czaruś. raczej ksiązę Lumpino