Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakoceniacie dziewczyny ktore zdradzakja po kryjomu

Polecane posty

Gość gość

Facet haruje, troszczy się, zabiera , a ona wychodzi sobie do koleżanki na imprezy, w myśl zasady "nie trzymaj mnie w klatce", i co zrobić jeśli domyślam się licznych zdrad, jak pusze z innym, lub wraca nad ranem od kolezanki

Gość gość
Zero

Gość gość
Znam taką jedną Ewę, pół miasteczka ją wydymało a mąż nadal kocha ;) Rogi ma takie że ledwo do domu wchodzi.

Gość gość
Cichodajki są jeszcze gorsze od oficjalnych k***wek, bo te ostatnie przynajmniej nie są zakłamane.

Gość gość
Byłem z taka dlatego pytam

Gość gość
Dlaczego zdradzała ? Jesli by miała wszystko w związku to nie robiłaby tego.

Gość gość
A ja znam taką jedną Ewelinę

Gość gość
Uwielbiam się puszczać ale mąż naturalnie nic nie wie.

Gość gość
że mają rację

Gość marawstala
Albo jestes chorobliwie zazdrosny i zdrady jej wmawiasz : )

Myślę, że jak nie podoba Ci się to jak wygląda Twój związek i nie ufasz swojej partnerce to jest to związek toksyczny i nie istnieje wystarczająco mocny powód do tego, żeby w taki związek kontynuować. Ludzie są tacy, jacy są i nie można ich zmieniać pod swoje własne widzi mi się. Nie wybiera się partnera a potem "tworzy" go tak, żeby był odpowiedni dla nas, tylko wybiera się partnera, który jest dla nas stworzony.

Gość gość
gość wczoraj Dlaczego zdradzała ? Jesli by miała wszystko w związku to nie robiłaby tego X Taki jesteś pewny/pewna? To co powiesz na to: moja eks poprosiła mnie kiedyś żebym wysłał na jej uczelnie pewne dokumenty z jej maila, bo ona fizycznie nie mogła. Podczas wysyłania przyszedł do niej mail od najlepszej przyjaciółki. Z ciekawosci przeczytałem. Było tam o tym, że nie może sobie poradzić z eksem, który naciska żeby sie ze mną rozstała i wróciła do niego, bo inaczej rozpowie, że mnie z nim zdradza. Z ich dialogu dowiedziałem się że zdradza mnie od początku naszego związku, nie tylko z eksem, a z wieloma facetami. Zapytana dlaczego to napisala że nie wie, że od każdego z tych facetów byłem pod kazdym wzgledem lepszy, ale ona po prostu tak musi, bo gdy zdradza to czuje taki dreszczyk emocji że robi cos zakazanego. Nigdy tego nie mogłem zrozumiec.

Gość gość
dlatego chcę mieć swingującą żonkę a nie puszczanie się po kryjomu.

Gość gość
8:22 ja mam taką żonke i jest bosko. Ja mam 34 lata, ona 33. Jesteśmy razem od jej studniówki, czyli już 14 lat. Pierwszy raz w trójkącie 2M + 1K spróbowaliśmy po jej maturze, gdy razem z moim kumplem opijaliśmy jej udane egzaminy na studia. Troche alkoholu i stało sie. I tak nam sie spodobało, że do dziś to kontynuujemy.

@ gość 2018.08.05 Ci co lubią 2M+1K to krypto-homosie, których podnieca gdy jaja się obijają o o mosznę innego krypto-homosia. XX @ gość 2018.08.05 Zasłużona kara za głupotę jaką był ożenek. XX @ NeverLucky 2018.08.05 Dokładnie.

Gość gość
Zając p****ało cie Szymon to syn Sylwi!ma 20 lat kretynie! a Sylwia cie nie chce bo ma cie w d***e daj jej spokój!