Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona może się komuś podobać?

Polecane posty

Gość gość

Ja się chyba zauroczyłem a moi koledzy twierdzą ze oszalałem i ze nie wytrzymam z nią tygodnia. Ogólnie dziewczyna jest bardzo wygodnicka ,ale nie jakaś materialistka za wszystko sama płaci ,nie naciąga itp.Nie lubi imprez i każdy wieczór chce spędzać leżąc na wielkim lozku i oglądając filmy oraz tułac swojego kota jedząc ptasie mleczko!!Jest szczupła ale uwielbia zamawiać gotowe jedzenie typu fast food.Nie robi nic w kuchni nie gotuje itp.Sprzata tak tyle o ile..Uwielbia leżeć na słońcu i się opalać.Jest uzależniona od zapukaj .pl(platforma do oglądani filmów)Ma obsesje swojego kota ..Dam radę?

Gość gość
08:33 Uwielbiam leżeć na łóżku z moim kotem, czytając, oglądając ciekawe dla mnie programy i nie są to głupie seriale. Jak dla faceta hobby dla kobiety to siłownia ewentualnie bieganie to sorry, typowe myślenie młodziutkich pustaków, że trzeba być aktywnym? a kto tak powiedział? Nie dla niego ja. Wole towarzystwo mojego kota niż jakiegoś pustaka, który będzie miał wolał zdrowych obiadków i tego, żebym zapierdała, w jakikolwiek sposób. Jem i popijam wino za moje :classic_cool:

Gość gość
lubię ptasie mleczko

Gość gość
najważniejsze jest to, co kumple mówią :P

Gość NÓW_ZNÓW
Sam gotuj.

Gość gość
ma gotować obiad dla jednej osoby? chyba was do reszty p****alo :D