Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Faunaiflora

Brak orgazmu czy to moja wina

Polecane posty

Gość Faunaiflora

Czesc. Chcialabym prosic o wyrazenie swojej opini czy tez doswiadczen. W ogole nie mam orgazmu maz jest moim pierwszym i jedynym partnerem. Jest przyjemnie,ale nigdy nie osiognelam maksymalnej satysfakcji. Maz sie stara,urozmaica,ja rowniez. Niestety. Powiedzcie czy to ze mna jest cos nie tak? Czy jestesmy zle dopasowani seksualnie? Czy to w ogole mozliwe z jednym facetem nie miec orgazmu nigdy a z innym tak. Ehh..mam 30 lat i zasmuca mnie to. Zauwqzylam tez ze przez to spada mi libido.

Gość gość
powiedz mu żeby brzydko mówił podczas sexu i zaraz dojdziesz

Gość gość
Spróbujcie koniecznie dłuższej rozgrzewki, a konkretnie niech on się zajmie łechtaczką.

Gość gość
Moze za malo sie stara tutaj masz ankiete ktora moze Ci pozwoli rozwiazac problem bo byc moze czegosc potrzebujesz sry to kopiuj i wklej z innych odp ale staram sie zebrac info miedzy innymi o twoim problemie takie male badania Witam mam ciekawa ankiete nie to nie spam prowadze statystyki pytania bardzo prywatne ale anonimowe wiec nie boj sie odp wiem ze wiekszosc z was boi sie klikac w linki ze cos zrobia z waszymi kontami bankowymi informacjami szantaz ale to jest nic z tych rzeczy mozecie spr strone gdzie utworzylem ankiete duzo osob z niech skorzysta pytania moga kogos oburzyc innych zdziwic lub zdenerwowac ale pytania dotycza glownie zycia seksualnego jak zbiore 100 mam ich okolo 10 narazie to wysle tutaj odpowiedzi to sami sie przekonacie jak to teraz wszystko wyglada zachecam survio.com/survey/d/L0M4N5L9Y6S4W5Q1J

Gość gość
Mozna urodzic 5 dzieci i nie miec zadnego orgazmu przez cale zycie. Sex u kobiet nie zawsze rowna sie orgazm. Rzadko ktora ma orgazm pochwowy. Predzej lechtaczkowy. Tyle wiem ,reszte wygooglaj albo idz do gina.

Gość gość
Ja nigdy nie miałam, kobieta po 40, jeden partner od 20lat

Gość gość
Ja nie miałam orgazmu przez rok po ślubie. Faktycznie dobra stymulacja lechtaczki pomogla.

Gość gość
musi miec za krotkiego penisa to zalezy od rozmiaru, jestescie niedopasowani. bedziesz miec orgazm z kims bardziej dopasowanym do ciebie

Gość gość
ja też nigdy nie miałam, a nie sądzę żeby penis mojego partnera był za krótki (wręcz przeciwnie, w niektórych pozycjach mnie boli, bo jest za długi, a w dodatku mam tyłozgięcie macicy).

Gość gość
Moja żona osiąga orgazm tylko w pozycji na jeźdźca. Ona musi silnie i z dużą częstotliwością trzeć łechtaczką o moje spojenie łonowe. Galopuje tak że wciska mnie w łóżko. To pozycja dla osób mieszkających samotnie gdyż łóżko wtedy strasznie hałasuje.Za to odlot żona ma nieziemski. Niestety panowie cierpiący na szybki wytrysk nie doprowadzą w ten sposób kobiety do orgazmu gdyż trzeba wytrzymać około 4-5 minut takiej ostrej jazdy po intensywnej grze wstępnej. Moja żona uwielbia grę wstępną opartą na oralnym pieszczeniu cipki łącznie z łechtaczką oraz rimmingu.

Gość gość
wejdź sobie na lovestim.pl znajdziesz tam różne preparaty moje żonie pomógł jeden suplement i teraz ma i ochotę na seks i mega orgazmy

Gość gość
Moja żona też ma problem z orgazm , ale u niej to się nazywa zespół zakodowanych reakcji seksualnych . Szczytuje tylko przez.zaciskanie ud . Uważa że to ja jestem do niczego , ale tak naprawdę to wina tego zespołu tylko ona nawet nie chce słyszeć że to może być coś nie tak z nia. I chyba chce to zrobić z innym facetem za moimi plecami

Gość gość
Dodam że uprawia wirtualny sex i zabawia sie wibratorem . A ze mną nie chce się kochać . Życie jest trudne .

Gość gość
Poznam Panią powyżej 18 lat , obojętny wiek i stan cywilny. Chciałbym tylko do milej rozmowy na każdy temat . Mogę też rozmawiać z parami i każdym kto ma na to ochotę.

Gość gość
po prostu masz murzynową piczke i potrzebujesz czarnej grubej knagi taką żeby mógł cie po wątrobie posmyrać, wtedy dojdziesz

Gość Faunaiflora
10:13 zaciskanie ud? A wiesz ze kilka razy mialam sen ze lece itp i obudxilam sie zaciskajac uda i bylo mi bardzo przyjemnie. Poczytam o tym. Kurcze to przykre. Takie czady ze latwiej isc w tango niz popracowac nad zwiazkiem. Wydajesz sie fajnym facetem wierze ze los to doceni i bedzie ok.

Gość Faunaiflora
Wyczytalam ze to ma zwiazek z masturbacja najczesciej w okresie dojrzewania. To sie nie lapie ale warto poczytac

Gość gość
Ona miala problem z orgazmem od samego początku i nieświadomie doradzilem jej zeby zaciskala uda jak w niej jestem i tak to sie zaczęło. Miala orgazmy i nie przeszkadzalo jej w jaki sposób. Teraz chciałaby rozchylic uda i przeżyć orgazm . Ale tak sie nie da.

Gość gość
w takim razie naiwna jeslii wierzy ze zmiana partnera cos zmieni. Powiedziala ci ze chce sprobowac z kims innym?

Gość gość
Ja tez nigdy nie mialam orgazmu, a mialam nie tylko jednego partnera

Gość Faunaiflora
Troche mi razniej ze nie jestem sama. Nirsprawiedliwe to zycie

Gość gość
Idź do lekarza a nie głupoty na forum czytasz

Gość gośćigrek
Jedne kobiety łatwiej osiągają orgazm inne trudniej, nic w tym nadzwyczajnego i niczyja w tym wina. Jednak ty dobrze znasz swoje ciało i wiesz co doprowadza cie do tego finału, może warto byłoby podpowiedzieć mężowi, udzielić wskazówek, które doprowadzą cie do sukcesu. Bo jeśli nawet facet może nie wiem jak się starać to jeśli nie trafia w twoje upodobania to i tak szczęśliwego zakończenia nie będzie. Po za tym w takich przypadkach ty się stresujesz że może coś z tobą nie tak, to tym samym takim myśleniem/sytuacją wpływasz negatywnie na te odczucia no i klapa.

Gość gość
wlasnie dlatego warto sie masturbowac zeby poznac swoje cialo i pozniej ewentualnie naprowadzic faceta