Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

starszy chłopak się do mnie dobierał

Polecane posty

Gość gość

Zacznę od tego, że mam 18 lat i siostrę bliźniaczke, która jest z chłopakiem w wieku 21 lat bodajże, są już długo i są naprawdę szczęśliwi. Jej chłopak ma kolegę, który mając 24 lata jeszcze nie jest ustatkowany, ciągle nauka, jakieś wyjazdy, chłopak zwyczajnie nie chciał, ale podobno ostatnimi czasami to zaczął rozważać. Długi czas próbował też spotkać się ze mną, ale zawsze jakoś go unikalam, widząc w nim potencjalne problemy. wcześniej go trochę znałam, czasem była okazja pogadać. Jakoś 3 czy 4tygodnie temu udało nam się wyjść we 4 na imprezę ii było świetnie, chłopak za wszystko za mnie płacił, mimo że nie chciałam, tańczył ze mną całą imprezę, oczywiście zaczęliśmy się też całować.. a potem wychodzić wspólnie, kiedy przyjeżdżał z Warszawy, bo tam pracuje, jakby specjalnie do mnie. wczoraj było nasze 6 spotkanie i byliśmy w domu, rodzice u znajomych. oglądaliśmy film i zaczęliśmy się całować, a on zaczął mi wkładać rękę pod spodenki.. powiedziałam nie, ale za jakiś czas jeszcze badał, czy mu pozwolę. bardzo długo to trwało, było bardzo gorąco, aż się chciało zdjąć z siebie te ciuchy XD później odpiął mi stanik, kierował moje ręce w dół swojego brzucha, ale mówiłam mu zwyczajnie, żeby przestał. nie wiem, czy go tym do siebie zraziłam. spotykamy się tylko co weekend i jesteśmy coraz bliżej, ale po pierwsze jestem młoda, nigdy tego nie robiłam, po drugie były złe okoliczności, bo w domu miałam siostrę, a po trzecie boję się, że chce mnie tylko wykorzystać. co o tym myślicie? czy któryś facet mógłby się wypowiedzieć? jak działa na was takie zachowanie u dziewczyny, zniechęcacie się?

Gość gość
halo faceci

Gość gość
Jeżeli masz tak żenujące i gowniarskie pytania to przynajmniej wiesz ze nie powinnaś jeszcze uprawiać seksu. Proponuję zainwestować w puzzle i kolorowanki

Gość gość
'facet' nie może 'wykorzystać', ponieważ facetka przyjmuje pozycje bierną i szuka tylko aktywów(czyli tych co mają sie starać)

Gość gość
mam takie pytania, bo z nikim o tym nigdy nie rozmawiałam, nie mam o tym zielonego pojęcia

Gość gość
dziś się nawet nie odzywa

Gość gość
Ch u j